Reklama

Reklama

Spolek nemilosrdných

  • Česko Sesterstvo nemilosrdných (více)
Trailer

VOD (1)

Pětice vysokoškolaček tvoří tajné sesterstvo, které musí držet pohromadě navzdory všem překážkám. Toto pouto je podrobeno těžkému testu, když po divoké párty zemře jedna z nich. Raději, než přiznat se policii a pohřbít si vlastní budoucnost, rozhodnou se dívky zahladit zločin a ukrýt zkrvavené tělo. Léta poklidně plynou a kamarádky pomalu končí studium na univerzitě. Na rozlučkové oslavě se však ukáže, že někdo ví o jejich strašlivém tajemství a hodlá se mstít. Je snad mrtvá dívka pořád naživu?

Napínavá teenagerovská vyvražďovačka Sesterstvo nemilosrdných je remakem klasického hororu Dům milosrdných sester z roku 1983. Jeho důležitost v rámci žánru dokazuje i fakt, že byl vybrán na První filmovou přehlídku Quentina Tarantina v Austinu v roce 1996. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (3)

Trailer

Recenze (188)

Astaroth12 

všechny recenze uživatele

Najprv večierok a zábava,potom smrť jednej zo spolku.No ale tá smrť prišla dosť nečakane a hlavné postavy s ňou vôbec nerátali.Ako jeden morbídny a dosť nepodarený vtip sa pokazí a z nevinného žartu sa stane tragická nehoda so smrtiacimi následkami. Herecké osadenstvo sympatické,až na nejaké výnimky. Tento film je čisto bez originality a takýchto filmov je plný kotol vo filmovom priemysle.Ale hlavný film,ktorý kopíruje je Čo ste robili minulé leto.A že ide po stopách tohto filmu je značne a evidentné.Ale chválim svižné prevedenie a vraždy,ktoré boli prevedené z krutosťou,prepracovanosťou a rýchlim prevedením .Lakačky v pár momentoch boli veľmi dobré a viac krát som sa zľakol.No ale logika chýbala a neviem,či mi uveríte ale nedostavila sa po celú dobu filmu.Tie náhody ma niekedy vytáčali a aj tá koncová pointa bola veľmi predvídateľná. ()

MartinNDL 

všechny recenze uživatele

Ha. Současná mládež (společnost) je sexy, prachatá a zkažená. Ty holky voprcaj kohokoliv a vždycky nejde o sex. Vsadím se o klíč na kolo u auta, že scénárista si na vejšce moc nezapíchal. Takže jestli někoho zajímá pointa - kdo je vrah? Je to zmíněnej autor dvoustránkovýho scénáře. Zabil film, svoji kariéru a můj večer. A kdyby si herečky nemyslely, že se jedná o casting do pornofilmu, hodnotil bych ještě míň. ()

Reklama

Doudis19 

všechny recenze uživatele

Další potvrzení faktu, že k vysokoškolskému titulu ve Spojených Státech není zapotřebí inteligence ani rozumu. Veškeří absolventi se totiž v téhle mdlé variaci na Tajemství loňského léta chovají jako stádo tupého dobytka. Nad intelektuálními vlastnostmi postav opravdu zůstává rozum stát, stejně jako nad samotným odhalením vraha. To jediné mohlo ještě Sorority Row vrátit zpět do hry, jenže rozzuzlení je druhým největším zklamáním filmu, hned po konstatování kam se to dopracovala bývalá hvězda Star Wars Carrie Fisher :-(. ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

No konečně někoho napadlo spářit Sexy párty s Tajemstvím loňského léta :) Film na mě totiž přesně takhle působil, něco se stane a za pár měsíců nám tady začínají mizet postavičky jedna za druhou. Spíše mě dokázalo pobavit že si z toho holky, které jsou zainteresované do hrůzného tajemství, zase tolik nedělají. Jejich optimismus rozhodně není na místě. V této klasické vyvražďovačce se nám opět ukáže několik klišé, včetně obligátní neochoty dodělat konečně toho zabijáka a tak se nám stává, že hlavní hrdinka vraha vždy něčím udeří a zase odbíhá pryč aby to celé mohla po chvilce zopakovat. Vrcholem všeho byla závěrečná scéna, kdy přijíždějí hasiči a naše hrdinky jim jdou vstříct v naprosté pohodě jako elitní komando vycvičených zabijáků, kteří se vracejí z Iráku. PS: Pro ty z vás které to bavilo, tak jistě oceníte otevřený konec, který byl naprostou nezbytností. PS2: Musím se také pochlubit tím že jsem odhadl celkem brzy kdo vraždí, což se mi povede málokdy. ()

Terva 

všechny recenze uživatele

Blbá sranda, která se vymkne kontrole. A když je nejhůř, všichni volají maminku.CITÁT : Tohle rozhodnutí navždy změní naše životy. Ani jedna z těch holek mi nebyla sympatická. A když nemám hrdinu nebo hrdinku, které fandit, čekám jen jak a v jakém pořadí hlavní aktéři umírají. Možná snad Cassidi ( Briana Evigan ) ta se vzpouzela, dostala se do toho proti své vůli a je z nich asi nejhezčí. Pak mě docela naštval ten skok o osm měsíců. To co se dělo mezi tím mohlo být zajímavé, ale aktéři filmu se rozhodnou to vynechat - proč se tim trápit, že. Ovšem ve filmu je víc takových přeskoků, nedodělaných a nedokončených scén, je to takové odfláknuté. Ani hudba není moc dobrá, žádný sex a jenom kecy....nic nového pod sluncem. CITÁT : Haló, je tu někdo ? Ukradené hláška z filmu Osvícení, mě nepobavila, naopak docela naštvala. Ve filmu zazní I get around od Dragonette inc. nebo Emergenci od Aimee Allen. A i když tato songy moc nemusím, jsou lepší než film celý. Jednu hvězdu za Brianu. ()

Galerie (56)

Zajímavosti (8)

  • Při scéně, kdy Cassidy (Briana Evigan) spadne do šachty, je na zdi vytesáno: "Théta Pí musí zemřít"; ale v traileru je napsáno: "Jste na řadě." (Honza95)
  • Dívčí kolej se v tomto filmu jmenuje Rosman, což je příjmení producenta tohoto filmu. (Pumiiix)

Reklama

Reklama