Reklama

Reklama

Jen vraždy v budově

(seriál)
  • USA Only Murders in the Building (více)
Trailer 3
Komedie / Krimi / Mysteriózní / Thriller
USA, (2021–2023), 17 h 30 min (Minutáž: 28–41 min)

Hrají:

Steve Martin, Martin Short, Selena Gomez, Vanessa Aspillaga, Teddy Coluca, Adam DeCarlo, Quincy Dunn-Baker, Meredith Holzman, Nathan Lane, Aaron Dominguez (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(3) / Epizody(30)

Seriál pojednává o třech cizích lidech, kteří sdílejí posedlost skutečnými zločiny a do jednoho se zapletou, když vyšetřují záhadnou smrt souseda v jejich newyorském činžovním domě. (Disney+)

Videa (7)

Trailer 3

Recenze (41)

Maximilianus 

všechny recenze uživatele

1. séria: Sympatický, nenásilný humor v spojení s nadpriemernou detektívnou zápletkou je vo výsledku príjemným seriálom. Síce som od piateho dielu tušil, kto je vrahom, ale aj tak dobre. 7,6/10. 2. séria: Už ma to síce moc nebavilo a celé mi to prišlo dosť neuveriteľné, avšak pozerať sa to dá, postavy sú stále zaujímavé, a detektívna zložka ma bavila aspoň v poslednej časti. 7,3/10. 3. séria: Mi prišla odľahčenejšia, svižnejšia a možno aj zaujímavejšia, čo mohla mať za následok zmena prostredia, ale v určitom zmysle išla táto séria menej do hĺby. Paula Rudda mám rád a Meryl Streep bola vynikajúca, takže mi už len zostáva tešiť sa na ďalšiu sériu. 7,4/10. ()

Mimomisu 

všechny recenze uživatele

Po dvou řadách, a právě koukám na třetí, to klidně nechám na čtyřech hvězdách. Mně tenhle mix sedí. Že tomu kolísá tempo nebo občas zahapruje logika a postavy jsou spíš načtrnuté mi nevadí. Na to, o co se seriál snaží to stačí bohatě. Prostě feel good věc, která je moc hezky natočená a zahraná i napsaná a dokáže překvapit. ()

Reklama

Mrkvič 

všechny recenze uživatele

Fajnová oddychovka, která se občas dokáže vytasit z neobvyklým stylem vyprávění a tím diváka lehce vyvést ze zajetých kolejí. Vyprávění z pohledu mrtvé osoby, vyprávění z pohledu hluché postavy atd. Navíc Steve Martin i Martin Short jsou z minulosti mí oblíbení herci, tak je fajn vidět je po letech v něčem novém. ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

v jednom New Yorském činžáku se zastřelí jeden z nájemníku.Několik nájemníku - jeho kamarádka (Selena Gomez),kdysi slavný herec (Steve Martin) a bývalý divadelní producent (Martin Short) si ovšem usmyslí,že nešlo o sebevraždu a začnou celou událost na vlastní pěst vyšetřovat jako vraždu a navíc se o celém tomhle vyšetřování rozhodnou natáčet podcast.Postupem času samozřejmě začnou objevovat různé podezřelé skutečnosti a začnou podezírat jednotlivé obyvatele budovy.Moc rád bych Only murders dal čtyři,protože hlavní trojice je sympatická,seriál je slušně rozkročen mezi komedií a dramatem/detektivkou a tvůrcům nechybí neotřelé nápady (epizoda z pohledu hluchého nájemníka),ale bohužel výsledku jakoby něco chybělo.Zábava to není špatná ani hloupá,ale připomíná spíš horskou dráhu a těch slabších a nudnějších chvil je navzdory formátu víc než dost.Na případnou druhou sérii,ke které je vzhledem k otevřenému konci našlápnuto se každopádně podívám rád...70% ()

NifKor 

všechny recenze uživatele

Jen vraždy v budově je docela příjemný detektivní seriál, který ale hodně tahá až druhá série, protože zde není předvídatelný záporák jako v 1. sérii, který by mě ve finále zklamal. Hlavní herci jsou fajn, i když mi Selena Gomez někdy krapánek vadila, ale to může být možná jen tou její postavou. Hlavní postavy jsou pěkně vykreslené a dobře se o ně pečuje. Vedlejší jsou z větší části spíše dobré ale bohužel se jim seriál tolik nevěnuje tak jak bych chtěl (platí hlavně u 1. série a ne u 2.). Příběh je poměrně dost dobře uchopený a zvládne diváka, i když nechce vtáhnout do děje až do konce, i když bude vědět v 1. sérii kdo je vrahem a co se tak nějak stane. Ve 2. sérii je děj už více complexnější, zábavnější a napínavější. Hudba je zde v pohodě ale nejlepší je hudba z titulků to je prostě hudba, která mi v hlavě zůstane pořád. Ve finále dobře promyšlená detektivka, která v 1. sérii upadá kvalitou ale u 2. zase dost rychle roste nahoru. Těším se na 3. sérii. 1. série - 6,5/10 2. série - 8/10 celkově 7,5/10 ()

Galerie (166)

Zajímavosti (21)

  • Seriál bola natočený v New Yorku (New York, USA). (Arsenal83)

Související novinky

VOD tipy na konec srpna

VOD tipy na konec srpna

19.08.2023

S příchodem druhé poloviny srpna se nám léto pomalu přehouplo do své finální fáze, a pokud už vám příležitostné deštivé počasí narušuje plány na rozverné venkovní aktivity, nemusíte klesat na mysli,… (více)

Nominace na ceny Emmy 2022 oznámeny

Nominace na ceny Emmy 2022 oznámeny

12.07.2022

Poprvé v historii oznámila Televizní akademie letošní nominace na ceny Emmy, aniž by uvedla, která streamovací služba nebo televizní stanice má největší množství želízek v ohni. Samo o sobě to není… (více)

Reklama

Reklama