Reklama

Reklama

V nadpřirozeném thrilleru One Missed Call obdrží skupina náhodných lidí děsivou sms, která se týká posledních okamžiků jejich života. Ačkoliv jde zprávy vymazat, danému nešťastníkovi jich postupně přichází stále víc a víc. Beth Raymond (Shannyn Sossamon) má hluboké trauma. Zcela nedávno totiž byla svědkem úmrtí svých dvou přátel, kteří zemřeli bezprostředně po sobě. Na celé věci je nejděsivější ta skutečnost, že oběma byla před smrtí doručena děsivá sms s obrazovým záznamem jejich skonu. Jakkoli se to příčí chladnému rozumu, oba následně zesnuli přesně takovým způsobem, jaký sms několik dní předtím předpověděly. Policie se domnívá, že Beth není při smyslech - až na detektiva Jacka Andrewse (Edward Burns), jehož sestra zemřela při podivné shodě náhod, ne nepodobné okolnostem úmrtí přátel vyděšené Beth. Beth a Jack se rozhodnou, že spolu tajemství znepokojivých sms odhalí... Čím blíže jsou pravdě, tím častěji se v mobilu Beth rozezní neznámá melodie a na displayi září slova Zmeškaný hovor... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (190)

tron 

všechny recenze uživatele

„S deťmi to vážne viete, to sa musí nechať.“ Originál kontroverzného ázijského režiséra Takašiho Miikeho sa mi páčil. Nebol to zázrak, japan shocky sa na seba proste veľmi podobajú, akurát sa prekliata VHS (RINGU) vymení za prekliaty dom (JU-ON), prekliaty internet (KAIRO), prekliatu špirálu (UZUMAKI), prekliate noviny (YOGEN), alebo práve prekliaty mobil v ZMEŠKANOM HOVORE. Americký remake stratil čaro ázijskej predlohy, ale našťastie nemá zlých hercov a ak odrátame záverečné titulky, trvá ledva hodinu a štvrť. Plus sa musí uznať, že aspoň zopár scén je príjemne strašidelných, atmosféra je pôsobivá, bonbóny ešte asi nikdy neboli také bizarné a vyzváňanie mobilu by si bolo kultové, keby šlo o kvalitnejší horor. Len (keďže som videl všetky významné ázijské duchariny posledných rokov a ich americké remaky) som sa nudil absenciou čohokoľvek inovatívneho. Som smutný z toho, že niektorí Američania v hororoch používajú počítačové triky, ktoré sú (aspoň na mňa) anti-strašidlené, viď. úplne zbytočné (a nekvalitné) počítačové triky z iného remake japan shocku, NENÁVISTI z produkcie Sama Raimiho. Masky sú oveľa pôsobivejšie, ako CGI. ()

Kryton 

všechny recenze uživatele

Instantní polévka , která na obalu hlásá : "Chutná,dobrá a rovnající tradiční polévce". Ouha polévka za pár kč sice naskýtá mírné nasycení , ale chut je umělá a pocit z ní vyšumí rychleji než ji připravíte . Do odpadu to neposílam díky Ray Wise (Satan z Reapera). Už by Amerika měla přestat remakovat asijské horory! ()

Reklama

kaylin 

všechny recenze uživatele

Tak že to bude až takový průser, to jsem opravdu nečekal. Japonský film mi přišel dostatečně děsivý, i když přece jen bylo vidět, že inspirace v "Ringu" byla značná, ale americký remake už je skutečně jen vykrádáním "Kruhu", nejspíš se snahou tvrdit, že když to fungovalo jednou, bude to fungovat i podruhé s jinými herci. Nefunguje. ()

LIVINGDEAD 

všechny recenze uživatele

Pěkný film a námětem mi to trošku připomínalo Nezvratný osud. Taky se zde odehrávalo to, že někdo bude mít nehodu a umře.... Zde jsme se navíc dozvěděli i přesný čas. Jediné mínus, které fimu dávám, je obsazení hlavní role. Ta holka mi byla prostě nesympatická a ošklivá! Nemám rád tmavé typy a tudíž, kdyby to zahrála nějaká Eržika Ferencová, já bych neviděl rozdíl. Jo, pokud by to zahrála nějaká dlouhovlasá blondýnka s "blue eyes", tak bych film ohodnotil 5*. Na druhou stranu, např. ve filmu KATAKOMBY, jsem si vůbec nevšiml, že tam Shannyn Sossamon hrála. :-) ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Ne moc vydařený remake, ale aspoň ty 3* dám. Nečekal jsem nic, už jen proto že se mi to zdálo až moc blbé. Ale co mě totálně nasralo bylo to že kde jsem se bál u Asijský verze tak tady jsem se spíše smál třeba celá scéna v televizním studiu mi přišla strašně debilní, a navíc Ray Wise byl strašně zbytečnej takhle malou bezvýznamnou roli se nezasloužil. A finální scéna kde jsem u originální verze málem sral tak tady jsem jenom čuměl. Film jsem si pouštěl v noci abych se aspoň trochu bál věděl jsem že se moc bát nebudu ale noc by mi mohla navodit aspoň atmosféru ale ani jednou mi neproběhla husina ani jedna lekačka, prostě nic. Škoda aspon že ti duchové vypadaly dobřea ani herci nebyly vůbec špatní. Ale je to prostě ne zrovna vydařený remake. ()

Galerie (17)

Zajímavosti (10)

  • Režisér Eric Valette nikdy před natáčením původní film neviděl a požádal herce, aby se nedívali taky. (Chatterer)
  • Film se natáčel v Atlantě v Georgii v USA. (rafix)

Reklama

Reklama