Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Pravdivý příběh proslulého masového vraha americké historie. Gacy vás zanechá šokované a plné pochybností. John Wayne Gacy je ukázkově slušný občan. Dokonce dělá dobrovolně klauna dětem v místní nemocnici. Nese si sebou ale příšerné tajemství. Stopa pohřešovaného mladého muže vede na předměstí Chicaga ke Gacyho domu. Celý národ v šoku sleduje, jak podrobnosti vyšetřování třiceti vražd vyplouvají na povrch. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (49)

Andy.222 odpad!

všechny recenze uživatele

Strašná blbost. Nemá to atmosféru, nemá to spád, nemá to čím upoutat. Dokoukal jsem to jen z toho důvodu, že nebylo nic lepšího co dělat a tak z naděje, že se to rozjede. Nestalo se tak. ()

Mark1983 

všechny recenze uživatele

Není to žádný filmový skvost,ale i tento film se dá řadit mezi lepší filmy o masovích vrazích ze skutečných příběhů,ale jedná se jen o pouhý průměr,který nemusí každého nadchnout. ()

uprchlice 

všechny recenze uživatele

Nikdy jsem si nemyslela, že film o sériovém vrahovi bude natočen v tak nudném provedení jako byl právě "Gacy". Na herce s tak mizerným výkonem jsem se pomalu nemohla ani dívat. Hlavní hrdina byl nechutný tím, co dělal i tím, jak vypadal. Už od pohledu vypadal jako magor, co rád mladý kluky a já bych mu nevěřila ani pozdrav. Prostě se mi nelíbil jako herec ani jako vrah. Ostatní sérioví vrazi jako "Teď Bundy", který měl hezký úsměv, nebo "Dahmer", který zase dobře vypadal - zkrátka byl sladký - měli něco do sebe. Dalo se na ně dívat. "Gacy" se ale nepovedl. Byl to starý, nechutný chlap, co mučil mladý kluky v garáži. Jeho rodina byla divná a když se od něj odstěhovala, on to ani neřešil. Film si nezískal mou pozornost, i když jsem si myslela, že to bude naopak. Navíc, když ze sebe udělal klauna, nebylo to vtipné, ale příšerné. "Gacy" zkrátka není dobrý film. ()

Dobstaf10 

všechny recenze uživatele

Určitě většina z vás zná klauna z YouTube, který se baví tím, že straší lidi motorovkou a kladivem. No chtěl bych toho šaška vidět za dob Gacyho v pubertackem věku. Až bysi ho Gacy přidal k ostatním jako hnojivo do sklepa. John Wayne Gacy byl jedním z největších sériových vrahů a byl známý tím že se rád často převlékal za klauna a bavil děti. Nikdo ani jeho rodina netušili, že Gacy má druhou temnou tvář. Takže děti..zapomeňte na povídačky, že bubáci nejsou, protože jsou Gacy je toho příkladem. ()

ES13 

všechny recenze uživatele

Už u ,,Dahmera" jsem upozorňovala na to, že miluju horory se sériovými vrahy a kort když jde o skutečnost! Navíc tenhle byl naprosto mimořádnej! Líbila se mi každá minuta. Sice pár herců bylo fakt nic moc, ale to se pak dalo přehlédnout, ikdyž ne natolik abych dala plné body. Jinak ale film super, je to jako když se dostanete vrahovi přímo do mysli a řikáte si jen, proč mě sakra vzrušujou scény kdy je znásilňuje, je to holý fakt, takže tak. Sem ráda, že se ještě točí takovýhle filmy. ()

RathuVSoak 

všechny recenze uživatele

Jednotlivé scény, byli natočeny uspokojivě. Když se ale na to vše povídám jako na celek, příběh je roztříštěny a neucelený. Vystihnout vraha Gacyho se poměrně vydařilo, ale pravda je, že herci za moc nestály. Plus hvězdička za skvělý hmyzí cirkus. Nicméně Gacy by si zasloužil kvalitnější zpracování svého příběhu. ()

Nikol45 

všechny recenze uživatele

Původně jsem chtěla dát tři hvězdy, ale nedám. Toto zpracování filmu bylo dost nudné a hlavní představitel Gacyho byl příšerný. Nezahrál tuto roli vůbec přesvědčivě. Zatímco druhý film o Gacym Chyťte vraha mi přišlo věrohodnější a lépe natočené. Gacyho představitel Brian Dennehy mi v roli vrahouna sedl více. ()

Reklama

Reklama