Reklama

Reklama

Danny zdědil lázně v horách a chce se tam s přáteli zajet podívat. Nikdo z nich však netuší, že je čeká setkání s krvežíznivými kanibaly... Danny pracoval jako burzovní makléř, ale velký stres ho přivedl až na pokraj sebevraždy. Nemá žádnou rodinu, byl adoptován, a jeho rodinu vlastně tvoří jeho přátelé. Když se dozví, že zdědil hluboko v horách lázně Hobb Springs, zajede se tam i s kamarády podívat. Očekává nějakou malou chaloupku, ale komplex je opravdu velký. Starají se o něj sourozenci Sally a Jackson. Hluboko v lesích žijí i jejich příbuzní, zdegenerovaní a nesmírně krutí kanibalové. To však Danny ani nikdo z party zatím neví. Danny je rád, že našel rodinu, o které se domníval, že ji nemá. Zpočátku je takový rozpačitý, ale postupně se stále více přiklání k názoru, že by bylo nejlepší lázně zrekonstruovat a věnovat se jejich provozu. Sally a Jackson mají s Dannym plány, o kterých Danny zatím neví. Danny je vyvolený k tomu, aby měl se Sally dítě, a ozdravil tak rodovou krev. Sally a Jackson postupně likvidují jednotlivé členy party, ať sami, nebo za pomoci svých zmutovaných krutých příbuzných. Jednoho večera přesvědčí Dannyho, aby se s nimi vydal za ostatními příbuznými do lesa. To, co Danny vidí, ho šokuje a nevěří, že by to mohli být jeho příbuzní, ale poté, co vypije nápoj, který mu Jackson podá, se Danny změní. Má se Sally sex před očima všech, a když se vrátí do hotelu, ve kterém zbyla už jen Toni a dva kamarádi, chová se podivně. Zpočátku tvrdí, že jen hodně pil, a chce, aby odjeli. On zůstane se svou rodinou a bude se starat o hotel. Toni ho tam nechce nechat. Je jasné, že to místo a ti, kteří v něm žijí, nejsou normální. Ráda by Dannyho zachránila, ale je příliš pozdě, Danny už se rozhodl, že bude žít se svou rodinou, a Sally si vybral jako životní partnerku. Kanibalové zabijí přátele a mezi Toni a Sally dojde ke rvačce. Toni má navrch, Sally opaří v horkém prameni, ale na pomoc jí přijde Jackson, který chce Toni zabít. Danny se na chvíli vzpamatuje a chce, aby utekla, ale Toni toho ví příliš, a tak ji Jackson dostihne a zabije. Z Dannyho přátel už nezůstal mezi živými ani jeden. O několik měsíců později je Danny v roli správce svého hotelu a se Sally, která je po rvačce znetvořená a na invalidním vozíku, provozuje sex před očima svých kanibalských příbuzných. Doufají, že se jim podaří počít dítě. (TV Prima)

(více)

Recenze (174)

Bobik9 

všechny recenze uživatele

35%? Rozhodně ne! Každý, kdo si film pustil musel moc dobře vědět, do čeho jde. Proto nechápu, jak si tady můžou všichni stěžovat, že je to blbost a ať už přestanou. Je to šestý díl, takže předpokládám, že každý viděl alespoň nějakého předchůdce. Pro mě osobně je to možná nejlepší díl celé série! A naopak bych doufal, že v podobném stylu budou nějací tvůrci pokračovat klidně sedmým dílem. Nejdená se samozřejmě o žádný filmový, ba ani hororový zázrak. O hereckých výkonech se nemá smysl moc bavit, ale má to atmosféru, má to skvělé záporáky a moc mě to bavilo. Nenudil jsem se, narozdíl od jíných dílů série. Kdyby se mělo jednat o poslední díl, tak je to velmi stylově zakončeno! ()

AlistairMir 

všechny recenze uživatele

Asi spíš na tři hvězdy ale když vidím zdejší hodnocení tak tomu šoupnu o hvězdu víc, protože pro mě jeden z lepších dílů série i když na jedničku nemá ani omylem, ale to nemá žádnej a ve zbylé konkurenci je po čtyřce spolu s dvojkou asi nejlepší. Sice se nám tady míchaj lidští padouši s nelidskýma, dědula z pětky zmizel kdo ví kam (asi ho sežrali), ale máme zde úchylnou věčně nadrbanou blondýnu, ukázkovej klystýr a zjištění, že posezení se zmutovanou rodinkou u ohně a popíjení krve z čerstvě proříznutýho krku, není nejhorší způsob trávení večera i když jste až do té doby byli vlastně klaďákem. Jinak se mi hodně líbilo prostředí venkovského sídla (hotelu) umístěného hluboko v lesích to se fakt povedlo a nahých, věčně trtkajících omladin je tam tolik, že nevíte ze začátku jestli je to horor nebo porno :-)) z letošního roku jedno z mála milejch překvápek. ()

Reklama

Havaj8 

všechny recenze uživatele

Tak sem se k tomu taky dostal. Za typ hororu, kdy si partička kámošů vyjede na vejlet, bych dal cokoli. Ono ten příběh jako takovej to má vcelku dobrej, stejně jako i ta blbá pětka. Ale kazí jim to to jméno, kdyby to byl jakejkoli jinej horor, tak si to podle mě vede líp, holt první díly byly až moc dobrý, no spíš jenom ten první byl úplně jinde kvalitativně. Masky sou poslední dobou úplně strašný, to je něco příšernýho, nedá se tomu absolutně věřit. A nakonec k tomu přidali i nějakou rodinnou vesničku, no vymejšlej si už. Upřímně se každýho dalšího dílu bojim, protože je hloupý to točit dál zbytečně, ale kouknu se na to stejně. ()

stration 

všechny recenze uživatele

Po fakt už moc debilním pátém díle jsem se těšil na něco lepšího. No, nestalo se. Cyklisti na začátku sice navnadili na zlepšení, ale pak už je to jenom nuda, která se dá dějově popsat jako mord, šukání, mord, šukání, mord, šukání a konec. Až na požárnickou vraždu nijak nápadité a o nějakém silném místě k zapamatování snad nemůže být ani řeč. Škoda. I tak se ale těším, že bude další díl, který opět nevynechám. Třeba sedmička bude šťastná a já se nebudu nudit a křivit hubu nad skomírající sérií. ()

jefff 

všechny recenze uživatele

Šestý díl kanibalsko-buranské hororové série se nese již ne v béčkových ale téměř v céčkových vodách. Zprvu to nevypadá špatně, ale prostředek filmu je prakticky o ničem a sleduje nesympatické partu amerických fracků. Ani konec nenabízí překvapivě nějakou pořádnou řež a nutno konstatovat, že zatím poslední díl série je nejhorší. Pár gore scén tu sice je, třeba i slušných, ale je to strašně málo na film, který prakticky o ničem jiném být nemá. A napětí? To už vymizelo ze série úplně. ()

Galerie (24)

Zajímavosti (8)

  • V Pachu krve 6: Krvavý hotel je nejvíc erotických scén z celé série. (Worry77)
  • Film obsahuje nejvíce nahoty ze všech filmů z celé série, přičemž každá žena v hlavní roli je v určitém okamžiku filmu nahá. (ČSFD)
  • Film bol krátko po premiére stiahnutý z trhu. Dôvodom bolo to, že írska rodina si vo filme všimla fotku, ktorú tvorcovia použili bez povolenia, z čoho plynula žaloba. Na fotke bola žena, ktorá sa naozaj stratila a ktorej mŕtve telo bolo neskôr objavené. (Marceloo)

Reklama

Reklama