Reklama

Reklama

Prci, prci, prcičky 3: Svatba

  • USA American Wedding (více)
Trailer

Obsahy(1)

Skandální hrdinové, které milují diváci po celém světě, se vrací u příležitosti velmi významné události ve filmu Prci, prci, prcičky 3: Svatba. Jim a Michelle se berou. Stifler plánuje rozlučkový večírek a Jimův otec, samozřejmě, je vždy po ruce s nějakou skvělou otcovskou radou. Parta z filmu Prci, prci, prcičky je zpátky s další porcí nezaměnitelného obhroublého humoru. Jestliže tedy chcete zjistit, co po nocích nedělat v gay baru, pokud chcete slyšet, proč sex s babičkou nikdy není dobrý nápad a proč ochlupení pohlavních orgánů se svatebním koláčem tvoří špatnou kombinaci – jste na správném místě. (Magic Box)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (498)

B!shop 

všechny recenze uživatele

Treti dil uz neni pribehove tak stupidni jako prvni dva, ale rozhodne necekejte nejakou inteligentni zabavu. Opet se vraci kompletni chlapecka sestava z predeslych dilu, v cele s pekelne vostrym Stiffmeistrem Seanna Williama Scotta. A samozrejme nechybi ani tatik Eugene Levy se svejma stupidnima radama. Jakmile je jeden z tehle dvou hercu na platne, strhava maximalne pozornost na sebe. A i kdyz je tenhle dil asi nejromantictejsi, presto se tu najde nekolik nechutnejch scen, jejichz vrchol je "cokolada", tohle byla asi jedina scena k zbliti, jinak sem se prakticky u vsech docela nasmal. Mezi podobnejma komediema se jedna o nadprumer. ()

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

No už tomu trochu dochází dech, ale na ty 3* to ještě dá. Drží to hlavně Stifler kterej je největší píčus ze všech dílů (míněno v dobrým) i když některý trapasy jsou už trochu za hranou, hlavně ty čokoládový lanýže (kdo viděl ví o čem mluvím) každopádně jinak už to jede vesměs v zajetých kolejích. Nejlepší vzájemný odjeby si pak mezi sebou dávají Stifler a Finch, když vzájemně soutěží o to kdo přefikne sestru Michelle jo a soundtrack je pořád dobrej i když ne tolik jako ve dvojce. S přivřenýma očima tomu tu třetí hvězdu oproti původnímu hodnocení přidám i s přihlédnutím k tomu, že oproti sračkovním video pokračováním je to hotový skvost.50% ()

Reklama

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Původní díly Prciček jsou etalonem toho, jak by se měly točit nepřístupné komedie ze střední. Navíc trojka - svatba tématicky vyrostla s diváky a sledovat to s odstupem let na mě přeneslo i slušnou dávku melancholie. Minimálně do červených čísel tahle výborná komedie patří! Nikdy se neokouká.. ()

Figu 

všechny recenze uživatele

Za mě asi nejlepší díl z trilogie prciček a to především díky komu? Stifler! Ano, dostal daleko víc prostoru než jsme byli zvyklý a je to bomba! Taneček na gay párty, parádní scénka v domě se striptérkama a především nesmrtelná story s čokoládovým lanýžem, tak ta je vyloženě a doslova k sežrání! A stejně jak si Stifi požírá luxusní čerstvý hovno, tak i já žeru tuhle svatbu! 90% ()

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Obrovský zklamání co se do příběhu týče.Neskutečná nuda,až na minimum zábavných scén Stifler/FInch ( jako obvykle ) Stifler má neskutečně na píču napsanej charakter,ze sice vypatlanýho řízka ( kterej ale měl prostě svůj říz a talent ) je blbeček co trénuje žáky ve fotbale a všichni ho nesnášej ( jako obvykle ) Mizerný a zbytečný scény jako např.ty dvě děvky v baráku na párty.Je sice pěkný koukat se na úžasný umělohmotný roštěnky,jenže scéná s těma rodičema nebyla vtipná,celý to nemělo význam ani hlavu a patu a byla to jen nudná výplň duchaprázdnýho příběhu.Navíc ve filmu chybí základní postavy.Byl jsem ještě z odřenejma ušima na 3*,dokud Stifler nesežral hovno.To už byl vrchol totální imbecility a nechutnosti a je mi jasný proč má ten film víc než druhej díl,protože spousta fanoušků týhle série jsou vypatlanci s filmovým vkusem larvy a inteligencí gumový koblihy.40% a pevně věim,že čtyřka nakopne všechny tyhle díly pro děti do řitě. ()

Galerie (134)

Zajímavosti (35)

  • Psi, které si přivezli na oslavu manželé Flahertyovi (Fred Willard a Deborah Rush), se ve filmu jmenují Rudy a Sam. Ve skutečnosti se jmenují Stevie (ten velký) a Bandit (ten malý). (Stocki)
  • Keď Jim (Jason Biggs) po prvýkrát predstavuje Michelle (Alyson Hannigan) svojej babičke, tak tá vykrikuje, že nie je židovka. Hannigan však v skutočnosti židovka je. (Zdroj: ČSFD)
  • Eugene Levy (Jimův otec) si mohl během natáčení upravovat své repliky. Podle režisérových slov, to bylo vždy ve prospěch filmu. (Stocki)

Reklama

Reklama