Reklama

Reklama

Problém tří těles

(seriál)
  • USA 3 Body Problem (více)
Trailer 3

VOD (1)

Série(2) / Epizody(16)

Obsahy(1)

Osudové rozhodnutí, které padlo v šedesátých letech 20. století v Číně, rezonuje v časoprostoru a ohrožuje celé lidstvo. Podaří se skupině vědců tohle nebezpečí odvrátit? (Netflix)

Recenze uživatele Dlaha k tomuto seriálu (2)

Problém tří těles (2024) 

Tvůrci obětovali logiku rychlosti vyprávění. Dopustili se spousty kompromisů a zkratek. Kdyby si na první sérii vzali 1-2 epizody navíc, mohlo to být o dost lepší. Ale kašlat na to, tenhle počin je pro mě víc než důstojné zfilmování mé nejoblíbenější knižní série. Znalost předlohy u mě zafungovala jako štít proti všem pitomostem, díky kterému jsem si naplno užil oblíbené ikonické momenty. Možná ze mě mluví čistá nostalgie, ale tohle prostě žeru. ()

Jedině pokrok (2024) (S01E07) 

Chtěl jsem dát původně o hvězdu míň za to, co provedli se dvěma axiomy kosmické sociologie. Ale ne, tohle mi prostě sedlo. Miluju tu komornost a psychologické drama. ()

Související novinky

Co chystá režisér Johna Cartera a WALL-E?

Co chystá režisér Johna Cartera a WALL-E?

10.10.2022

Scenárista a režisér Andrew Stanton (Hledá se Nemo, WALL-E) se po letech pauzy chystá vrátit za kameru svého nového celovečeráku. Stanton naposledy natočil animák Hledá se Dory pro Pixar, předtím měl… (více)

Reklama

Reklama