Reklama

Reklama

V nejvyšší lize získávají hráči baseballu bohatství a slávu, někteří z nich se stávají legendami. Není tu místo pro nezkušené zelenáče nebo stárnoucí atlety. Snad kromě mužstva Clevelandu. Veterán baseballu se zdravotními problémy, podmínečně propuštěný mladistvý delikvent... V tomto roce možná ve výběru Clevelandských Indiánů nejsou hráči, v jaké clevelandští fanouškové vždycky doufali, ale je to skupina mužů, kteří jsou rozhodnuti vytěžit ze své šance co nejvíc. A s týmem, jako je tento, se může stát cokoliv. (Warner Home Video CZ)

(více)

Recenze (107)

Slam7 

všechny recenze uživatele

Parádní záležitost, podobný jako Náhradníci, ale tohle mi přišlo pravdivější a upřímější co se týče životů profi sportovců. O zápasech ve filmu raději pomlčim, klasickej americkej happyend, ale na to už musíme být u takových filmů zvyklí. Spousta známej tváří, hlavně asi Sheen, Snipes, Berenger a Russo. Jako zábavnej film prostě super ()

Jeremiah 

všechny recenze uživatele

Jaké pocity ve mě tento film vyvolal ? Naše republika je také takový tým "outsiderů" a proto bychom potřebovali něco, co nás dokáže sjednotit. Bohužel nic takového nevidím !!! Žádná hrdost, žádná čest, žádná osobnost, která by dokázala spojit lid a ukázala jim, že budoucnost může být lepší !?! Politici a všichni, kteří mají možnost krást , krást budou, lumpové si budou žít jako v bavlnce a poctiví lidé bude čím dále více strádat a po česku "držet hubu", protože jsou na to zvyklí. Že se tento komentář netýká filmu ? Ne, asi opravdu ne. Ale již nebudu unavovat svýma depresivníma komentářema - věřte ve zrození v lepší době, v lepším a spravedlivějším světě. Protože to je to jediné co můžeme - věřit ! 5* jsem nedal, protože již nevěřím ani na pohádky ... . ()

Reklama

OG_Swifty 

všechny recenze uživatele

Sportovni filmova klasika s radou mych oblibenych hercu z dob, kdy jsem jeste chcal do plin a o filmech nevedel zhola nic - k filmu me privedl uplne nahodou easter egg k filmu v Borderlands 2. Premisou se jedna vicemene o totez jako o 10 let pozdeji natoceny Any Given Sunday s jedinym rozdilem - tohle je baseball. Oproti mne znamejsimu fotbalovymu filmu tohle neni tak explicitni / sokujici a humory zustavaji v mezich PG ratingu. Rekl bych, ze tak dve tretiny filmu muzou pusobit bez jiskry az do doby, kdy se luzri seberou a zacnou vyhravat. Film proslavil radu znamych hercu (Russo, Haysbert, Snipes) a bylo fajn je po dlouhy dobe zase videt zarit v necem novym. ()

helloween93 

všechny recenze uživatele

Nevšední komedie o baseballu, kde tým Clevelandu získá majitelka, jejíž cílem je skončit poslední. Hráči prohrávají a prohrávají, ale motivace a chuť ukázat jí, že i tým outsiderů umí vyhrávat je silnější. Je to sice snadno předvídatelné, ale to je u těhle filmů normální. Co potěší je velmi dobré herecké obsazení - T. Berenger, C. Sheen a W .Snipes. Viděno na MGM. ()

Brain-D 

všechny recenze uživatele

Sportovní filmy v mém hledáčku nejsou a nebažím po nich. Jedná se oblíbený film fyzioterapeuta, od kterého beru rady, tak jsem dal snímku šanci. Je to v celku upřímný snímek o upadajícím týmu v baseballu a zaujme to. Ať už vtipností nebo příběhy některých postav. Asi nejvíc si budu pamatovat skvělého Charlieho Sheena, Weslyho Snipese a Jamese Gammona jako trenéra. 70% ()

Galerie (59)

Zajímavosti (8)

  • Charlie Sheen v roku 2011 priznal, že pred natáčaním filmu užíval steroidy na zvýšenie svojej výkonnosti. (dalver)
  • Postavu komentátora Harryho Doyla si zahral bývalý neúspešný hráč Milwaukee Bob Uecker, ktorý po konci kariéry pôsobil 33 rokov ako komentátor. (dalver)
  • Samotný klub Cleveland Indians skutočne v 90. rokoch prežil najúspešnejšie obdobie svojej histórie. (dalver)

Reklama

Reklama