Reklama

Reklama

V nejvyšší lize získávají hráči baseballu bohatství a slávu, někteří z nich se stávají legendami. Není tu místo pro nezkušené zelenáče nebo stárnoucí atlety. Snad kromě mužstva Clevelandu. Veterán baseballu se zdravotními problémy, podmínečně propuštěný mladistvý delikvent... V tomto roce možná ve výběru Clevelandských Indiánů nejsou hráči, v jaké clevelandští fanouškové vždycky doufali, ale je to skupina mužů, kteří jsou rozhodnuti vytěžit ze své šance co nejvíc. A s týmem, jako je tento, se může stát cokoliv. (Warner Home Video CZ)

(více)

Recenze (107)

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Některé komedie stárnou rychleji, než jiné. Přesto doby, kdy jsem První ligu vytahoval ze zaprášených regálů videopůjčovny, jsou nenávratně pryč a tahle zábava už ztratila hodně ze svého lesku. Ale tu jednu hvězdičku navíc už prostě nechám, z nostalgie nebo pocitu, že po 15 letech v televizi už to prostě bude slabší:). Krom toho, o baseballu se natočilo málo filmů bez hromadu sentimentu, tohle je jeden z nich. ()

Sign 

všechny recenze uživatele

No jaksi nechápu to docela malé hodnocení a hlavně menší, než Náhradníci apod. Neřikám že zrovna zmínění Náhradníci jsou ňácí špatní, ALE zas že by tohle bylo vyloženě o zmíněná procenta horší, se mi teda nezdá, ale tak všem se líbí něco jiného no :-) mne zde hodně potěšili všeci herci v hlavních rolích, hlavně Wesley a jeho komická role, což sem dost čuměl :-D jinak Berenger sympatický a Sheen nemohl jinak než potěšit, a jelikož já jsem přivrženes všech sportovních filmů a o Basebolu nevyjímaje, nemohu dát méně než 5 ()

Reklama

Han22 

všechny recenze uživatele

Příjemná sportovní komedie z prostředí baseballu s předvídatelným dějem. To ale nevadí, protože tu hrají fajn herci - Berenger, který chce zpět svoji dívku, superrychlý a docela vtipný Snipes, drsňák Sheen. Každý z nich má nějakou tu slabůstku, kterou musí překonat, celý tým se pak musí vyrovnat s nepřízní majitelky, která chce, aby prohrávali, aby mohla klub prodat. Na 4 hvězdičky to vytahuje fantastický a napínavý závěrečný zápas, zatím jsem lepší v baseballovým filmu neviděl. ()

Olík 

všechny recenze uživatele

“Wild thing, You make my heart sing, You make everything, groovy, Wild thing“ Taky Vás mrazilo v zádech, když Charlie Sheen nastupoval na hřiště? Pro toho kdo má stejně jako já rád žánr „sportovní komedie“, odpaluje banda Clevelandských Indiánů jedno z nejzábavnějších sportovních dobrodružství v historii filmového průmyslu. Jednoduché, neoriginální, prvoplánové a přesto účelné a jedinečné! Kolikrát jsem zavítal do videopůjčovny pro VHSku s pány Berengerem, Sheenem a Bernesenem na obalu? – pro mne srdeční záležitost s velkým S. ()

Luqi 

všechny recenze uživatele

Športy sa menia, šablóna ostáva ......... teda na prvý pohľad zas jeden športový film, kde banda outsiderov nakoniec vyhrá nejaký titul............. lenže aj tak ten film dokáže zaujať až do konca vďaka vtipnému scenáru a vcelku autentickej atmosfére (nielen) posledného zápasu. Mňa osobne to bavilo, aj vďaka týpkom ako Snipes, Sheen, či Haysbet a hodnotím to možno aj lepšie ako by si film zaslúžil............. ()

Galerie (59)

Zajímavosti (8)

  • Samotný klub Cleveland Indians skutočne v 90. rokoch prežil najúspešnejšie obdobie svojej histórie. (dalver)
  • Postavu komentátora Harryho Doyla si zahral bývalý neúspešný hráč Milwaukee Bob Uecker, ktorý po konci kariéry pôsobil 33 rokov ako komentátor. (dalver)
  • Hodiny na výsledkové tabuli ukazují 10:40. Přitom je den a prvoligové baseballové zápasy se dopoledne nehrají. (Sinecod)

Reklama

Reklama