Reklama

Reklama

Masakr v Texasu

  • USA Texas Chainsaw Massacre: The Next Generation (více)

VOD (1)

Obsahy(1)

Vůdce bandy - Vilmer - je notorický zabiják, který terorizuje skupinu mladých lidí, kteří se stanou jeho kořistí potom, jak se jejich auto při nehodě zdemoluje na opuštěné cestě. Vilmer je expert na smrt, a zná stovky způsobů, jak zabít svoji oběť tak, aby co nejvíc a nejdéle trpěla. A vy budete trpět s ní... (Bonton Home Video)

Recenze (152)

elanista1 odpad!

všechny recenze uživatele

Fakt nenachadzam slov, myslel som si ze som uz videl zle filmy, ale taketo nieco som teda este nikdy nevidel. Takyto odporny hnus, ktory pojem film ponizuje na najnizsiu uroven si nezasluzi ine hodnotenie ako odpad! Ono ten film sam seba zhadzuje nepochopitelnymi, ale fakt nepochopitelnymi logickymi lapsusmi a preto sa ani len naznakom neda brat vazne, cloveku sa fakt chce plakat a smiat zaroven, lebo toto niekto kto ma trocha sudnosti nemoze natocit. Trapne neherecke vykony /v znesitelnej miere je akceptovatelna len Zellweger/, odveci dialogy, neskutocna logika, neuveritelne spravanie postav, absolutne ziadne napatie. Skusme si nieco nacrtnut.. ste sami traja v lese, dvaja kamarati utekaju za autom, co urobite vy? Urcite sa rozbehnete sa nimi? Nie, ostanete tam stat uplne sam s baterkou, ktora vam uplne nahodou vtedy vyhori!.. Kluce od auta si samozrejme nechate zastrcene v aute.. Dalej, clovek vam ohmatava vlasy, pcha si ich pomaly do ust, vsimnete si to? Naco sa otocit.. Obet vam ujde do vlastneho domu a vy nemate od neho kluce, tak len stojite a cakate kym pride spolubyvajuci a otvori vam!.. Ste sam v dome, a viete ze to je dom vraha ktory vas nahana. Urcite sa budete snazit utiect? Nie, pojdete sa poriadne vymocit!..S istotou najhorsi film aky som videl. ()

Karamanlis 

všechny recenze uživatele

Ojedinelý režisérsky pokus Kima Henkela, ktorý stál ako scenárista pri zrode pôvodného TCSM (1974). Je otázne, do akej miery to Henkel s týmto pokračovaním vlastne myslel vážne a či z jeho strany nešlo o určitú formu recesie a sebaparódie. Return of the Texas Chainsaw Massacre vyzerá zhruba do svojej polovice ako sľubný sequel, kvalitou zrovnateľný s hociktorým iným dielom voľnej série TCSM, potom však prídu okamihy kvíliaceho zženštilého Leatherfacea a ultradrsného psychopata Vilmera, majúceho sústavné problémy so svojou kyborgovskou nohou fungujúcou na diaľkové ovládanie a všetka vážnosť je tatam... Nemôžem však povedať, že by som sa na tomto štvrtom pokračovaní nepobavil a taktiež bolo celkom zaujímavé sledovať herecké začiatky sekáča McConaugheyho a už v mladom veku úžasne nesympatickej Zellwegerky... ()

Reklama

horor2 odpad!

všechny recenze uživatele

Omlouvám se, ale co to kurva bylo? Na VHS psali VAROVÁNÍ: TENTO FILM NENÍ VHODNÝ PRO SLABŠÍ POVAHY! Nebo něco v tom smyslu, tak jsem natěšený valil domů, málem jsem si i rozbil po cestě hubu a nakonec jsem dostal takovou sračku! Po 10-ti letech jsem to viděl znova a opět jsem měl nepříjemnou pachuť. Prý vyšla nějaká PRODLOUŽENÁ verze, tak uvidím, co to bude. ()

Knowho 

všechny recenze uživatele

Česky Masakr v Texasu aka Texas chainsaw massacre: Next Generation. Kupodivu, je tenhle díl (Který měl být začátek nové série, ale nevydělal dostatek peněz, proto nevzniklo nikdy přímé pokračování.), castingově asi nejlepší. Moc nemusím Reneé Zellweger, ale tady jsem si ji i docela užil. No a Matthew McConaughey byl prostě boží! Bohužel, příběhově je to hodně slabý odvar série, a chvílemi působí víc jako komedie než horor, což v případě pokud nejste TCHM2 nefunguje... 4,5/10 ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

No ty vole! Při sledování čtvrtého dílu této série jsem si připadal, jako bych navštívil „jinou dimenzi“. Našel jsem vážného kandidáta na nejhorší díl a myslím si, že tohle už nic nedokáže překonat. Mám rád nejrůznější bizarní kousky, ale tohle už bylo moc i na mně. Považuji to za absolutní zostuzení téměř kultovního Texaského masakru a to přitom na obou filmech dělal sám Kim Henkel, který měl v obou případech na starosti scénář – no a tentokrát k tomu usedl i do režisérského křesla. Tenhle chlapík musel být nejspíš celou dobu pořádně zfetovaný, jinak si nedokážu představit tu diametrálně odlišnou kvalitu nejen scénářů, ale i filmů jako celku. Přitom začátek nevypadal vůbec marně a já se těšil na další masakr. Jenže Leatherface vyfasoval už čtvrtou odlišnou rodinku – kurva kolik těch buranů tam v tom Texasu žije a všichni jsou z jednoho vrhu a tentokrát se sám transformoval do transsexuála. Navíc jak vidno tahle partička totálně vylízaných magorů ani nejedla lidské maso, ale jen s oblibou zabíjela nebohé lidi – i když ani v tomto případě si tentokrát zrovna moc skvostně nevedli. Doslova s otevřenou hubou jsem sledoval ten humus, který se mi Henkel snažil naservírovat a já nevěřil svým očím. Jeho jediným štěstím bylo, že se mu několikrát alespoň na malou chvíli podařilo navodit jakžtakž stravitelnou atmosféru, ale vždy šlo jen o záchvěvy, které měli doslova jepičí život. 30% ()

Galerie (34)

Zajímavosti (10)

  • Barryho (Tyler Shea Cone) auto je Cadillac Sedan DeVille z roku 1981. (ČSFD)
  • Jim Siedow byl osloven, aby si zopakoval roli Cooka, ale nebyl k dispozici. (Spidey3)
  • Motorová pila ve filmu je McCulloch 10-10S. (Lajty)

Reklama

Reklama