Reklama

Reklama

Chuck

(seriál)
USA, (2007–2012), 65 h 7 min (Minutáž: 40–45 min)

Hudba:

Tim Jones

Hrají:

Zachary Levi, Yvonne Strahovski, Joshua Gomez, Adam Baldwin, Sarah Lancaster, Ryan McPartlin, Vik Sahay, Scott Krinsky, Mark Christopher Lawrence (více)
(další profese)

Série(5) / Epizody(91)

Obsahy(1)

Chuck (Zachary Levi) je hlavním hrdinou stejnojmenného seriálu. Chuck je pracovníkem v obchodu s elektronikou "Buy More". V práci tráví prakticky veškerý čas, a když není zrovna v práci paří hry se svým kámošem Morganem (Joshua Gomez). V den narozenin příjde Chuckovi e-mail od jeho největšího nepřítele - Brycea Larkina (mimochodem agenta CIA). Poté je Bryce zastřelen. Chuck e-mail otevře, co však netuší je to, že se jedná o informační databázi tajných služeb poskládanou do obrázkových souborů (tzv. INTERSECT). V tu chvíli se celá databáze začne Chuckovi záhadným způsobem nahrávat do hlavy. Probere se až ráno.

A právě tohle startuje celý seriál. Poté co CIA zjistí, že všechny jejich tajné informace má v hlavě bezvýznamný prodavač, nasadí na jeho ochranu krásnou agentku Sarah (Yvonne Strahovski). Ta mu pomáhá čelit všem nástrahám, které tato "moc" přináší. (Banger888)

(více)

Recenze (449)

Zodd 

všechny recenze uživatele

Postavil nemocnici, aby ho matka měla kde porodit. Upsí, wrong Chuck! XD Stylová znělka, to se musí nechat! Sledoval jsem to před lety na Prima Cool, neboť jsem na to hlavně u prarodičů dost náhodou narážel celkem často. Zacharyho výraz většinou říká “kde to jsem, nemám páru, co tady dělám”, ale námět skloubit komedii a akční krimi se povedlo přinejmenším velmi dobře. Právě Strahovski s Baldwinem tomu dali ve spojení s centrálním protagonistou šťávu, u které jsem si to mohl užít i zasmát se. Když se tak dívám na ČSFD i ImdB, uznám, že jsem toho asi moc neviděl, ale plány na návrat před tuto příjemnou kulisu stále v nedohlednu. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Takže vy po mně chcete, abych byl přítelem přítele expřítelkyně mého nejlepšího přítele?" Jsem šťastný sklerotik, takže pokud mi někdo nahraje do hlavy nějakou databázi, tak si ji vymažu stejně snadno jako zbytek paměti. Ale pokud by mě mělo chránit něco tak sympatického jako agentka Sarah a velkého jako agent Casey, tak bych si asi něco v hlavě nechal. Se zmateným Chuckem a jeho ochrankou se totiž dokážu bavit víc, než v kterémkoli obchoďáku s elektronikou při přátelském pošťuchování s predátory při Black Fridayi. ()

Reklama

Cl3ricK 

všechny recenze uživatele

Takže v průběhu druhé série zvedám na plnou palbu. Dlouho sem hledal 40 minutový seriál nabitý akcí, ale hlavně s kvalitním Nerd humorem. Chuck je ztřeštěný klasik, který prostě stříli hlášky od pasu. Zdatně mu sekunduje jeho vousatý kámoš Morgan. A nesmím zapomenout na toho nejlepšího, cynicky sarkastického agenta Caseyho. Doufám, že jim všem humor vydrží. ()

Cappuccino 

všechny recenze uživatele

Chuck obsahuje všetko čo má správny, odpočinkový seriál obsahovať. Originálne postavy, jednoduché zápletky, vtipný príbeh a nezabudnuteľné hlášky. Prekvapivo sa zdá byť druhá séria lepšia ako začiatočná. To je veľmi neobvyklé. Z postáv som si príšerne obľúbil tvrdého agenta Johna Caseyho. Za zmienku však stojí aj Captain Awesome, Sarah a koniec koncov.. všetci ostatní. ()

ivishka 

všechny recenze uživatele

Co si budeme povídat.. Mám trošku slabost pro filmy či seriály s losery. Chuck je přesně ten typ postavy s kterou se dokážu i trochu ztotožnit. Forma, kterou je tento seriál natočen mě zaujala hned s prvním dílem a má stále co nabídnout. Kromě zajímavých zápletek se zde rozvíjí i pozoruhodná dějová linie vztahu mezi agentkou Sarah a "subjektem" Chuckem. Jelikož mám za sebou teprve první sérii a pár dílů z druhé série, tak očekávám, že svůj názor ještě rozšířím. ()

Galerie (683)

Zajímavosti (58)

  • V 16. epizóde 3. série spomína Chuck (Zachary Levi) na začiatku epizódy herca Chevyho Chasa. Tento herec stvárnil postavu Teda Roarka, zakladateľa a šéfa spoločnosti Roark Instruments, ktorý chcel stvoriť nový Intersekt pre agentov organizácie Fulcrum. V tej istej epizóde pozerajú film Takí istí špióni ako my (1985), v ktorom sa spomínaný herec predstavil. (challik)
  • Ve 20. díle 2. série je jasná narážka na trilogii Kmotr. Jedná se o scénu Big Mikea (Mark Christopher Lawrence) s Morganem (Joshua Gomez) a známý polibek smrti. (Fozzy)
  • V 7. epizodě 3. řady říká Chuck o Danielu Shawovi, že má supermanské rysy. Brandon Routh, který tuto postavu ztvárňuje, hrál Supermana ve filmu Superman se vrací (2006). (CrypzzXD)

Související novinky

Zachary Levi si zahraje superhrdinu Shazama

Zachary Levi si zahraje superhrdinu Shazama

29.10.2017

Po seriálovém Chuckovi by člověk Zacharymu Levimu prorokoval velkou kariéru - zatím se k ní ale neodpíchnul. Jeho největším kinoúspěchem je animák Na vlásku, v němž namluvil zlodějíčka Flynna, a… (více)

Scenáristé v akci

Scenáristé v akci

22.11.2008

Vrána k vráně sedá a američtí scenáristé s oblibou pracují ve dvojicích. Rossio a Elliot (Piráti z Karibiku) či Orci a Kurtzman (nepřehlédli jste našlapaný trailer na nový Star Trek, že ne?) jsou už… (více)

Reklama

Reklama