Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Americký filmový horor, ve kterém se hrozbou nevinných lidí stává velké hejno nechvalně proslulých dravých rybek, kterým se podaří utéci z experimentálního vědeckého ústavu, financovaného americkou armádou. Jejich cesta vede přímo do blízkého jezera, které je vyhledávanou turistickou atrakcí a jehož břehy jsou v letních měsících obleženy lidmi, kteří se sem sjíždějí z celého širokého okolí, aby se tu opalovali nebo si zaplavali. V okamžiku, kdy se k jezeru blíží smrtelné nebezpečí v podobě hladových rybiček, přijíždí k jezeru také autobus plný malých školáků. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (39)

JP84 odpad!

všechny recenze uživatele

Jak levně natočit film?Nejdřív vezmete jeden starý horor a vystříháte z něj všechny akční scény.K tomu přidáte pár béčkových herců,které obléknete do stejného oblečení jako v původním filmu (to aby to s originálem ladilo) a natočíte s nimi pár nudných ukecaných záběrů.Přidáte jednu velkou tlupu dětía řekněte jim,aby vám ukázaly,jak se s amokem utíká z vody.No,a jako třešničku na dortu tam fláknete jednu mladou holku,která ukáže hrudník.Pak to stačí jen nějak splácat dohromady a hle,film je na světě.Pravda,není to žádné veledílo,ale to nevadí,na DVD si to na sebe vydělá a stejně se na to budou dívat jen nějací puberťáci. ()

Pilda17 odpad!

všechny recenze uživatele

Je to kopie a kopírovaný filmy já nesnáším.. Když jsou tam velký změny tak je to v klidu, ale jak mile se to kopíruje do přesných detailů tak je to špatný. A pro mě tento film je hrozný. Jako že se mi ten film z roku 1978 docela líbil aspoň trochu, tak todle vůbec.. Tak že dávám odpad a doporočuji kouknout spíše na ten starší film..:) ()

Reklama

aLPaC 

všechny recenze uživatele

Opravdu bych se chtěl ponořit do hlubin duší lidí, co se na takovýchto skvostech podílejí. Přeci všem musí být když si přečtou scénář dopředu jasné, že to bude sračka. Hercům, režisérovi, producentům atd. A to myslím všeobecně. Co je vede k tomu, že s tím chtějí spojit své jméno? Jestli je zkrátka do ničeho lepšího nevyberou, tak berou cokoliv, aby měli na jídlo. Nejspíš jo, jinak je to smutné. Ale abych nežral, znám daleko horší filmy. ()

beso74 

všechny recenze uživatele

Čarodejník Roger Corman sa rozhodol využiť práva na ním kedysi produkovanú piraňu a... spraviť ju ešte raz. Svet sa však za 17 rokov zmenil a navyše tu Piraňu aj videl. Ako som sa vtedy na tú novu verziu tešil, tak rýchlo má moja radosť opustila. A teraz, keď som si ju pustil s odstupom času, môj odmietavý postoj sa nezmenil. Tragédia, ktorá dehonestovala jednu z legiend žánru. Ešte šťastie, že pažravým rybičkám reputáciu zachránil istý francúzsky mäsiar... ()

JohnnyD 

všechny recenze uživatele

No aby som na tento film nebol až taký zlý. Zabavil som sa dobre: pravidelne sa objavuje jeden záber útočiacich piraní; jeden muž sedí na zemi po útoku piraní a vôbec mu nevadí, že z jeho nôh už zostalo iba 60%; jeden chlapík, ktorému je vidieť rebrá sa doplazí k tomu, vďaka komu sa mu to stalo a ten mu povie "Prepáčte mi". No nie je to super? Je tam sex, krv, trápny scenár a strašní herci - ja som sa bavil. PS: Produced by Roger Corman. ()

Galerie (18)

Zajímavosti (2)

  • Některé scény se natáčely na stejných místech jako originál z roku 1978. (Cheeker)
  • V některých scénách byly použity záběry z původního filmu. (Cheeker)

Reklama

Reklama