Reklama

Reklama

Posel ztracených duší

(seriál)
  • USA Ghost Whisperer (více)
USA, (2005–2010), 78 h 15 min (Minutáž: 41–45 min)

Tvůrci:

John Gray

Hudba:

Mark Snow

Hrají:

Jennifer Love Hewitt, David Conrad, Aisha Tyler, Camryn Manheim, Jay Mohr, Jamie Kennedy, Tyler Patrick Jones, Kurt Caceres, Ignacio Serricchio (více)
(další profese)

Série(5) / Epizody(107)

Melinda Gordon (Jennifer Love Hewitt) má špeciálnu schopnosť. Táto novopečená manželka je nesmierne dôležitým spojivkom pre všetky nepokojné duše, ktoré blúda medi nebom a zemou. Predstavte si, že by ste museli zomrieť a nestihli by ste svojim blízkym povedať niečo, na čom vám záležalo alebo čo by bezpodmienečne mali vedieť. Melinda so svojou zvláštnou schopnosťou doslova priťahuje duchov, ktorí zúfalo potrebujú takúto pomoc. Odovzdaať dôležité správy ľuďom, ktorí by to mali vedieť. Presne preto je Melinda tak dôležitá tak pre mŕtvych ako aj živých. Niekedy má chuť s tým všetkým jednoducho skončiť, ale v konečnom dôsledku najlepšie vie, že jej schopnosti nie sú príťaž, ale výzva urobiť ľudí šťastnými... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (98)

chrispe 

všechny recenze uživatele

Je zajímavý, kolik příběhů se dá nacpat do jedné šablony... teď je jen otázka, jak dlouho to bude díváka bavit. (A navíc tady se tak neskutečně hraje na city, že potřebuju ke každýmu dílu pakl kapesníčků.) Pokud bych tento seriál porovnávala třeba s Médium, tak bych musela říct, že je to sto a jedna. Tedy pro Médium :) Každopádně já to porovnávám podle svýho vkusu. ()

nikushaa 

všechny recenze uživatele

Pravdu povediac, už si ani neviem predstaviť nedeľné dopoludnie bez Melindy Gordonovej, ktorá obetavo pomáha prejsť Strateným dušiam na druhú stranu. Pripúšťam, že to nie je ten najoriginálnejší seriál na svete, ale mňa si získal. Jednotlivé epizódy sú zaujímavé - niektoré vtipné, iné môžu byť pre niekoho strašidelné (ja sa duchov nebojím !) a často boli dojímavé. Aj jednotlivé zápletky sérií boli dobre vymyslené, až na jednu a to v štvrtej sérii. Nejdem prezrádzať o čo tam šlo, ale myslím, že mnohí by súhlasili, že sa to tvorcom proste nepodarilo. No možno by som im to aj odpustila, keby to následne v 5. sérii neodignorovali (alebo na to nezabudli) a preto vlastne dávam 4*. Aj napriek tomu však ide o jeden z mojich najobľúbenejších seriálov a priznám sa, že keď nás Jennifer Love Hewitt v jednom videu posledný krát previedla štúdiami, nebola jediná komu bolo ľúto, že "Dúšikov" zrušili. ()

Reklama

Fallen_One 

všechny recenze uživatele

Mezi všemi Supernatural, Tru Calling a jinýma duchařinama/mrtvolama se tahle záležitost dostává na poslední místo. Není to naprosto ničím originální a popravdě nechápu, proč to má tolik řad. Tru Calling bylo mnohem lepší co se týče děje, zápletky i herců...tak mi trochu nejde do hlavy proč TC kixlo a tohle jede dál. Tenhle seriál nemá divákovi co dát, existují mnohem lepší... ()

Dragoni 

všechny recenze uživatele

Jennifer Love Hewitt je pro mě jednou z nejhezčích hereček západu a díky tomu jsem vydržel koukat na Posla ztracených duší až do úplného konce. Seriál neoplývá ničím výjimečným, připomíná seriál "Mrtví jako já" . Ze začátku poutavé intro a posléze několik dílů s monotónním příběhem, kde jsou duchové opravdu dobře vizuálně propracovaní. Po první sérii se začne postupně rozvíjet příběh a získá tak i nový rozměr, který rozhodně nenudí, ale nebude po chuti každému. 75 % ()

NinadeL 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

107/107 Po pěti sériích jsem obohacená o novou cennou seriálovou zkušenost. K dispozici byl kompletní fan servis, na poličce mám nejen DVD, ale také knižního průvodce, comicsy... a sledovala jsem i webyzody. Byla to skutečně příjemná změna, užít si tak dlouhý seriál po mnoha předčasně ukončených příbězích. Ačkoli dabing se mi nelíbil, díky neustálým reprízám na AXN se seriálu dařilo i u nás. Kdo už dříve sledoval jiné projekty Love Hewitt, věděl, že ona vlastní seriál zvládne bez nejmenšího zaškobrtnutí. A taky, že ano, odnesla si dva Saturny, show produkovala, několik epizod také režírovala a v seriálu se objevila i její hudba. Více v komentářích k jednotlivým řadám. Na tomto místě už je nutné jen upozornit na dokonalého Jima Clancyho v podání Davida Conrada, protože takového manžela Love Hewitt už nikdy předtím ani později neměla :) ()

Galerie (625)

Zajímavosti (8)

  • V epizodě The Vanishing (2006), kde má Melinda (Jennifer Love Hewitt) na pravém oku monokl, je možné si všimnout, že na tom oku není nalíčená. Chybí jí její obvyklá černá oční linka. Zároveň nosí umělé nehty a v epizodě Last Execution (2006) ve scéně, kdy se loučí se starou paní v nemocnici a posílá jí vzdušný polibek, je vidět, že jí jeden nehet chybí. V první sérii má také umělé řasy. Ve druhé již ne. (Calwen22)
  • U některých epizod ve druhé sérii sloužil jako poradce světoznámý duchovní James Van Praagh. (vercza)
  • Jennifer Love Hewitt je hlavní hvězdou seriálu, jeho producentkou a režírovala také tři epizody - Body of Water, Birthday Presence a Implosion. (NinadeL)

Reklama

Reklama