Reklama

Reklama

Série(2) / Epizody(14)

Obsahy(1)

Tim (Simon Pegg), komixový nadšenec, a Daisy (Jessica Stevenson), žurnalistka na volné noze, se oba ocitli na dlažbě ve stejnou chvíli. Náhoda je svede dohromady a pomocí drobné lži - předstírají před postarší domovnicí se sklony k alkoholismu, Marshou (Julia Deakin), že jsou pár - získají levný byt. Ten se záhy stává centrem všemožných bláznivých příhod, do kterých se tak či onak zapojuje také podivýnský malíř Brian (Mark Heep), Timův nejlepší kámoš a nadšenec do zbraní a armády Mike (Nick Frost) či Daisina post-hipiesácká kamarádka Twist (Katy Carmichael). (Eddard)

(více)

Diskuze

Carlo525

Carlo525 (hodnocení, recenze)

Velmi dobrý britský sitcom, velká škoda, že po dvou sériích skončil, jednotlivé postavy jsem si dost oblíbil, Britové sitcomy opravdu umí.

zorz

zorz (hodnocení, recenze)

DJDVD: Skvělá práce. Taková aktivita si zaslouží uznání :-)

DJDVD

DJDVD (hodnocení, recenze)

Spaced jsem si dost oblíbil, byl to druhý seriál, kde jsem se setkal se Simonem Peggem (první byl Big train) a některé scény jsem si opravdu zamiloval. Je to dost ojedinělý seriál se svérázným humorem, ale své fanoušky má a bude mít. No a nechci tady dělat moc reklamu, ale zamiloval jsem si seriál na tolik, že mi bylo líto, že nejsou žádné české fan stránky. Tak pokud by se někdo rád podíval tak zde: http://spaced.wz.cz/ a samozřejmě i facebook https://www.facebook.com/spacedcz :).

DJDVD

DJDVD (hodnocení, recenze)

Agoran: Opravdu tam hraje, ale má tam opravdu velice nevýraznou roli. Objeví se tam na chvíli jako telefoní operátor.

zorz

zorz (hodnocení, recenze)

Ono je totiž rozdíl mezi tim, "smát se" a "bavit se". Smích je jen podmnožina zábavy. Když se u seriálu smějete, tak se samozřejmě bavíte. Ale některé seriály dokážou královsky bavit i bez toho, aby se člověk většinu času smál. Takovej případ je pro mě Spaced.

anninka.

anninka. (hodnocení, recenze)

Tenhle britcom mě zklamal... Nechápu, jak může mít 85% (?)! Viděla jsem (sice jen) tři díly, ale nezasmála jsem se ani jednou...

Eddard

Eddard (hodnocení, recenze)

Jo, tak sem ho tam taky našel... má tam cameo jako pracovník v inzerní firmě, který si splete dva inzeráty dohromady a proto se pak Daisy s Timem musí vydávat za manžele. Navíc tam má bradku, jmenuje se Dave (David Brent?) a jeho vystupování je jeblému šefovi z The Office natolik podobné, že se na internetu spekuluje, že jde o skutečně o mladého Davida Brenta.

Toj

Toj (hodnocení, recenze)

Ricky Gervais tam skutecne ma nekolikasekundovou roli nekdy ke konci druhe rady. To me trochu zklamalo, ale tenhle serial urcite stoji za to.

Eddard

Eddard (hodnocení, recenze)

No jestli tam někde byl, určitě jsem si ho nevšiml, takže jestli bys to chtěl shánět jen kvůli němu, radši s tím nepočítej. ;)

Reklama

Reklama