Reklama

Reklama

VOD (1)

Stan Helsing je smolař, toužící se stát zpěvákem, pracuje však v půjčovně videokazet. O halloweenu dostane za úkol doručit kazetu na maškarní večírek. Do dodávky naloží své přátele, Teddyho v kostýmu supermana, Miu převlečenou za sexy roztleskávačku a ex-přítelkyní Nadine která jde za indiánku. Do cesty se jim však připlete šestice legendárních hororových padouchů. Freddy Krueger, Michael Myers, panenka Chucky, Leatherface, Jasona Voorheese a Pinhead, se spojí v této bláznivé parodii na nejúspěšnější horory všech dob. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (161)

sedm.1 odpad!

všechny recenze uživatele

Tak tento kousek se od ostatních součastných odpadových parodií vážně liší, a to v jedné velmi podstatné věci. Zatímco absolutní většina nově vznikajících parodií totiž doplácí na přeplácanost parodovaných okamžiků, kdy tvůrci cpou do svých projektů rádobyvtipné momenty lavinovitě hlava nehlava, parodují všechno a stále, jen aby se hlavně bylo pořád čemu smát, přestože z toho ve výsledku stejně vyjde pokaždé z 95% jen trapnost, nevkus a zmar, autoři Stan Helsinga se vydali úplně jinou cestou, neboť ačkoliv se i oni snaží též prakticky nonstop zesměšňovat tentokrát veškeré známe horory, na zmiňovanou trapnost, nevkus a zmar přesto tentokrát vůbec nedojde. Oni totiž vesměs zparodované postavy, scény a dialogy pro změnu nejsou raději vtipné a zábavné vůbec. Tvůrci Stan Helsinga by vlastně zasloužili i nějaké to ocenění za vytvoření takovéto raritky, neboť jako první filmaři parodií vůbec dokázali, že tento žánr lze natočit i bez jediného humorného momentu. A to, že to pak v podstatě už nemá smysl a nefunguje to, to je pak asi vedlejší. No a když k této zcela vtipu zbavené "zábavě" připočtu děje zbavenou zápletku, herce zbavených talentu a tvůrců zbavených soudnosti, vychází mi jednoduše čistý ODPAD jako víno a další důkaz, že součastná parodie je vážně už v prdeli! ()

Ondrew odpad!

všechny recenze uživatele

Zial, kedze som konal neuvazene, z coho vyplyva, ze moje masochisticke ja si nedalo povedat, a tym padom som tento "film" videl, mam v zasade aspon jednu alternativu (ba priam poslanie), co teraz urobit... Musim varovat kohokolvek dalsieho pred nerozvaznostou, ktorej vysledkom moze byt jedine totalne zhnusenie nad filmovym odpadom toho najhrubsieho zrna. Fakt, nepozerajte to. Aj keby ste sa maximalne zozierali nudou, radsej si zahrajte s priatelmi gulicky, ale sr@cke s nazvom "Stan Helsing" sa vyhnite ooobrovskym oblukom. Nepozerajte to, ani keby vam za to niekto chcel zaplatit. Verte mi -- za zbytocnu psychicku ujmu to vazne nestoji. 0%. ()

Reklama

Campbell 

všechny recenze uživatele

Nu což já se občas i bavil. Je pravda že film je děsně blbej a většinou spíše nevtipnej. Ale prostě jsem nedokázal vypnout. Pěkně to odsralo pár masek vrahů, jako třeba Chucky který vypadal spíše jak Z Vymýtače Ďábla. Jen škoda že film nebyl jak začátek, ten si myslím byl výbornej. pár odkazů na jiný filmy bohužel film jako celek nezachrání, ale i tak, já to klidně přiznám já se bavil. ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

DVD/// Obsazení 3/10 Děj 3/10 Atmosféra 3/10 Masky 2/10/// PLUS: Leslie Nielsen se toho opravdu nebojí MÍNUS: jednou jsem se zasmál, někdo mi ukradl scénář (jen to neměla být parodie), nešlo by příště vynechat ty nechutné části a soustředit se na humor, jako tomu bylo dříve?/// Shrnutí: Jako jsem fanoušek takovýchto parodií a když mi bylo o 15-20 let méně, tak jsem se jim vážně smál. Dnes na nich neshledávám nic zábavného. Navíc je to hodně levně natočené a i když se ani maskéři neberou vážně, i přesto potenciál poměrně zničili. Úplný odpad to není, ale doporučit mohu jen skalním fandům./// Celkem 29%/// ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Stan Helsing (Steve Howey) maká ve videopůjčovně a jede se svými třemi přáteli (Diora Baird, Desi Lydic a Kenan Thompson) na Halloween, ale kvůli porno "dívídíčkám" pro šéfovu mámu si musí kus cesty zajet a ocitne se v podivném městečku ve kterém ho všichni považují kvůli nápadné podobě za zabijáka monster Van Helsinga a navíc obyvatele sužují známé hororové postavy jako jsou Pinhead, Freddy Krueger, Mike Myers, Chucky a další a je třeba s těmito monstry zatočit, utkat se s nimi v písničkové soutěži karaoke a tak zbavit městečko monster jednou provždy. A je to legrace pro každého hororového fanouška, protože jsou tu desítky solidně zvládnutých parodistických odkazů na známé filmy jako je Psycho, Poslední dům nalevo, Drácula a jeho nadržené sestry, Noční můry, Pátky 13 a já nevím co ještě a navíc to díky vhodně zvoleným herečkám ( jednoznačně vévodí Diora Baird se svými nepřehlídnutelnými přednostmi) ve všech rolích působí dost sexy a už se stalo tradicí, že v žádné parodii nesmí chybět Leslie Nielsen a tentokrát opravdu vystupuje v šílené kreaci "babochlapa". Režisér Bo Zenga prokázal nečekaně zjevný talent a tuhle parodii natočil za pár babek (nízký rozpočet je znát především na maskách) jen pro hororové fanoušky a zajímalo by mě jak by asi vypadal skutečný horor od něj kdyby se ho v v budoucnu rozhodl natočit. Možná tohle nebyla parodie v pravém slova smyslu, ale bavilo mě to. ()

Galerie (26)

Zajímavosti (3)

  • Ken Kirzinger je jediným hercem v tomto filmu, který předtím ztvárnil postavu z hororu. Hrál Jasona Voorheese ve Freddy vs. Jason (2003), zatímco v tomto filmu hraje Masona, který Jasona paroduje. (biker)

Reklama

Reklama