Reklama

Reklama

Motel smrti 2

  • USA Vacancy 2: The First Cut
všechny plakáty
Trailer

VOD (1)

Ve filmu Motel smrti 2, který dějově předchází Motelu smrti z roku 2007, se seznámíte s krvavou historií hotelu pana Smithe. V hlavní roli se představí Agnes Bruckner (Vzorek pro vraždu). Caleb, jeho přitažlivá snoubenka Jessica a jejich nejlepší kamarád - sarkastický Tanner neočekávají od motelu Meadow View Inn nic víc, než tvrdé matrace a nevkusnou výzdobu. Nikoho z nich by vůbec nenapadlo, že to ve skutečnosti není žádný obyčejný motel, ale děsivá past. Ubytovaní hosté jsou tu brutálně mučeni a vražděni, zatímco sadistický maniak pan Smith a jeho chtiví kumpáni krvavá jatka za účelem zisku natáčejí. Začíná smrtelná hra kočky s myší, ve které musí tři mladí přátelé bojovat doslova o holé přežití. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (111)

2-Xtreme 

všechny recenze uživatele

Ak sa vám páčila jednotka tak u dvojky nebudete sklamaný. Je to skoro to isté s pár zmenami. Som sa až čudoval, že ako ma môže baviť pozerať skoro na to isté.. ale.. má to solídnu atmosféru, napätie tiež, vraždy boli tak isto. Nič viac do Video filmu neočakávam a Vacancy 2 ma skôr prekvapil než by ma mal skalmať. Kedy som mal byt trochu kritický tak, tvorcovia by sa mohli s dejom aj trochu pohrat.. škoda, že ked je to prequel tak sa hned držia dopredu jasnej dejovej línie. Ale ako som už napísal nesklamalo, potešilo 55% ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Škoda že se tvůrci asi moc pozorně nedívali na původní film, kterému se rozhodli natočit prequel. Nápad to byl dobrý o tom žádná, ale to provedení….Diváci by se pak nemuseli dívat na tuhle šaškárnu. Jo je zde sice několik zajímavých úmrtí a magor s nožem, ale člověk tu ani o pořádné napětí nezakopne. Těch několik rádoby lekaček asi nikoho nevystraší. Herecké výkony jsou ještě horší než v jedničce a co ten podělaný konec? ()

Reklama

Kosmik 1 

všechny recenze uživatele

Tohle nemá s hororem naprosto nic společného. Od video filmu jsem moc nečekal, ale že to dopadne až tak hrozně...místo toho abych se bál, jsem se spíš dost nasmál. I to je třeba ohodnotit, tak aspoň jednu hvězdu za pobavení. :-) Ne teď ale vážně, pokud chcete solidně využít skoro hodinu a půl, tak bych volil jinou možnost než Motel smrti 2. Takových braků jako je tento už bylo natočeno dost. A abych 3/4 filmu musel poslouchat uječenou ženskou, to chce taky notnou dávku odvahy a člověk na to musí být předem připraven. Takže děkuji, ale tohle opravdu ne. Doufám, že něco podobného dlouho nebudu muset vidět a těch 82min opravdu lituji. ()

oje 

všechny recenze uživatele

Na podařenou Antalovu práci se Brossovy příliš nepodařilo navázat. Ústřední duo bylo nahrazenou bezejmenou skupinou teenagerů a film tak padá do šedého průměru a možná ještě níž. Zápletka je předem jasná už z prvního pokračování a příběh si lze předem domyslet z názvu. Nebyl jsem překvapen snad ničím, navíc by se u každé scény našla podobnost s již existujícím horrorem. Nenapadá mně cokoliv, co by se dalo vyzdvihnout a tak doufám, že first cut je zároveň i last cut. Vedle předchozího povedeného snímku Motel smrti je velmi slušnou alternativou horror Jezero smrti. Alternativa: Eden Lake, Vacancy, Hush, Ils. ()

Kingjiri 

všechny recenze uživatele

Překvapivě fajn prequel, kdy se vcelku smysluplně podařilo vysvětlit, jak se nápad na vražednej Motel vůbec zrodil. Opět se podařilo vytvořit funkční atmoféru a chování postav je stále relativně rozumný. I přes to, že se ze začátku zdá, že je jasný, jak to celý skončí, nakonec bude asi leckdo překvapanej. Ačkoliv je teda samotný zakončení trochu krkolomný zejména s ohledem na práci policie na místě činu. Jediný, co bych změnil, by bylo obsazení hlavního záporaka Smithe, kterej neměl téměř žádný charisma a s kvalitnějšim herectvim z jeho strany mohla vzniknout víc napínavá podivaná. Ale zase chápu, že s takhle skromnym rozpočtem (5 mega!) se nějakej extra herec hledá dost obtížně. Za málo peněz, fakt hodně muziky, nicméně jednička měla díky kvalitnějšímu castingu navíc působivější postavy a byla díky tomu o něco lepší, tři silnější hvězdy. ()

Galerie (26)

Reklama

Reklama