Reklama

Reklama

Problém tří těles

(seriál)
  • USA 3 Body Problem (více)
Trailer 1

VOD (1)

Série(2) / Epizody(16)

Obsahy(1)

Osudové rozhodnutí, které padlo v šedesátých letech 20. století v Číně, rezonuje v časoprostoru a ohrožuje celé lidstvo. Podaří se skupině vědců tohle nebezpečí odvrátit? (Netflix)

Recenze uživatele Toshio k tomuto seriálu (5)

Problém tří těles (2024) 

Mě to nedá a musím tady trochu kritizovat. Po četbě předlohy (románu) musím konstatovat, že v tomto seriálu chybí naprosto zádasní věci. Kde jsou rozhovory Newtona, Kopernika a Einsteina? Proč jste toto vypustili? Co to trapný blikání hvězdiček na obloze? To v seriálu nebylo vysvětleno, v předloze to je úplně jinak. Je to dost náročný román (hard sci-fi), kde se vysvětlují fyzikální a matematické problémy. Netflix chtěl natočit asi seriál pro běžnou populaci, ale to v případně takto náročné předlohy nejde. Hlavně že tam dali Eizu, která spíš než vědkyni připomíná kolumbijskou herečku ve filmech pro dospělé. ()

Rudé pobřeží (2024) (S01E02) 

Za mě, po prvním dílu obrovskej propad. Blikající hvězdy vlastně nikdo neřeší, fyzika se někam vytratila, a co to je proboha za supernudnou linku s tou debilní virtuální hrou? ()

Ničitel světů (2024) (S01E03) 

Problémy z prvního dílu se vůbec neřeší, řeší se jen nějaká debilní video-hra. Zejtra si du koupit knížku. Jediný plus je Karma Police na konci. ()

Soudný den (2024) (S01E05) 

Tak ovšem musím uznat, že toto bylo silné. ()

Vzhůru ke hvězdám (2024) (S01E06) 

Tady v tom seriálu je to jak na houpačce. Nudný díl, kde se nic moc neděje. OK, mohl jsem dát aspoň dvě hvězdy, ale velmi mě irituje ta kolumbijská pornoherečka, která má představovat geniální vědkyni. Teda jak se Eiza dostala do tohohle seriálu bych chtěl fakt vědět. ()

Související novinky

Co chystá režisér Johna Cartera a WALL-E?

Co chystá režisér Johna Cartera a WALL-E?

10.10.2022

Scenárista a režisér Andrew Stanton (Hledá se Nemo, WALL-E) se po letech pauzy chystá vrátit za kameru svého nového celovečeráku. Stanton naposledy natočil animák Hledá se Dory pro Pixar, předtím měl… (více)

Reklama

Reklama