Reklama

Reklama

Problém tří těles

(seriál)
  • USA 3 Body Problem (více)
Trailer 3

VOD (1)

Série(2) / Epizody(16)

Obsahy(1)

Osudové rozhodnutí, které padlo v šedesátých letech 20. století v Číně, rezonuje v časoprostoru a ohrožuje celé lidstvo. Podaří se skupině vědců tohle nebezpečí odvrátit? (Netflix)

Recenze uživatele BadassX k tomuto seriálu (2)

Problém tří těles (2024) odpad!

Tak ještě že mají ty sifóny (samozřejmě bez kávy). To je zase snůška blbostí a nesmyslů. Ještě že tvůrci sifónů vykecají plány a pošlou super truper sifonský textovky a vytvoří voko 😊 Edit:  to je skutečně kretenismus nejvyšší úrovně. Nic debilnějšího jsem snad neviděl. Kterej magor byl schopen tohle vymyslet?! To musel bejt slušnej matroš…  (Hele von je porazí delfín co bude mít místo mozku hovno z nutrie smíchaný s vařenou brokolicí, ocelový ploutve a vocas z želatinový šunkový pasty a Saul bude jeho nemrdátor, pardon - meditátor - jasně vymyslime), že to nepřiheftovali pořádně ten deštník s análním votvorem pro atomový péra. A herecké výkony. No kurva to je umňěňííí 👍 ()

Soudný den (2024) (S01E05) odpad!

Ta mrdka neviděla ze jsou tam děti? Copak už se vážně netočí a nepíše něco normálního??? ()

Související novinky

Co chystá režisér Johna Cartera a WALL-E?

Co chystá režisér Johna Cartera a WALL-E?

10.10.2022

Scenárista a režisér Andrew Stanton (Hledá se Nemo, WALL-E) se po letech pauzy chystá vrátit za kameru svého nového celovečeráku. Stanton naposledy natočil animák Hledá se Dory pro Pixar, předtím měl… (více)

Reklama

Reklama