Reklama

Reklama

Devil Seed

  • Austrálie Devil Seed (více)

Obsahy(1)

Prázdniny skončili a Alex sa vrátila do školy na internát ku kamarátkam Jessike a Breanne. Ako sa sluší a patrí, stretnutie oslávili nočným žúrovaním, ktoré vyvrcholilo nápadom storočia - ísť za cigánkou a dať si vyložiť budúcnosť. Následujúci deň si Alex síce nič z predošlého večera nepamätá, no v okolí sa začnú diať zvláštne veci. Halucinácie, čudné, hrôzu naháňajúce zvuky, výpadky pamäte a škrabance na tele ju rýchlo presvedčia, že tu ide o jej život. Ak včas nenájde pomoc, bude zle... (beso74)

(více)

Recenze (58)

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Všechny 3 Ženské, jsou k Nakousnutí, Radost na ně Pohledět! Nelekl jsem se, v Noci bych se možná i Bál, Kdo ví, filmy o Ďáblech mám Rád, a tohle se mi docela Líbilo, škoda, že se jedná o Nízkorozpočtový Film, takže efekty na chválu moc Nejsou.. Myslím si, že 3 * jsou pro Film tohodle druhu adekvátní... Protože u mně nízkorozpočtový Film přes 3 Neprojde! 5/10 ()

verbal odpad!

všechny recenze uživatele

Dvě nesympatické kravky, co nepochybně dostaly padáka z amatérského, fekálního porna, se chopily příležitosti v amatérském, žumpoidním hororu. A průpravu na to měly vynikající! Ta, co je jakože posedlá, vrčí, ječí a koulí očima, jako když mívala v rektu dvoumetrového negra a ta, co je jakože angažovaná kamarádka, se u toho celou dobu tváří, jakoby ji vrcholil na obličej sedmdesátiletý, chlupatý asiat. Prostě dokonalý herecký koncert, odehrávající se v kuchyni a ložnici bratrance kamaráda toho fantastického scenáristy a režiséra, jenž dal tomuto veledílu spatřit světlo světa. Počítám, že si po poslední klapce celý štáb skvěle zašukal, aby si vydělali aspoň na pronájem kvartýru a videokamery. ()

Reklama

berusche 

všechny recenze uživatele

A to vylízané z té podlahy prej nebylo sperma??? Škoda, já myslela, že alespoň záblesk něčeho, co bych ocenila. Velebnosti, nuda je nuda, s tím nepohnou ani snědé Hispánky za dozoru Helgy z Švédska. I když, ďáblů není nikdy dost a já exorcismus vítám, nerada se u něj cítím tak, že se z nás tvůrci dělaj p*del. To si mohli dovolit akorát ve Scary Movie, tam to deklarovali dopředu. Tady si ovšem připadáte, že je snad cílem koukat na blbé herce, poslouchat scénář o ničem a vidět efekty, které vyvolávají salvy smíchu (pauza, jsem zamyšlená, pauza, kouknu z okna, pauza, vrátím se k sešitu, pauza, a světe div se, bože, néééé, je počmáranej). ()

Pilda17 

všechny recenze uživatele

I přes nízké hodnocení, nízký rozpočet a herce, kteří nejsou zkušení, se jedná o více než průměrný horor. Devil Seed má pomalejší tempo, atmosféru průměrnou a dá se říct, že ničím zásadním nevyniká. Průměrný horor, který jsme už viděly v několika podobách, ale stále jde o neohrané téma. Hororů a vymítání není tolik, aby se divák přecpal a díky tomu jsem rád za každý béčkový nebo céčkový. Začátek je ponurý a celkem nezáživný, ale to vyvažuje obsazení hlavních i vedlejší postav, protože na paninky se celkem příjemně koukalo. Druhá polovina začne mít nádech a začnou se dít věci, na které divák čeká od začátku. Lahůdka je závěr a když holčina začne mluvit hlasem ďábla, horor je v nejvyšších obrátkách. Devil Seed je tedy povedená jednohubka, která svůj žánr nezostudí.. 7/10 = 71% ()

Bloody13 

všechny recenze uživatele

Udivuje mě, že tyhle exorcistický horory ještě někoho baví. Pořád dokola ty stejný prvky (ďábel je sprosťák, levitující dívka, třepetící se postel) nemůžou fungovat věčně, ale očividně se vždycky najde někdo, komu to udělá vyloženě radost. Neřikám, že poslední patnáctiminutovka by se nesnažila o nějaký to napětí, ale po drtivou většinu času mi bylo všechno tak nějak putna. Nemluvě to znásilňování hrdinky duchem a její rádoby nabíječ, co radši klátí její vyvinutější spolubydlící. A dobře vám tak, milí filmaři! Protože mezitim, co vy točíte tyhle skvosty, jeden sexuchtivej démon v tu chvíli možná zahřejvá taky tu vaší postel. ()

Galerie (22)

Reklama

Reklama