Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nově zvolený ředitel školy, Majer (Tomáš Magnusek), je úhlavním nepřítelem pro rodinu mafiána Dostála (Jan Šťastný), Dostála st. (Jiří Krampol) a Dostálové (Gabriela Vránová). Po sérii úmrtí na škole v době, kdy byl ještě Dostál řadovým učitelem, vše nasvědčovalo tomu, že vrahem mladíků, mezi nimiž byl i Dostál jr. A kteří údajně znásilnili učitelku (Majerovu sestru) a poté ji zavraždili, je učitel Majer. Pro neprokazatelnost důkazů však nebyl učitel Majer obviněn. Spolu s nástupem na pozici ředitele školy a místem v představenstvu města, je Majer ještě více trnem v oku rodině mafiána Dostála, který se chystá na pomstu za vraždu svého syna. Nejprve ho chce deptat po psychické stránce a poté připravit plán na pomstu. Zatímco ředitel Majer připravuje divadelní vystoupení v rámci slavností města, radní se obávají, že děti z jeho školy jsou neurvalci a bude s nimi problém. Ředitel Majer je však ujišťuje, že vše bude v pořádku. V místním policejním sboru dojde k úmrtí vyšetřovatele, který měl na starosti případ týkající se vražd učitelky a následně pak žáků, včetně mladého Dostála. Na jeho místo nastupuje policista Karas (Martin Dejdar). Ten dostane i stůl po zesnulém policistovi a v něm najde dokumentaci ohledně případu vražd ve škole. Po prozkoumání určitých detailů mu ihned vyvstane spousta nejasností, včetně nalezeného DNA u mrtvol chlapců ze školy. Poté, co zavolá do laboratoře, zjišťuje, že tam nikdo vzorky neposlal a nechal je uzamčené ve stole. Policista Karas neváhá a posílá vzorky do laboratoře, po dlouhém čekání se mu potvrdí jeho domněnka, vrahem všech chlapců včetně mladého Dostála je ředitel školy Majer. Ten je, jak se ukázalo, bratr znásilněné a zavražděné učitelky, tudíž se z jeho strany jedná o pomstu za svou zavražděnou sestru. Mafián Dostál chce na nátlak svého otce, Dostála st., odvetu uspíšit. Nejvhodnější okamžik, jak mu zjistila jeho milenka, učitelka Lamrová (Eva Čížkovská), bude v den vystoupení, kdy bude ředitel Majer sám ve škole, jen se školníkem Málkem (Jan Přeučil)... (TV Prima)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (400)

Spooner 

všechny recenze uživatele

Totální ubohost a amatéřina podruhé. Scénář by normálně vystačil asi tak na 20 minut, kameru někdo asi vyhrabal z půdy a Magnusek opět hraje, jak kdyby měl celou dobu průjem (což vlastně není možný,protože je ještě tlustější než posledně). Díky své snaze udělat z toho skoro až mafiánskou ságu, se z toho místy stává až bizarzně vtipná záležitost. Takže vlastně o malinko lepší než jednička, ale je to jako srovnávat kvalitu sloního a psího lejna. A rád bych už konečně věděl, jakou páku Magnusek na ty naše herce má, že sem furt dostává ty známý ksichty. ()

blackrain 

všechny recenze uživatele

Magnusek pokračuje v tom, co načnul v předchozím filmu. Opět se si libuje v palčivých tématech. Přesto mi to všechno příjde jako bezmyšlenkovité a příliš jednoduché. Je tu plno nelogických a nevěrohodných věcí a situací. Honička v závěru filmu je jen třešínkou na dortu. Cikáni musí Magnuska skutečně milovat. Nicméně, mu nelze upřít snahu o natočení pořádného dramatu se zajímavým tématem. Stále mi z toho ale vychází téměř zbytečný film, který divákovi vlastně skoro nic nedá. No, uvidíme jak na tom bude další díl. ()

Reklama

Frajer42 

všechny recenze uživatele

No páni, to bylo zase jednou drama. Nebo spíše drama být mohlo, scénář je dobrý. Akorát asi prostě nejsou dostatečné prostředky k jeho naplnění. Minimálně jedna věc je tu však udělána skvěle. Tomáš Magnusek si polepšil z pozice učitele na pozici ředitele a s tím je spojený nárůst tukové vrstvy v oblasti břicha, což je tu zachyceno na jedničku. Pár hlášek cikánů také stojí za to. Vybavuji si třeba tu, jak jedno cikáně zvolalo:,,Pane učiteli, ve škole je skin!" Bohužel, jak už jsem zmínil asi zde chybí prostředky. Některé scénky, které by rády nějak ohromily svojí trapností a ubohostí prostě vyzní do ztracena, což je trošku škoda. V hodnocení zůstanu na 2* a na 3 díl se již budu těšit méně než na tento. ()

RedAK odpad!

všechny recenze uživatele

Rád bych tímto komentářem slušně pokáral (vypíčoval) ambiciózního režiséra Tomáše (retardovaného vorvaně), protože si myslím (vím), že během práce na projektu (sračce) by neměl mít plnou hlavu starostí (nádoru) a neměl by se nacházet pod vlivem stresu (heroinu), neboť z toho může čirým nedopatřením (nefalšovanou neschopností) vzniknout právě tato pitoreskní podívaná (žumpa hoven). Děkuji za pozornost (do plynu s tebou) a pro příště posílám inspiraci (kulku) do mysli (čela). ()

Fr 

všechny recenze uživatele

,,S TĚMA NAŠEMA DĚTMA TO JE TROCHU SLOŽITĚJŠÍ“..... /// ,,Obelixův“ ochránce to má za sebou a Dostál shání důkazy o smrti svýho syna. Samozřejmě nechybí ani škola, který by k lepší pověsti pomohl asi jen zájezd skinheadů. Jadrná mluva má zamaskovat, že všichni mluvěj jako čuráci (kromě ,,dětí“, ty mluví standardně přirozeně) a přehlídka hereckýho domova důchodců má bejt výpovědí o realitě dneška. Budiž. Horda bastardů soustředěná na jedno místo může působit směšně. (Do tý doby, než onu realitu poznáte na vlastní kůži.) Tady jde ovšem hlavně o mafiánskej svět ,,kmotra“ Dostála, kterej není moc uvěřitelnej a působí spíš tragikomicky. (Co tragikomicky – pičovina to je!). Bastardi svůj stín nepřekročí ani přes (asi) větší rozpočet, protože sázet na sprostýho nepřizpůsobivýho (všech barev) může zafungovat možná na kanadskýho ochránce lidských práv a ne na Čecha, rochnícího se ve Šluknovským výběžku. /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Ještě jsem neviděl cigána na lyžích (ne s lyžema – na lyžích!!). 2. Chci se na vlastní oko přesvědčit, kdo z našich herců ještě neumřel a zjistit, kdo to má ,,zapár“. /// PŘÍBĚH ** HUMOR ne AKCE * NAPĚTÍ ne ()

Galerie (26)

Zajímavosti (13)

  • Cameo roli tělocvikáře si zde zahrál starosta Náchoda Jan Birke. (rublik05)
  • O život během natáčení málem přišel jeden dobrovolný hasič. (patrikus)
  • Kromě filmových manželů Dostálových (Jiří Krampol a Gabriela Vránová) a Majerových (Ilona Svobodová a Tomáš Töpfer) jsou všechny filmové páry partnery či manžely i ve skutečnosti. (funhouse)

Reklama

Reklama