Reklama

Reklama

Hranice nemožného

(seriál)
Ukázka z filmu 21
Mysteriózní / Sci-Fi / Thriller / Horor
USA, (2008–2013), 74 h 31 min (Minutáž: 43–81 min)

Hrají:

Anna Torv, Joshua Jackson, Lance Reddick, Blair Brown, Jasika Nicole, John Noble, Kirk Acevedo, Seth Gabel, Michael Cerveris, Mark Valley, Leonard Nimoy (více)
(další profese)

Série(5) / Epizody(100)

Příběh se točí kolem tří nepravděpodobných spojenců – půvabné a odhodlané agentky FBI, geniálního, ale duševně chorého vědce a jeho jízlivého syna s poněkud bouřlivou minulostí – kteří vyšetřují sérii bizarních úmrtí a katastrof, známých jako "Vzorec". (Warner Bros. CZ)

Videa (64)

Ukázka z filmu 21

Recenze (557)

Ant 

všechny recenze uživatele

Některé díly katastrofální nuda, jiné jsou napínavé jak svině. Opravdu nevím, jak ten seriál hodnotit. Kvalita je jako na houpačce. Až na geniálně blbého vědce jsou postavy nečekaně sympatické, ale to je tak zatím všechno. Edit: Tak po shlédnuté první řadě musím říct, že se z toho nakonec vyklubalo obrovské překvapení. Posledních deset dílů je až na některé slabší články neskutečně zábavných a zajímavých. Tohle má do budoucna velký potenciál, pokud z toho neudělají Lost 2. ()

Phobia 

všechny recenze uživatele

Mám s tímhle seriálem jeden vážný problém a nemyslím, že zmizí s druhou (či jakoukoliv další) sérií: postavy dělím na ty, které mě víceméně nezajímají (střelený vědec, jeho syn, chápavý kámoš-polda) a ty, které mě serou (hlavní bloncka-hrdinka, černý skinhead, ta ruská xantypa z *** Dynamics). Námět není vyloženě špatný, jsem ochotná překousnout všemožné úlety od reality i aktivní bůžky ve stroji, ale jak se mám, kurňa, smířit s tou imho nesympatickou pipinou v hlavní roli? S lepším obsazením by to byly silné čtyři hvězdičky, kdyby se mi někdo hodně líbil, tak třeba i pět. Ale takhle... 65% EDIT: Tak jo, zvykla jsem si, zápletky epizod mě celkem baví (když už ne jejich řešení deus ex machina) a postavy beru na milost, akorát Olivia mi pořád přijde hnusnější než prdel. Přidávám procenta a tím pádem je třeba prdnout hvězdičku navrch. 73% ()

Reklama

Arachneuss 

všechny recenze uživatele

Z úcty k Djkomovi, který mě k dokoukání první řady pobízel, to nakonec hodnotit nebudu. Kdybych ale měl, tak za prvních deset dílů dám dvě hvězdy z milosti. Tak nudný a rozvleklý seriál jsem snad nikdy neviděl. Všechny postavy, vyjma doktora magora, jsou charakterově ploché a nevýrazně. Zápletky každého dílů působí jak z béčkového horroru (asociaci k Akta X neberu) a vůbec celkově je Fringe mnohem více dokonalým práškem na spaní, než dalším napínavým kouskem z díly Abrams-Orci-Kurtzman. --- I vydal jsme se nakonec na strastiplnou cestu skrze dobrodružství ústřední trojice (ach, Walteře, jak já tě žeru) a prozatím končím se třetí sezónou. ()

Rex Mundi 

všechny recenze uživatele

Tri či štyri hviezdičky? Preberám sa prvou sezónou a rozhodne to vyzerá ako solídny nasledovník Aktov X pre nové tisícročie. Avšak... avšak do hlavnej role by mi predsa len sadol niekto ako Fox Mulder a nie suchá blondínka, ktorá sa stále tvári rovnako a asi si myslí, že to uhrá veľkými očami, lenže k tomu má riadne ďaleko... Občas sa pri pozeraní chytám za hlavu a plačem "toto je agentka FBI?!" Všetci tam vedia byť úžasne emotívni (no tak dobre, to bol aj Mulder), ale trpí tým ich kompetentnosť. Jednoducho ma dráždi, keď na oltár zamotaného scenára padá zdravý rozum alebo pud sebazáchovy. To platí pre filmy aj seriály a asi sa to nezmení. ()

GodComplex 

všechny recenze uživatele

Ultimatni zklamani! Od tvurcu LOST jsem cekal neco podobne kvalitniho, ale nevzniklo z toho nic, nez absolutne nezazivny nudny odvar X-Files. Je to skoda, protoze serial podobnych potemnelych konspiracnich kvalit zde uz dlouho chybel a JJ Abrams na to ma viz. LOST. Fringe je ale propadak jak po scenarsticke strance, tak i co se tyce prisernych charakteru, vid Pacey? 3/10 ()

Galerie (964)

Zajímavosti (64)

  • Stejně jako Ztraceni, i Hranice nemožného začíná havárií letadla. (Pražák)
  • Pilotný dvojdiel stál 10 miliónov dolárov. (Mihail123)
  • První série má stopáž dílu 48 minut, zatímco druhá jen 43 minut. (Džejkop)

Související novinky

Lance Reddick zemřel ve věku 60 let

Lance Reddick zemřel ve věku 60 let

17.03.2023

Šok a obrovská tragédie. Tak nějak by se dala popsat nečekaná zpráva o smrti herce Lance Reddicka, jemuž bylo pouhých 60 let. Hvězda nespočtu seriálových a filmových rolí se zapsala do paměti diváků… (více)

J. J. Abrams chystá nový sci-fi seriál

J. J. Abrams chystá nový sci-fi seriál

12.12.2016

Režisér Star Treku a sedmých Star Wars zatím neoznámil svůj další celovečerák, na televizní scéně ale zůstává plně činný. Ačkoliv se o Westworld staral hlavně Jonathan Nolan, jednalo se o Abramsovu… (více)

Zemřel Leonard Nimoy

Zemřel Leonard Nimoy

27.02.2015

"Život je jako zahrada. Zažíváme dokonalé chvíle, ale uchovat je můžeme pouze ve vzpomínkách." Takhle před několika dny komentoval život herec a režisér Leonard Nimoy, v němž určitě poznáváte pana… (více)

Abrams: SW VII, robopoldové a magie s Cuarónem?

Abrams: SW VII, robopoldové a magie s Cuarónem?

29.01.2013

J.J. Abrams se oficiálně stal nejvytíženějším filmovým a televizním tvůrcem na planetě. Především: studio Disney oficiálně potvrdilo, že DžejDžej opravdu podepsal smlouvu na režii Star Wars: Epizody… (více)

Reklama

Reklama