Reklama

Reklama

Chuck

(seriál)
USA, (2007–2012), 65 h 7 min (Minutáž: 40–45 min)

Hudba:

Tim Jones

Hrají:

Zachary Levi, Yvonne Strahovski, Joshua Gomez, Adam Baldwin, Sarah Lancaster, Ryan McPartlin, Vik Sahay, Scott Krinsky, Mark Christopher Lawrence (více)
(další profese)

Série(5) / Epizody(91)

Obsahy(1)

Chuck (Zachary Levi) je hlavním hrdinou stejnojmenného seriálu. Chuck je pracovníkem v obchodu s elektronikou "Buy More". V práci tráví prakticky veškerý čas, a když není zrovna v práci paří hry se svým kámošem Morganem (Joshua Gomez). V den narozenin příjde Chuckovi e-mail od jeho největšího nepřítele - Brycea Larkina (mimochodem agenta CIA). Poté je Bryce zastřelen. Chuck e-mail otevře, co však netuší je to, že se jedná o informační databázi tajných služeb poskládanou do obrázkových souborů (tzv. INTERSECT). V tu chvíli se celá databáze začne Chuckovi záhadným způsobem nahrávat do hlavy. Probere se až ráno.

A právě tohle startuje celý seriál. Poté co CIA zjistí, že všechny jejich tajné informace má v hlavě bezvýznamný prodavač, nasadí na jeho ochranu krásnou agentku Sarah (Yvonne Strahovski). Ta mu pomáhá čelit všem nástrahám, které tato "moc" přináší. (Banger888)

(více)

Recenze (449)

T2

všechny recenze uživatele

__Chuck: kompletná 1.sezóna ▐ Tržby za predaj DVD v USA $990,791 //počet predaných kusov 38,122 ║ __Chuck: kompletná 2.sezóna ▐ Tržby za predaj DVD v USA $3,267,396 //počet predaných kusov 99,042 ║ __Chuck: kompletná 3.sezóna ▐ Tržby za predaj DVD v USA $4,606,931 //počet predaných kusov 102,399 ()

ABLABLABLA 

všechny recenze uživatele

Jak jednoduše shrnout tento seriál? Je prostě bomba. Patří mezi mé nejoblíbenější. Zbožňuju tu kombinaci akčnosti, špionství, humoru, lásky a všeho ostatního. Každý díl mě něčím překvapil. Samozřejmě našly se i slabší episody, ale tak to bývá ve všech seriálech. Ale musím říct, že ani jednou jsem nelitovala ten čas strávený s Chuckem, Sarah a Cassiem. Tahle trojka je prostě parádní. A mimochodem Zachary Levi je jako komik skvělý herec a myslím si, že tímto hitem si zaručil úspěšnou kariéru. 1.2.2012: A je tu konec. Popravdě je to dobře, pět sezón si myslím, že bohatě stačí. A závěr rozhodně nezklamal, takto kdyby skončily všechny seriály, stále při síle, by to bylo bezva. ()

Reklama

Axis 

všechny recenze uživatele

První pohled: Chuck Bartowski, looser a posera kterýho se snad ani nevyplatí chránit a to i přes computer NSA a CIA co se mu válí v hlavě. Druhý pohled: Carmichael. Charles Carmichael, bond spy týpek co se jen tak něčeho nezalekne a vše řeší s bravurou sobě vlastní. Třetí pohled: .....naděje žije....... ()

sonnak 

všechny recenze uživatele

Skvělí herci, humor, akce i potřebná nadsázka, a druhá řada je ještě lepší než ta první... ale pořád je to takové... stejné...EDIT... už není... jakmile se trochu rozhodí zažitý stereotyp "záblesk - spojitost s fulcrumem - informace o zbavení se intersectu - proložené Buy More příhodami", umí seriál být opravdu hodně silný. 3. série R U L U J E dvakrát podtrženo a jsem zpátky na absolutně regulérně zasloužených 5* 4. řada slabota!!! ()

Mikita 

všechny recenze uživatele

Zpočátku to byl milý seriál s akční zápletkou a neohrabaným trhlým hrdinou. S každým dílem se mi ale Chuck dostává víc pod kůži a jeho roztomilé zpackání a následné vyřešení každého případu je čím dál tím zajímavější. Druhá série je stejně dobrá, jako ta první, možná i místy lepší, ptž Chuck už není jen ten trhlý nemotora, už se z něj stává trochu víc agent, i když možná jen před svou novou "skutečnou" přítelkyní. Navíc je v každém dílu pěkná muzika a vedlejší postavy jsou velmi charismatické. *****: Po posledních dílech druhé série musím zvýšit. Sice se něco z dějové linie začíná opakovat, ale to nevadí, ptž posledních pár dílů je tak nápaditých, pěkně gradovaných a špionážně víc zajímavých, že se každý den na Chucka čím dál tím víc těším. Bezkonkurenční je díl s mučením. Brečela jsem smíchy. ()

Galerie (683)

Zajímavosti (58)

  • Ve čtvrtém díle první série má Morgan poslíčkovskou tašku s nápisem "Tyrell Corporation Genetic Engineering Zone A Section 9 Replication Section", což je odkaz na firmu z filmu Blade Runner. (Vacablatna)
  • O roli Morgana se zajímal i Vik Sahay. Role však připadla Joshuovi Gomezovi, a tak mu tvůrci nabídli roli Lestra. (IronFan)
  • V 1. epizodě 3. díle, kdy nájemný vrah pátrající po Chuckovi (Zachary Levi) zastřelí Emeta kulou do hlavy, seriál záběrem na prostřelené Emetovy "lennonky" odkazuje na smrt Johna Lennona. (Vojtaaaa)

Související novinky

Zachary Levi si zahraje superhrdinu Shazama

Zachary Levi si zahraje superhrdinu Shazama

29.10.2017

Po seriálovém Chuckovi by člověk Zacharymu Levimu prorokoval velkou kariéru - zatím se k ní ale neodpíchnul. Jeho největším kinoúspěchem je animák Na vlásku, v němž namluvil zlodějíčka Flynna, a… (více)

Scenáristé v akci

Scenáristé v akci

22.11.2008

Vrána k vráně sedá a američtí scenáristé s oblibou pracují ve dvojicích. Rossio a Elliot (Piráti z Karibiku) či Orci a Kurtzman (nepřehlédli jste našlapaný trailer na nový Star Trek, že ne?) jsou už… (více)

Reklama

Reklama