Reklama

Reklama

Prci, prci, prcičky 3: Svatba

  • USA American Wedding (více)
Trailer

Obsahy(1)

Skandální hrdinové, které milují diváci po celém světě, se vrací u příležitosti velmi významné události ve filmu Prci, prci, prcičky 3: Svatba. Jim a Michelle se berou. Stifler plánuje rozlučkový večírek a Jimův otec, samozřejmě, je vždy po ruce s nějakou skvělou otcovskou radou. Parta z filmu Prci, prci, prcičky je zpátky s další porcí nezaměnitelného obhroublého humoru. Jestliže tedy chcete zjistit, co po nocích nedělat v gay baru, pokud chcete slyšet, proč sex s babičkou nikdy není dobrý nápad a proč ochlupení pohlavních orgánů se svatebním koláčem tvoří špatnou kombinaci – jste na správném místě. (Magic Box)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (498)

Lucasion 

všechny recenze uživatele

Poslední díl trilogie American Pie. Další porce humoru, sexu, zábavy, trapasů a tentokrát i svatby. Stifler, Jim, Kevin a Finch jsou tu opět, aby nás pobavili. Tentokrát bohužel bez Oze. Herci jsou to pořád super a sem zapadnou skvěle. Co se týče svatby a průserů tentokrát, tak scény se přiostřují a trapasy nabydou velkých hodnot. Kluci odchází ze série a zakončují trilogii více než důstojně. Super hudba, super herci a boží humor. Velmi povedené i potřetí. "Díky? To celý bylo jenom kvůli díků....Nemáš zač, kazišuku!" ( 75 procenta ) ()

ChewieDC 

všechny recenze uživatele

První díl byl úžasný, druhý si k mému překvapení udržel nadprůměrný standard. A třetí díl není nijak pozadu. Komplexně je sice nestabilní, ale celou prcičkovskou sérii dělají momenty, které si zapamatujete. A ve trojce jich je opravdu požehnaně. A pokud hledáte hlavní charakter, je jím ve třetím díle rozhodně Stifler! ()

Reklama

Cival 

všechny recenze uživatele

Dvě a půl hvězdičky. První polovina je vyloženě zoufalá a vyniká v ní režijní neschopnost Jesseho Dylana. Celá řada scén není ani vtipná, ani zábavně nechutná, ani nějak trapná, jen prostě vyzní do prázdna, což je právě Dylanova zásluha. Jako důkaz doporučuju srovnat taneční souboj Stiflera s nabušeným gayem s dancematchi ve Starskym nebo Zoolanderovi. To je úplně jiná liga. Naštěstí poslední půlhodina trochu narovnává dojem, protože film najednou začne mít atmosféru i jakous takous působivost. Ale to už je pozdě, navíc když u oltáře s výborným hercem Biggsem stojí taková matná Michelle. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Myslel jsem si, že "Svatba" je skvělé zakončení výborné série, ale jak se později ukázalo, tak mělo to nejlepší ještě přijít. "Prcičkám" automaticky dávám vysoké hodnocení, protože jsou to filmy, kde se opravdu směji. Takových filmů zase není tolik. "Svatba" je skvělým sletem různorodých gagů, které jsou dobré, lepší a ještě lepší. Tohle je film Steva Stiflera a o něj jde hlavně, i když by se vlastně vše mělo točit kolem svatby. Jakmile se ale objeví Stifler, je to neskutečná podívaná. Užíval jsem si každou vteřinu s ním a ve chvíli, kdy mluvil s pusou plnou hovna, nedokázal jsem se vůbec ovládat. Ty vtipy možná nejsou nejlepší, nejsou vždy originální, ale jsou podány výtečně. Ne, u celé série mi nejde o příběh, ale o ten pocit, který si odnáším. A ten pocit je skvělý. Výtečný. Jedinečný. Podobné pocity po filmu nemám zase tak často. Více: http://www.filmovy-denik.cz/2012/04/prcicky-bruce-lee-par-trapnosti.html ()

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Původní díly Prciček jsou etalonem toho, jak by se měly točit nepřístupné komedie ze střední. Navíc trojka - svatba tématicky vyrostla s diváky a sledovat to s odstupem let na mě přeneslo i slušnou dávku melancholie. Minimálně do červených čísel tahle výborná komedie patří! Nikdy se neokouká.. ()

Galerie (134)

Zajímavosti (35)

  • Pracovní názvy byly: American Pie 3 a American Pie 3: Piece of Pie. (Stocki)
  • Cameo: Chris Bender (jako producent se podílel na prvních třech dílech ze série Prci, prci, prcičky) ztvárnil vystrašeného chlápka na pánských toaletách. (Stocki)
  • Scéna, kde figurují Stifler (Seann William Scott), Jim (Jason Biggs), dort a dva psi byla zčásti improvizována. Hodně improvizovaná byla také scéna s výběrem květin. (Stocki)

Reklama

Reklama