Reklama

Reklama

Život a vztahy nejsou tak jednoduché, jak se zdá podle oblíbených knižních rádců, které mají odpověď a dobrou radu úplně na každou situaci. Přesvědčí se o tom sedm mladých lidí, kteří mají společné nejen to, že bydlí v Baltimore, ale hlavně že hledají lásku a potýkají se přitom s řadou nečekaných potíží. Beth už sedm let chodí s Neilem, marně mu však naznačuje, že by se mohli vzít. Její kolegyně Gigi chodí na rande s muži, kteří o ni zjevně nemají zájem, což si ovšem odmítá připustit. Problémy má i Janine, která je sice provdaná za sympatického Bena, jenže on se právě seznámil s pohlednou zpěvačkou Annou. I když jí dá jasně najevo, že je ženatý, Anna se do něj zamiluje. A aby to nebylo tak jednoduché, do Anny je pro změnu stále zamilován její bývalý přítel Conor, jeden z mužů, s nimiž randila Gigi, a jeden z těch, na jejichž zavolání stále čeká. Marně čeká na lásku také Annina kamarádka Mary, která se snaží najít vztah pomocí internetu. Gigi se seznámí s cynickým barmanem Alexem, který jí otevřeně objasňuje, jak to chodí v mužském světě, časem se však sám chytí do pasti a do Gigi se zamiluje. Jenže vrhnout se do vztahu pro něj není jednoduché, stejně jako není pro Janine snadné přijmout pravdu o manželově nevěře a lžích, na které postupně přichází. Zdá se, že muži a ženy si nikdy nemohou porozumět, přesto se však do sebe mohou zamilovat. A tak stále hledají způsob, jak vytvořit fungující vztah. (TV Nova)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (699)

Jordan 

všechny recenze uživatele

hviezdne obsadenie, ktoré je najväčším lákadlom tejto romantickej komédie, je asi aj jej najväčším kladom - pretože sú to okrem pekných tvárí aj celkom zdatní herci s charizmou, takže pozerať sa na nich nie je prúser . . . ale nakoľko vody romantických komédií sú plné iných žralokov a veľkých rýb, toto dielko veľkú dieru neurobí, je totiž tak priemerné, ako len americká romantická komédia môže byť a ani desať hviezd v caste jej plytkosť a obyčajnosť nezamaskuje, keby tých pár postrehov o naivite žien a ignoranstve chlapov bolo viac, celé to malo väčší nadhľad či ostrejší tón a autor sa viac sústredil na réžiu a nápaditosť než na obsadzovanie zvučných mien, možno by to obstálo aspoň ako solídny priemer v tomto dravom a veľmi pestrom žánri, takto ale je to (prekvapivo nadhodnocovaný) podpriemer; (a na záver malé rozčarovanie - zo všetkých prítomných dám bola paradoxne scarlett najmenej "hot", vivat jennifer connelly!!!) ()

Bachy odpad!

všechny recenze uživatele

Znáte takové ty tupé filmy, které pouští ve Student Agency? Nenáročné, snobské, natuplé. Víte, jak je Vám z nich na zvracení. Představíme 4, 6, 8, 64 postav. Ani jedna není zajímavá, všichni melou nesmysly, autobus se směje. A s každým dalším hercem je to horší a horší. Jo, tak to je tenhle film. Občas je třeba někomu napálit pěstí a říct:"odpad!". Tak jste tu správně, dobrý den. ()

Reklama

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Ve svém životě jsem vychytrale zaznamenal, že muži rádi vrážejí klíny do hlav důvěřivých žen a ženy často bezchybně dešifrují signály, které nikdo nevysílá. Životními moudry a s nadhledem odpozorovanými situacemi disponuje tento snímek v míře vrchovaté, ale nějak mi hlava nepobrala množství chlapů dávajících kontakty na svou maličkost ženám, které už nechtějí nikdy vidět. Buď jsem staromódně zabržděný nebo jsem ve své podstatě špatný lovec, ale to je jedno, protože až tak moc mě to moje nepochopení nežere. ()

HoneyBunny 

všechny recenze uživatele

"So trust me when I say if a guy is treating you like he doesn't give a shit, he genuinely doesn't give a shit. No exceptions." Aneb, dámy, přestaňme si namlouvat, že když se chlap chová jako kretén, je to proto, že nás má rád. Oceňuju, že tenhle film přichází s trochu jiným, ironičtějším a realističtějším pohledem na věc. A přece jako romantická komedie funguje, i když chvílemi dost nahořká. Líbilo se mi, že každý si tu najde svoje - máme tu manželskou krizi, přechozený vztah, loosery hledající partnera pomocí nejrůznějších technologií... A kdo má rád tu pravou romanťárnu, nechť se zaměří na příběh Gigi a Alexe (oba moc roztomilý). Právě u nich zazní moudra typu "když ti ten chlap nezavolal do jednoho týdne, tak ho přestaň omlouvat a smiř se s tím, že jsi mu prostě u (...)". Ale nebojte se, scénáristé nám dávají jistou naději - vždycky můžeme být ta výjimka z pravidla. ;-) ()

Lima 

všechny recenze uživatele

Jo, je to tak, jak zpívá Karel Plíhal na svém debutovém albu: „Od A-dur je jenom kousek k A-maj, proto všem těm, co se v lásce zklamaj: vyždímejte kapesníky a nebuďte smutní, každá holka pro někoho má sluch absolutní.“___ Tenhle film jsem docenil až po letech, tehdy možná ovlivněn tím, kdo to spáchal na režisérské židli. Ohromně milá podívaná, vkusná, nepodbízející se a s nejednou životní pravdou. Hlavně je obdivuhodné, jak Kwapis celý film balancuje na tenké hraně a nikdy nesklouzne k tomu, aby se z jeho vyprávění stala plytká červená knihovna. A postava, kterou tady ztvárňuje Justin Long, je ohromně sympatická, nebýt hetero, tak se asi zamiluju :o) ()

Galerie (49)

Zajímavosti (11)

  • Film byl volně natočen podle knihy Grega Behrendta a Liz Tuccillo, v níž odpovídají na čtenářské otázky ohledně vztahů. Ti samí autoři se také podíleli na scénářích pro seriál Sex ve městě (od r. 1998). V epizodě Trochu hádek, trochu řečí (2003) je dokonce myšlence „He's just not that into you“ věnován příběh Mirandy, která zjišťuje, jak poznat, když ji chlap „až tak moc nežere“. (Bbbulanek)
  • Když Gigi (Ginnifer Goodwin) cvičí jógu a stále čeká na hovor od Conora (Kevin Connolly) s telefonem na podložce, cvičitelka říká, aby se cvičící postavili do pozice psa. Ženy v záběru (včetně Gigi) jsou však v pozici kobry. (paphaja)
  • Při natáčení měl film krycí jméno "Boy Trouble". (ČSFD)

Reklama

Reklama