Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Lindy (Kate Beckinsale) má problém s ovládaním hnevu, čo sa prejavuje vražednými sklonmi. Aby dokázalo ovládať svoje emócie, nosí vestu plnú elektród, ktorou si dáva do tela elektrické šoky akonáhle dostane chuť vraždiť. Keď je však zavraždený muž, do ktorého je zamilovaná, rozhodne sa vydať sa na cestu pomsty. Zatiaľ čo sa Lindy snaží vypátrať skutočného vraha, policajti prenasledujú práve ju, pretože sa v tomto prípade stáva hlavnou podozrivou. (Arsenal83)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (104)

Lima 

všechny recenze uživatele

No jo, ostrý holky a hloupí mužští trubci, to dnes v Hollywoodu frčí. Navíc Tanya Wexler má ponětí o tom, jak se točí akční žánr, asi jako já o vaření, nebo o tom, jak se štupují ponožky. Ale na rozdíl od ní, která není v tomhle femi terroru schopna sesmolit jedinou zajímavou akční scénu, já aspoň zvládnu ukuchtit vajíčka natvrdo :o) Její předchozí ´Vrtěti ženou´ byl velmi příjemný, decentní snímek, ale páni kravaťáci, opravdu necpětě za každou cenu ženy někam, kde se necítí komfortně (čest vyjímkám jako Kathryn Bigelow). __ PS: Botox tentokrát nenadělal větší škody jako u kolegyň (Nicole Kidman že pozdravuje), Beckinsejlka je pořád hot. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Holčičí akční béčko s nenaplněným potenciálem. Pokud jde o příběh, tak ten tak nějak do puntíku odpovídá žánru. Holka s pestrou minulostí a zatraceně velkými problémy se sebeovládáním na cetě za pomstou. Nic víc, nic míň. Co se Kate týče, tak dobrý, ale upřímně řečeno dokázal bych si na jejím místě představit jinou herečku. Možná i mladší. Největší kámen úrazu je akce. Pokud jde o krátké erkové momentky, tak je to oukej. Ale jakmile dojde na něco souvislejšího. je to mizérie, což platí zejména pro rvačku s ochrankou.  Ani tak autohonička nebyla kdovíjak zábavná. Vtip vychází tak napůl a místy je to strašně nucené. Hlášky, do kterých režisérka hlavní hrdinku nutí, se pak míjí účinkem úplně. Asi nejsilnějším aspektem je tempo, které je fakt zběsilé a umožňuje, vzdor všem negativům, pohodové sledování. 60% ()

Reklama

iXtr3m3 

všechny recenze uživatele

Slušný priemerný akčňák so sexi Beckinsale a dobrým castingom aj vo vedľajších úlohách (Cannavale, Tucci, Sarandon) a hlavne záporákom. Ale bola to len taká jednohubka, vedel by som si to predstaviť buď dlhšie, alebo aj druhú časť, takto sme dostali len takú malú ochutnávku toho, čo už nedostane pokračovanie. Zabudol som to hodnotiť v čase, keď to vyšlo, tak to naprávam teraz. Keď to zrovnám so svojou konkurenciou v danom roku, tak to bolo určite lepšie ako Gunpowder Milkshake, približne na úrovni Katke, ale slabšie ako Protege. ()

Yoshitsune 

všechny recenze uživatele

První ze čtyř filmů, které letos vyšli a mají jedno společného, hlavním hrdinou je žena. Logicky ty filmy sou odsouzené ke špatnému hodnocení, už od začátku. Ale je tomu opravdu tomu tak ? Sou to tak špatné filmy, že by měli skončit v propadlišti dějin a nikdy by se neměli vytáhnout na světlo ? Ne, nebo aspoň tenhle film ne, je tedy pravda, že z těch filmů, mi tenhle přišel už od pohledu takovej slabší. A on tedy v některých směrech je slabší, hlavně tomu tedy nesluší žánr akční, jednak akce zde moc neni a je taková rychle, rychle honem, honem, takže ani neni nijak moc dlouhá, špatná vyloženě neni, ale přijde mi že kdyby tady tu akci nedělali, tak by prostě udělali líp. Pak sou to záporáci, sou takový nic moc, nejsou moc dobře vykresleni a jejich motivace, je jako kdyby vypadla z nějaké Bondovky. Ale tady bych kritiku už zastavil, protože na film se vlastně dobře kouká, nenudí a uteče rychle a je to hlavně tím, že Kate Beckinsale prostě po celou dobu filmu něco vyvádí, takže o zábavu v tomhle směru je postaráno. A taky je u toho vtipná a v tomhle směru, mně film dost překvapil, že tenhle film funguje jako komedie na jedničku a je tedy škoda, že se do toho plete akční stránka, která je prostě zbytečná. Koho bylo ve filmu trestuhodně málo, je Stanley Tucci, chemie mezi ním a Kate je skvělá. Je škoda že nemohu dát víc hvězdiček, ale podle mně by film fungoval lépe jako krimi-komedie, ale i tak si nemohu výrazně stěžovat. ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Príjemný tupý výplach na úrovni Bessonoviek z čias, keď produkoval zábavné blbiny. Dejovo niekde medzi pri zemi sa držiacou Nikitou a úplne od reality odtrhnutou Lucy. Aj keď sa postavy správajú dosť neprirodzene štylizovane, tak ma bavili a dramatická stránka celkom funguje. A to sa mi trailer vôbec nepáčil a ústredné duo tu hrajú herci, ktorých fakt nemusím. Prekvapivo ale im tieto úlohy dobre sadli. Mínusom je to dnes to populárne silené tlačenie girl power a robenie zo všetkým mužských postáv totálnych idiotov, zloduchov alebo útlocitných chudákov. Technická stránka je ok, ale celý čas som mal pocit, že sledujem pilot k nejakému seriálu, takže veľa akcie tu nie je a až na jeden skutočný výbuch sa ničoho veľkolepejšieho nedočkáme. Naviac som mal klaustrofobický pocit, že minimálne polovica filmu sa odohráva na jednej ulici. Ale aspoň je to poctivé a solídne využité R-ko. Takže celkovo som spokojný. Možno pretože som mal nízke očakávania, alebo pretože som dostal som príjemný výplach aký som čakal od filmu Gunpowder Milkshake, ktorý ma sklamal na plnej čiare. 6/10. ()

Galerie (215)

Zajímavosti (1)

  • Natáčení filmu probíhalo v Londýně v Anglii a v Sofii v Bulharsku. (SONY_)

Reklama

Reklama