Reklama

Reklama

Prci, prci, prcičky 3: Svatba

  • USA American Wedding (více)
Trailer

Obsahy(1)

Skandální hrdinové, které milují diváci po celém světě, se vrací u příležitosti velmi významné události ve filmu Prci, prci, prcičky 3: Svatba. Jim a Michelle se berou. Stifler plánuje rozlučkový večírek a Jimův otec, samozřejmě, je vždy po ruce s nějakou skvělou otcovskou radou. Parta z filmu Prci, prci, prcičky je zpátky s další porcí nezaměnitelného obhroublého humoru. Jestliže tedy chcete zjistit, co po nocích nedělat v gay baru, pokud chcete slyšet, proč sex s babičkou nikdy není dobrý nápad a proč ochlupení pohlavních orgánů se svatebním koláčem tvoří špatnou kombinaci – jste na správném místě. (Magic Box)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (498)

Desperado 

všechny recenze uživatele

Ak je toto naozaj posledná časť, môžem ho považovať za ideálne zakončenie úspešnej série. Vtipných scén je pomenej, ale tých zopár stojí naozaj za to. No už si ťažko viem predstaviť , o čom by bol prípadný štvrý diel, takže je to dobré takto ako trilógia. Na hercoch už je vidno, že im zopár rôčkov pribudlo a úspešnú tínedžerskú komédiu by nebolo vhodné nastavovať v podobe nasilu natočených dielov o americkej rodine, americkom manželskom živote, rozvode a starobe. Brrr ()

BMW12 

všechny recenze uživatele

Asi se budu opakovat, ale i u třetího pokračování musím napsat, že jde o jednu z nejlepších komedií vůbec. Hned úvodní scéna naprosto luxusní a takhle to je až do konce. Ale nezapomenu jak Stifler žral to hovno, to jsem myslel, že se fakt pobleju. :-D Všechny tři díly si zaslouží 100% a určitě by si všechny tři zasloužili být v mé TOP 10, bohužel však není místo. :-/ ()

Reklama

DruidKarel 

všechny recenze uživatele

Tak je to až k nevíře, ale při tomhle díle jsem se bavil skoro stejně dobře jako při díle prvním. Byl fantastický a pro mě určitě i zábavný. Za to, že mě dokázal pobavit skoro jako díl úvodní, si zaslouží 4*. Rozhodně kvalitní a dobrá podívaná... Až se bude znovu někdy vysílat, jistě se budu dívat... ()

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Z odstupom času sa musím priznať, že na mne tretie pokračovanie tejto úspešnej série, nespravilo taký dojem ako som si myslel. Určite sa filmu nedá uprieť určitá vyspelosť oproti ostatným dielom. Hlavný hrdinovia sú trocha múdrejší až na Stiflera. Kameňom úrazu celého filmu, je veľmi výrazná hlavná dejová línia, ktorá robí všetky odbočky buď nedôležité alebo doplňujúce. Čo značí, že aj napriek faktu že veľa postáv s pôvodných dvoch dielov vypadlo, tí čo zostali tu hrajú často krát až tretie husle a svoje scény a momenty tu majú len preto, lebo sa to akosi od filmu vyžaduje. Akurát že to filmu tentokrát tak úplne neverím. Čo je škoda. Film má tempo aj celkom podarené scény - hlavne rozlúčka so slobodou a jedenie psích výkalov ale ku koncu film zaváňa akousi prvoplánovosťou a sentimentálnosťou čo sa mu nehodí. Rozhodne je to diel, ktorý nerobí hanbu pôvodnej trilógií - ďalšie diely do toho nezahrňujem. Ale čaro pôvodných prcičiek tiež nemá. Zostal kdesi na pol cesty. Inak znova príjemne strávená hodinka a pol pri postavách ktoré mám naozaj rád. ()

Derek 

všechny recenze uživatele

najlepšia časť z trilógie. je tu dosť (ale skutočne dosť!) nadávok (určite viac ako v south parku), sem tam i nejaká tá totálna nechutnosť, ale príjemné prekvapenie je, že to nie je natočené úplne nechutne (ale znesitelne), takže pri sledovaní maximálnych odporností budete pohoršený, ale zároveň sa budete i smiať. ()

Galerie (134)

Zajímavosti (34)

  • Fred Willard (Harold Flaherty) si napsal některé své repliky sám, např. ve scéně s přípitkem, když má proslov. (Stocki)
  • Scéna, v níž Jim (Jason Biggs) na konci filmu děkuje klukům za všechno, se natáčela na dvou různých místech. Záběr na Finche (Eddie Kaye Thomas), Kevina (Thomas Ian Nicholas) a Stiflera (Seann William Scott) s budovou za zády byl natočen v Los Angeles, zatímco záběr na Jima s venkovským klubem v pozadí byl natočen v Half Moon Bay v Kalifornii. (Stocki)

Reklama

Reklama