Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Dva neohrožení kriminalisté Jack Colt a Wes Luger jsou na stopě rafinovaných překupníků drog. Šéf bandy, generál s temnou minulostí, neváhá zneužít ke svým nekalým záměrům i dívčí skautskou organizaci. Případ nebude tak jednoduché vyřešit. Detektivové, zločinci a svědkové se neustále dostávají do situací, které se na první pohled podobají proslulým scénám ze slavných filmů - od MLČENÍ JEHŇÁTEK přes ZÁKLADNÍ INSTINKT až po WAYNEŮV SVĚT. Ale stejně jako v životě i ve filmové komedii je najednou všechno úplně jinak... Podaří se statečným hrdinům a jejich krásné společnici překonat všechny léčky a nástrahy? (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (279)

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Sebevražda? To se musela nečekaně překvapit." Detektivové Colt a Luger se nedají jen tak zmást a moje bránice přitom dostala nejednou docela zabrat. Ovšem byly chvíle, kdy se i ona podivila tomu, co bylo vydáváno za humor. Já jsem tedy zaznamenal několik geniálních fórů, nejedno povedené cameo a spoustu poučení - světlý barvy zvětšují prostor přibližně 50x, holkám víc sluší rozpuštěný vlasy a vybouchnout může úplně všechno. ()

BoPo 

všechny recenze uživatele

Natočiť dobre fungujúcu paródiu je ťažký úkol. Mať tam nejaký vydarený vtípek, tak to dokáže každá druhá. Udržať humornú atmosféru, vhodnú stupiditu postáv a hlavne mať svoj vlastný príbeh v parodovanom príbehu, tak takých veľa nenarátate. Keďže je Nabitá zbraň dosť veľkým nepodarkom, tak sa venujme radšej zákulisným súvislostiam. Režisérom/scenáristom je scenárista Policajnej akadémie 3 a 4. Denise Richards si tu strihla svoju prvú roličku. Za 9 rokov od Nabitej zbrane si strihla bondgirl a za ďalšie tri roky klofla Charlieho Sheena. Ten si v tejto nevtipnosti strihol ultra krátku bratskú výpomoc (v tom istom roku ako NZ išli do kín jeho Žhavé výstřely 2). Samuel L. Jackson v roku 1993 ešte vôbec netušil, čo znamená slovo cool. To zistil až za rok, keď sa vďaka Pulp Fiction odštartovala jeho cool kariéra. Ak máte chuť na naozaj vydarenú paródiu, tak zvoľte Scary Movie: Děsnej biják (dvojka bola už slabšia, ale stále v pohode) alebo Žhavé výstřely 1 či 2 (tam je večné dilema, ktorý diel je lepší, ale u mňa vyhráva jednoznačne dvojka). ()

Reklama

Phobia 

všechny recenze uživatele

Pročpak tenhle film tvůrci neobdařili shitcomovým smíchem, abych poznala, kdy se mám smát? Když už se jednou vědomě rozhodnu sledovat parodii, musí z toho vylézt taková nemastná, neslaná srajda, jejíž scénárista nepojedl vtipnou kaši. Kdyby se aspoň ožral nebo zhulil, ale on to psal snad po funusu svého milovaného psa. SamueleL Jackson se tedy může snažit dle libosti, podporován jedním z klanu Sheenů, přištěknut samotným Brusem Vylisem... není to nic platné. Pár uchechtnutí, co vyloudila moje relaxující bránice, stačí maximálně na dvě hvězdičky. Vy ostatní jste se bavili? Hmm, vaše výhoda, já raději něco pikantnějšího. 45% ()

StanislachKo 

všechny recenze uživatele

Čože? "Na Střely to nemá ani náhodou" ?! Nezmyseľ! Až tak, že sa to nedá ani porovnávať! Taká kadencia fórikov, úžasný Estevez, čo sa za celý film neusmeje, Samuel, u ktorého sme ani len netušili aký má sebeironický nadhľad. A všetky tie kameá ani neporátam a pochybujem, že som ich aj všetky zaregistroval. Hudba dokonalo dobová a keby som chcel komentár zakončiť nejakým výrokom, musel by som ich sem dať aspoň tucet. PS: Lovitz je výborný šialenec! :-) ()

MáŠa 

všechny recenze uživatele

Musel jsem hodnocení zvýšit až na 5 hvězd, protože to je neskutečně nadupaný film různými pokusy o vtip. Jistě, dost z nich je trošku slabších, některé jsou až moc přehnané, že kazí dojem, ale to u filmů, které se snaží být parodií, do jisté míry ignoruji. Takže ve výsledku film, který si určitě ještě několikrát pustím. ()

Galerie (28)

Zajímavosti (10)

  • Postavy Samuela L. Jacksona a Emilia Esteveze "Colt a Lugar" nesou jména dle pistolí. Generál Mor-tars je zase pojmenován po automobilové společnosti General Motors. (HellFire)
  • Film byl originálně zamýšlen jako celovečerní ztvárnění seriálu Sledge Hammer, policajt s.r.o., jelikož tvůrce seriálu Alan Spencer měl s produkční společností New Line smlouvu k produkci filmu. Spencer ale snahu vzdal v důsledku velmi špatných scénářů. (HellFire)
  • Nabitá zbraň je filmovým debutem pro Denise Richards, kterou můžete spatřit jako jednu z dívek v červených šatech ve scéně s piánem. (HellFire)

Reklama

Reklama