Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V neotřele odlehčeném duchu, díky kterému se film „LEGO® příběh" stal celosvětovým fenoménem, se dočkal vlastního filmového dobrodružství přirozený vůdce celého ansámblu – LEGO Batman. Ale v Gothamu se chystají velké změny, a pokud chce zabránit tomu, aby moc ve městě převzal Joker, který nemá za lubem nic dobrého, Batman bude možná nucen přehodnotit svůj pohled na svou dosud fungující jednočlennou skupinu občanské bdělosti a sebeobrany a snažit se spolupracovat i s ostatními a možná, ale opravdu jen možná, naučit se trochu uvolnit a získat nadhled. (Freeman Ent.)

(více)

Videa (18)

Trailer 1

Recenze (365)

malylada 

všechny recenze uživatele

První Lego příběh byl nečekaná pecka, plná překvapení, hlášek a vizuálně přinesl úplně něco jiného. Lego Batman pokračuje v tom samém, ale o stupínek hůře a v některých pasážích drhne. Především příběhově tolik neupoutá, v podstatě nic nového nepřináší, až na pár nápadů s postavami jiných filmů. Na mě osobně některé momenty působily trapně a celé to nakonec zachraňoval závěr, který si náramně pohrává s hodnotami přátelství a rodiny.......5/10 ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

LEGO stavebnicami som bol v minulosti nedotknutý, jeho veľkorozpočtovým kino spektáklom LEGO PRÍBEH som však bol unesený. Možno preto boli moje očakávania v tomto prípade vysoké. Tú najvyššiu métu síce tento hit nedosiahol, ale je to predsa len špičková zábava, hlavne pre starších, ktorý pôjdu do kolien z celého toho navážania sa do DC, či iných filmových trhákov histórie. Klobúk dolu a len tak ďalej. ()

Reklama

Slarque 

všechny recenze uživatele

LEGO® příběh byl před třemi lety neskutečná jízda, jenže Batman je smolař a kromě Burtona a Nolana přitahuje hlavně lidi, kteří nevědí, co si s ním počít. Takže fórků viditelně ubylo, jejich originalita nestojí za řeč a jako animovaná akční řežba je to možná trochu paradoxně zároveň moc rychlé i příliš dlouhé (takovýto film se určitě měl vejít do 90 minut). Takže na Batmanovu obvyklou bídu nadprůměr, ale film, ke kterému bych se vracel, z toho rozhodně nebude. ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Na tenhle film jsem se docela tesil, jenze kdyz jsem si ho pustil, tak jsem asi 45 minut premejslel, jakto, ze to je tak dementni a vubec to neodpovida ukazce. Pak jsem "nastesti" zjistil, ze jsem si omylem pustil jinyho lego Batmana, nahodil jsem jiz toho spravnyho a nastesti to byl uplne jinej kalibr, uz od uvodnich titulku sranda, super animace, zajimavej pribeh. Po hodince sice zacne dej krapet skripat, ale kdyz se zrovna nekonaj nejaky fory, vynahradi to akce. Takze nakonec jsem byl spokojenej. ()

luka4615 

všechny recenze uživatele

Skvělá animace za doprovodu hutné akce a s vysokooktanovým množstvím pop-kulturních odkazů, která je rámována solidním příběhem s citlivým emočním přesahem. Tohle všechno a ještě mnohem více dostanete v The Lego Batman Movie, který v rámci svých možností velmi příjemně překvapí a vykouzlí úsměv na tváři. „Sir, I have seen you go through similar phases in 2016 and 2012 and 2008 and 2005 and 1997 and 1995 and 1992 and 1989 and that weird one in 1966.“ ()

Galerie (73)

Zajímavosti (28)

  • Když na začátku filmu Joker přepadne pilota, tak pilot zmíní „Plán se dvěma loďmi“, což je odkaz na Jokerův plán z filmu Temný rytíř (2008). (G....)
  • Morgan Freeman řekl, že LEGO® Batman film je jeho nejoblíbenější ztělesnění postavy. (MessiM)
  • Když Batman hledí ve svém sídle na zeď s rodinným fotkami a promlouvá k zemřelým rodičům, tak v prostřihu mezi scénami se portréty po stranách hlavního obrázku vymění. (CrypzzXD)

Související novinky

Sci-fi Chrise Pratta míří na Amazon

Sci-fi Chrise Pratta míří na Amazon

08.04.2021

Další špatná zpráva pro letní sezónu v kinech – sci-fi blockbuster The Tomorrow War s Chrisem Prattem totiž po dohodě zamíří na streamovací službu Prime Video od Amazonu. Snímek původně zaštiťovalo… (více)

LEGO našlo nový domov

LEGO našlo nový domov

21.12.2019

Přestože série LEGO filmů odstartovala pod hlavičkou studia Warner Bros., společnost LEGO Group nyní hledá nový domov, který se jí nejspíš už dokonce i podařilo vyjednat. Série animovaných filmů… (více)

Batman a Nightwing mají režiséry

Batman a Nightwing mají režiséry

24.02.2017

Nová sólovka Batmana, jíž nedávno (režijně) opustil Ben Affleck, nakonec ulovila Matta Reevese (Úsvit planety opic). Studio Warner Bros. potvrdilo, že Reeves opravdu usedne za kameru, a Affleck dal… (více)

Lego Robin dostal pasující hlas

Lego Robin dostal pasující hlas

17.07.2015

Z loňského Lego příběhu se vyklubal takový hit, že studio Warner Bros. okamžitě rozjelo nový filmový vesmír. V září 2017 tak uvidíme celovečerák Lego Ninjago, v květnu 2018 regulérní pokračování Lego… (více)

Reklama

Reklama