Reklama

Reklama

VOD (1)

Adam se živí jako autor rozhlasových pořadů, žije spokojeně v Seattlu a má přítelkyni, malířku Rachael. Nedělá nic, co by potenciálně ohrožovalo jeho život, tedy nekouří, nepije, ani nebere drogy. Když ale navštíví lékaře kvůli chronickým bolestem v zádech, dozvídá se nepříjemnou diagnózu. Má velmi specifický zhoubný nádor a jeho naděje na přežití je zhruba poloviční. Počáteční šok vystřídá odhodlání se s nemocí poprat, i když jeho vztah k Rachael povážlivě ochladne. Pomáhat se mu snaží nejlepší přítel Kyle, jenž v jeho stavu vidí jedinečnou příležitost, jak balit ženské, přespříliš úzkostlivá matka, starající se už o nemocného otce, a čerstvá absolventka psychologie Katherine, která mu byla přidělena jako terapeutka. (Televize Seznam)

(více)

Videa (21)

Trailer 1

Recenze (1 073)

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Za celý film som sa z chuti zasmial asi 4 -5 krát. Čo je na tento druh žánru, riešiaci takýto problém v takomto príbehu - viac ako dosť. Znie to asi sebecky ale chcel by som byť ten druhý chlapec v tomto filme. Ku koncu filmu si nebudete priať nič iné, ako aby to všetko dobre dopadlo. Cítil som sa hrozne ale aj takéto "veci" patria k životu - bohužiaľ. Film je skvostom vo svojom druhu. ()

larelay 

všechny recenze uživatele

No one wants to fuck me. I look like Voldemort. Tomuto filmu proste niet co vytknut, takze sa o to ani nebudem snazit. Skvely Joseph, este lepsi jeho batshit crazy friend Seth, podmaniva Anna, do toho presne humor, ktory mi sadol ako prdel na serbel (ked su spolu ti dvaja, tak Pat a Mat suvix) a o OST ani nevravim, Som nesmierne rada, ze ku konca roka sa nam tento dost biedny rok na filmy zacina konecne rozbiehat :) PS: Pearl Jam na konci je proste taka smakovicka, ze tomu musite buchnut pat hviezd uz len z principu. ()

Reklama

robbiee 

všechny recenze uživatele

[imdb: 8.0/10] | me: Ono to vôbec nie je komédia, pretože rakovina sama o sebe vôbec vtipná nie je. To, čo sa však v tomto filme podarilo veľmi slušne je ukázať spôsob akým môže mladý človek týmto obdobím od oficiálneho zistenia až po ... prechádzať. Momenty, ktoré môžu vyznieť v danej situácii vtipne, či situácie samotné vedia trošku rozveseliť, ale v celkovom dôsledku ide vždy len o rakovinu. Tento film predstavuje správne vyvážený mix aj najmenšieho posledného životného optimizmu a tej obrovskej ťarchy, ktorú či už po fyzickej alebo psychickej stránke so sebou táto choroba prináša. Je to "komédia", ktorá veľmi nerozveselí, ... ale ako film poteší. No one wants to fuck me. I look like Voldemort. ()

lamps 

všechny recenze uživatele

Moc jsem nevěděl, do čeho jdu. Spíše jsem jen tak zběžně prohlédl profil filmu a podle plakátu jsem očekával, že půjde o další komedii s ukecaným Rogenem, výjimečně však velmi dobře hodnocenou. No..spletl jsem se hodně. 50/50 je totiž příběhem ze skutečného života a zobrazuje víceméně skutečného hlavního hrdinu, který se musí vypořádat s těžkým onemocněním a náročnou léčbou, která mu od základu změní život. A je to vyprávění chvílemi dost depresivní a dojemné, ale naštěstí i příjemně vtipné, pro diváka nenáročné a díky hereckému výkonu Levitta velmi osobité a inteligentní. Narozdíl od většiny mi moc nevadil ani užvaněný Rogen, který naopak přinesl do filmu stejné osvěžení, jako svému nemocnému kamarádovi. Je to opravdu zvláštní snímek- najdou se v něm opravdu vtipné a pohodové momenty, ale když si divák uvědomí, co se vlastně odehrává a jak by bylo právě jemu, smích se dere na povrch trochu ztuha. Ale na druhou stranu očekávaný happyend udeří nakonec tak silně, že máme chuť vyskočit ze židle, dát emocím volný průchod, máme chuť žít. A přesně o tom tenhle film je.. 80% ()

Hrabka 

všechny recenze uživatele

Konečně zase jednou film, který mi sedl, a nic mně v něm nepřišlo divné. Tohle se Levinovi povedlo, moc pěkný film, který dokáže zaujmout. Z Gordon-Levitta se stává dobrý a sympatický herec. Poměrně krátká stopáž určitě potěší, film je ucelený a nenabízí nudné momenty. Palec nahoru! 80% ()

Galerie (33)

Zajímavosti (19)

  • V severoamerických kinech film nastřádal 35,0 milionu dolarů, součet celosvětových tržeb byl 41,1 mil. (NIRO)
  • Ve scéně, kdy jde Adam (Joseph Gordon-Levitt) prvně na chemoterapii, míjí stařenku, která se sotva drží na nohou. Po několika krocích ji však můžeme spatřit, jak se narovná a "zdravě" mizí ze scény. (Shaleman)

Související novinky

"Spravedlivé" Zlaté glóby

"Spravedlivé" Zlaté glóby

16.01.2012

Zatímco v rámci nominací na letošní Zlaté glóby se jasní favorité rýsovali, samotné ceny žádného drtivého vítěze nepřinesly. Nicméně za obrovský úspěch se dají považovat tři Zlaté glóby pro… (více)

ČSFD.cz - 30 nejlepších filmů roku 2011

ČSFD.cz - 30 nejlepších filmů roku 2011

01.01.2012

Žebříček nejlepších celovečerních filmů roku 2011 dle ČSFD.cz se v budoucnu bude měnit - obsahuje totiž filmy, které se teprve chystají do naší distribuce a budou časem hodnoceny více diváky, což… (více)

Seth Rogen svolává B-Team

Seth Rogen svolává B-Team

28.12.2011

Má za sebou rušný a opravdu pestrý rok. Byl komiksový v Green Hornetovi, digitálně animovaný v Paulovi a Kung Fu Pandě 2 a nakonec dojemný v 50/50. A jede dál. U studia Walt Disney Pictures zahájil… (více)

Nominacím na Zlaté glóby vládne Clooney

Nominacím na Zlaté glóby vládne Clooney

15.12.2011

Asociace zahraničních novinářů akreditovaných v Hollywoodu dnes oznámila nominace na prestižní Zlaté glóby, které jsou tradičně považovány za oscarové předskokany. Letos se nejvíc těší George Clooney… (více)

Reklama

Reklama