Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Do zdánlivě opuštěné chaty v horách se uchýlí parta mladých lidí, kteří si chtějí užít chvíle svobody v divočině. Netuší, že je místo pokryté sledovacími zařízeními a technickými vychytávkami. Ve sklepě narazí parta studentů na mnoho bizarních předmětů včetně starého deníku sadistické rodiny Brucknerů. Bohužel jedna ze studentek vysloví latinské zaklínadlo. Brzy se tak prázdninový pobyt v romantické chatě promění v brutální hon sadistických zombií na své kořisti a v boj o život mladých studentů... (TV Barrandov)

(více)

Videa (25)

Trailer 1

Recenze (1 582)

Bloody13 

všechny recenze uživatele

A cenu pro nejlepší "horor" roku získává... Cabin in the Woods už z traileru prozradil dost, takže všem natěšeným fandům muselo být zkrátka jasný, že slasherem z prostředí lesní chaty to rozhodně neskončí. Jenže masakr, který následuje potom, je ještě lepší! Tolik břitkýho humoru, geekovských nápadů a trefných reakcí na žánr obecně (Asiaté mají dlouhovlasé duchy, Amíci zase zombies nebo dodržování zajetých pravidel vyvražďovaček) by se vešlo do dalších deseti filmů. Zkrátka DOKONALOST. A nejlepší na tom je, že absolutně nic vás nepřipraví na to, co vás tady čeká. Kurva, tohle vidět v kině! ()

Spooner 

všechny recenze uživatele

Nehorázná šílenost, kterou buď budete milovat, nebo nenávidět. Každej správnej fanda hororů si snad ale nepřál vidět nic jiného. Výborně natočený uragán hlášek, originálních nápadů a příběhu, který je příšerně WTF a nedává smysl, ale stejně vás dokáže napínat a překvapovat do poslední sekundy filmu. I přes pár zjevných nedostatků tak nemůžu jinak, než dát plný počet. Takhle dlouho už jsem si žádný horor neužil. ()

Reklama

Jezinka.Jezinka 

všechny recenze uživatele

Jsem tedy typ hororového diváka, který by se raději díval na příběh japonských holčiček, které z děsivého démona udělaly šťastnou žábu, ale hrátky s žánrovými klišé i následné boření zdí byly taková jízda, že jsem se chtě nechtě bavila. Pravda, celou dobu jsem doufala, že jde o reality show na studium strachu a lidských reakcí. Konec byl uzemňující, ale příště, prosím, tu žábu. ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Evil Dead meets Příšerky s.r.o. a pak přijde něco, co tu ještě nebylo. Teda bylo, ale ne tak hezky pohromadě.. Bez kladívka z Baumaxu poloviční Thor, lechtivý cynismus, břitký vtip, velmi nízká pravděpodobnost sequelu a profesionální poker s klišé. Whedon s Goddardem rozdají karty ke hře, kterou dobře znáte, občas vás znejistí divnými zvuky jako by padajících kuželek a pak najednou zjistíte, že nehrajete karetní hru, ale že sedíte na konci navoskované dráhy a letí na vás bowlingová koule plná věcí, prostřednictvím kterých by chtěl naposledy vydechnout každý hororový fajnšmekr. No mně na seznamu ještě scházeli Černý mlynář z Čarodějova učně a blonďatý čertík Kevin McCallister, kterého rodiče úmyslně zapomínají doma, aby měli klidnou dovolenou, ale nemůžu mít všechno, že jo.. „Do NOT read the Latin!“ ()

TeeAge 

všechny recenze uživatele

|| Scenár: Drew Goddard, Joss Whedon | Hudba: David Julyan | Produkcia: Joss Whedon | Distribúcia: Lionsgate | Štúdio: Mutant Enemy Productions | Rozpočet: 30 miliónov $ | Tržby: 65,902,967 $ || Nebyť Hemswortha na listine obsadenia, určite sa k tomu nedostanem. Teraz za sebou mám ďaľší mega úlet, ktorý mi k prežitiu nechýbal. Podpriemerné to ale nie je, pretože koniec s epickou bitkou v mátrixovskej predsieni s výťahmi je výborná. ()

Galerie (369)

Zajímavosti (27)

  • Ihned po skončení testovací projekce zazněl dotaz, zda bude natočeno pokračování. Režisér Drew Goddard reagoval slovy: „Viděl jste vůbec konec?“ (konvax)
  • Původní premiéra měla být v roce 2010, rok po dokončení natáčení, ale studio trvalo na převedení filmu do 3D, a to i navzdory námitkám režiséra Drewa Goddarda a scenáristy Josse Whedona. Nakonec plán ztroskotal a film byl uveden pouze ve 2D. (S.U.E.S.)

Související novinky

Hemsworth, Bridges a hotelové trápení

Hemsworth, Bridges a hotelové trápení

25.08.2017

Scenárista Drew Goddard (Monstrum, Světová válka Z) natočil Chatu v lesích a od té doby už se za kameru nedostal. Režii Marťana totiž předal Ridleymu Scottovi poté, co se rozhodl věnovat čas… (více)

Kdo natočí nového Spider-Mana?

Kdo natočí nového Spider-Mana?

03.03.2015

Studia Sony a Marvel se budou podílet na vzniku zbrusu nového Spider-Mana. Andrew Garfield se odebral za Tobeym Maguirem do pavoučího důchodu a na jeho místo nastoupí nová tvář, která ztvární buď… (více)

Best of 2012 dle popředních uživatelů ČSFD.cz

Best of 2012 dle popředních uživatelů ČSFD.cz

06.01.2013

Stejně jako v loňském roce, i letos vám přinášíme přehled nejlepších filmů uplynulého roku dle předních uživatelů ČSFD.cz. Uživatelé i filmy v jejich výběru jsou seřazeny abecedně. Nejoblíbenějším… (více)

Thor se akce neleká

Thor se akce neleká

01.07.2011

Chris Hemsworth nás jako komiksový Thor přesvědčil. Není důvod nevyhlížet urostlého sympaťáka i v jeho dalších rolích. Už má dotočený horor Cabin in the Woods (scénář Joss Whedon), remake… (více)

Reklama

Reklama