Reklama

Reklama

Turnaj zabijáků

  • Velká Británie The Tournament (více)
Trailer

VOD (1)

Jednou za sedm let se v náhodně vybraném městě koná „Turnaj zabijáků“: souboj na život a na smrt mezi třiceti špičkovými nájemnými vrahy z různých koutů světa. Poslední, kdo přežije, získá 10 miliónů dolarů. Titul jedničky ve svém oboru navíc otvírá cestu k prestižním zakázkám. Nepřetržitý přenos z jejich klání sleduje skrytou kamerou skupinka miliardářů, kteří si vsadili na vítěze. V drsném akčním thrilleru předvádí světová zabijácká elita to nejlepší ze všech možných disciplín. Turnaj zabijáků je nejen příběhem lásky, zrady a pomsty favoritů krvavého zápasu o přežití, ale také vykoupení. To když si konečně uvědomí, jakou má život cenu... (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (335)

B!shop 

všechny recenze uživatele

Jo tak takhle vypada spravna beckova akcni jizda. Zadny zbytecny okecavani, jednoduchej pribeh o turnaji nejlepsich vrahu, sazky na favority a uz se de na vec. Hromada nesympatickejch, ale drsnejch borcu je vypustena do ulic a zacinaj se rubat ve velkym stylu. Nektery akce jsou fakt ultimatni, cary tel litaj na vsechny strany, jindy to sice vypada drobet lacinejs, ale nic hroznyho a choreografie je docela vybrousena. Coz se neni co divit, kdyz tu jsou borci typu Adkinse. Trochu to kazi jen blabolici ozralej Carlyle, jehoz ucast tady moc nechapu, pro dej neni nijak dulezitej, fandit mu taky nebudete a ani se z ozraly nepremeni v super zabijaka, jak jsem puvodne doufal. Pokud to melo slouzit jako zabavnej prvek a nebo pro kontrast chudak vs. borci, tak to se moc nevyvedlo. Ale krome tohohle s filmem nemam zadnej problem a 90 minut jsem se perfektne bavil. ()

Pejpr 

všechny recenze uživatele

Moc se mi líbil námět, ale film má opravdu velmi mnoho nedostatků, které ho zbytečně sráží. Ať už se jedná o postavu kněze nebo naprosto zbytečný příběh. Stačilo by málo - nenechat postavy mluvit a nechat původní myšlenku dojet do konce bez dějových zvratů a vsadit na čistou akci. Bohužel se to nestalo, a tak vznikl film, který je plný soucitných zabijáků z Amnesty s kontradickými vnitřními motivacemi. ()

Reklama

kingik 

všechny recenze uživatele

Velké překvapení. Prestižní turnaj nejlepších zabíjáků se koná už podruhé a tentokrát ve Velké Británii. Nejlepších 30 elitních zabijáků se z různých důvodů tohoto turnaje zůčastní. Proč ne?! Na vítěze čeká slušná výhra a vítěz bere vše anebo taky vůbec nic. V duchu pravidla "zabij nebo zemři", které musí být bezezbytku naplněno, se bohatě střílí, kope a zabíjí. Mezi elitní společnost zabijáků se připlete jeden kněz (Robert Carlyle), co omylem spolkl sledovácí zařízení a co si rád přihne, ale vlastně ani nevíme proč chlastá. A propracovanost charakterů postav není vlastně ani tak důležitá a rozhodně nepatří ke kladům filmu, ale jde hlavně o vystřílené zásobníky, potoky krve a občas nějakou tu údernou hlášku z úst nelítostných vrahounů. Apropo, ne všichni jsou ale vzorově nelítostní a taková Kelly Hu by tuhle práci vzhledem k jejím projeveným citům nad jednou obětí vykonávat nemohla a obhájce titulu a současně největší favorit turnaje Ving Rhames prahnoucí po pomstě za svou mrtvou ženu asi měl působit sympatickým dojmem, ale jelikož se nijak extra herecky nevytáhl, všechnu smetanu slíznul naprosto chladnokrevný a vymaštěný zabiják v podání Iana Somerhaldera a kdykoliv se zjevil na scéně jsem měl pocit, že v tomhle filmu byla chyba, že nehrál hlavní roli, protože všechny dokonale herecky smázl a poté co ze scény zmizel nebylo kumu fandit a masakr ve striptýzovém baru mluví za vše. Turnaj zabijáků je velmi bizarní a solidní řežba s pořádnou porcí akce, říznou hudbou a dynamickým tempem. Mé hodnocení: 80% ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Blbe, fadne, nudne. Aj ked ma film R-kovy rating tak akcnym scenam chyba šťava. Bohuzial sklamala aj jedina bitka Adkinsa. Adkins nepredvedie nic vynimocne a naviac je bitka dost bleskorychle zostrihana. Postavy su nesympaticke az trapne(Rhamesove zaverecne Why, why, why). Jediny kto napriek slabej rezii rezisera mal miestami sancu vyniknut, je Foucan a jeho neskutocne kaskaderske kusky. 5/10. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Ale tak já tohle můžu. Hodně solidní akční řežba, kterou jsem si užíval minutu po minutě. Je sice pravda, že potenciál zcela využitý nebyl, ale já místy chrochtal blahem. Podobné kousky kdy se proti sobě postaví několik nemilosrdných zabijáků, mám rád. Za nejlepší považuji první souboj, bitku v kostele a pak návštěvu striptýzového baru. Je ale pravda, že i já jsem od Carlylea očekával mnohem víc. Takhle mi zbyla jen Kelly Hu, ale i tak se bylo na co dívat. ()

Galerie (15)

Zajímavosti (6)

  • Náklaďní vůz, který Joshua Harlow (Ving Rhames) ukradne před strip klubem, je česká „Liazka“. Ve scéně, kdy jde Lai Lai (ZhenKelly Hu) do hotelu, pak cestu přejede Škoda Fabia. (Schlumpf)
  • Ian Somerhalder a Kelly Hu, ktorí hrajú vo filme vrahov, si spolu zahrali upírov v seriáli Upírske denníky (od r. 2009). (misterz)

Související novinky

Cruise nepovede nových Sedm statečných

Cruise nepovede nových Sedm statečných

05.01.2014

Nejspíš dobře víte, že je současný Hollywood semeništěm nepřeberného množství remakeů a rebootů. Zvláštní zálibu v nich má studio MGM, které spoluprodukuje Hobity nebo Bondovky a i jinde se snaží… (více)

Reklama

Reklama