Reklama

Reklama

Smrtící nenávist 3

  • USA The Grudge 3
všechny plakáty
Trailer

Jake, který přežil masakr děsivé Kayako a Toshia, je znovu vystaven mučivým vizím. Skončí v nemocnici, kde se o jeho případ zajímá Dr. Sullivanová. Postupně zjišuje, že Jakeovy strašidelné historky jsou pravdivé. Jeho jedinou nadějí se zdá tajuplná Japonka, která by možná mohla umlčet duchy navždy... pokud její plán nezničí všechny! (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (91)

Boudyy 

všechny recenze uživatele

Ach jo. Jednou u toho není Schimizu a už jde o podprůměr. Minulý film si o podprůměrné hodnocení koledoval, avšak právě díky režii japonského "otce" Kayako se film zvedl z průměru. Trojka je však jiná. Úvod s Jakem je zbytečný a je tam pouze proto, aby tam byl. Atmosféra je i oproti dvojce velmi slabá a sestra Kayako, která může vše vyřešit, dokonce to tak i vypadá, nevyřeší nic a sama je na konci filmu zabita a víte kým? No přece Kayako. Dal bych dvě, ale protože mám se sérií slitování přihazuju jednu navíc, i když si to film asi nezaslouží. ()

Dubro 

všechny recenze uživatele

Tak takto už nie. Už mám po krk tých bledých, chrchlajúcich, vrieskajúcich, smutných postáv s čiernymi vlasmi a ešte černejšími očami, čudne trepúcich sa zo schodov, do schodov, čupiacich za zábradlím, čupiacich v aute, presne tých potvor, čo majú miesto kĺbov guľové čapy, ak nejakú stretnem, odhryznem jej hlavu a napľujem do krku, už ani strašní nie sú, už ani na smiech nie sú, končím s nimi, ak nebudem priviazaný k stoličke, tak ten „sajrajt“ vypnem, nebudem to pozerať ani omylom, darmo to pekne naaranžujú, nechajte si ich, nech si to doma púšťajú, nech to lezie po chodbách Japoncom, Taiwancom a USA.com, len mne už nie, jednoducho stlačím „delete“ a čau. ()

Reklama

obitus 

všechny recenze uživatele

Jen málokterá horrorová série dokázala během několika málo let naprosto devalvovat sebe sama a od jednoho z nejstrašidelnějších filmů všech dob (původní japonský videofilm) se během desetiletí přesunout k jedné z nejnudnějších duchařin. Nefunguje tu naprosto nic, novinky jsou hloupé (ten luk, proboha), to staré a osvědčené se už prostě muselo okoukat. Dlouhé vlasy, mňoukající chlapeček a obrovská dávka nudy. Ruce pryč. ()

AlistairMir 

všechny recenze uživatele

Každý se něčeho bojí. Já se bojím Kayako takže ať už vleze kam vleze mám infarkt a nutím AsiiPower aby si tu svou černou hřívu vylepala dohola a nestrašila mě po ránu. Příběh je tentokrát jednoduchej takže sem se v tom neztrácel jako kolikrát před tím (přece jen oni asiati jsou skoro všichni stejní na první pohled) a tak jsem tady u USA obsazení neměl problém rozeznat kdo je kdo (to zas na druhou stranu měla problém Asie - prý jsme všichni stejní) . Pro mě silně znepokojující horor, kdy jsem čekal Kayako že vyleze i ze záchodu a jak se objevila na scéně prodělával jsem lehkou mrtvici. Co dodat. Snad jen , že se musím mrknout na další díl a ten strach překonat. ()

klerik 

všechny recenze uživatele

Je to video film. A lepší ako nudná dvojka. Tvorcovia si mohli dovoliť zvoľniť tempo, sústrediť sa na tých pár ľakačiek a nikomu by nemal vadiť ani jednoduchý (a fungujúci) príbeh. Séria Grudge a Ju On je jeden veľký guláš, ale trojka predsa len prináša trochu iný a nový pohľad na prekliatie. Strašiaci sú od polky filmu ukazovaní priveľa a občas až rozosmejú, ale je tu pár zaujímavých nápadov pri ľakačkách. Uvítal som aj tú trochu krvavého osvieženia aj keď sa do takéhoto druhu filmu moc nehodí. Dobre odvedená robota, ktorá poteší hlavne pri porovnaní s ostatnými americkými ducharinami ako je napr. PREKLIATIE DOMU SLNEČNÍC. A samozrejme kvitujem obsadenie pekných herečiek... ()

Galerie (20)

Zajímavosti (4)

  • První část ze série Grudge či Ju-On, která se odehrává chronologicky. (TomikZlesa)
  • První film série Grudge, který dostal rating „R“, nemá tzv. DVD verzi „Unrated“, nebyl vysílán v kinech a nerežíroval ho Takashi Shimizu. (TomikZlesa)
  • Ačkoliv se film odehrává v Chicagu a částečně v Tokiu, natáčelo se v Bulharsku. (TomikZlesa)

Reklama

Reklama