Reklama

Reklama

Amerika hledá topmodelku

(pořad)
  • USA America's Next Top Model
Reality-TV / Dokumentární
USA, 2003, 322x42 min

Tvůrci:

Ken Mok

Scénář:

Kenya Barris

Účinkují:

Tyra Banks, Dita Von Teese, Atoosa Rubenstein, Katie Cleary, Janice Dickinson, Dylan Ramsey, Erika Heynatz, Ryan Hansen, Nicole Richie, Bill Maher (více)
(další profese)

Jedna z nejpopularnějších modelingových reality show. Supermodelka Tyra Banks hledá topmodelku. Z několika tisíc dívek jich bylo porotou vybráno 10, které budou po celých 8 týdnu ubytované v luxusním hotelu. Každé kolo budou modelky muset splnit úkol a na konci každého dílu jednu dívku porota vyloučí. (oficiální text distributora)

Recenze (212)

Naslund 

všechny recenze uživatele

Neviděl jsem první a druhou řadu, ale nevěřím, že by si zasloužily takové hodnocení. Správně by tu tato série ani neměla být, protože se jedná defakto o soutěž, ale budiž. Pro většinu lidí, nebo alespoň pro mě, se jedná o něco zcela nového a člověk si uvědomí, že práce modelky není jen stát před objektivem a pobíhat po molu. Soutěž se snaží vychovat normální holky, aby mohly být vzorem pro spousty mladých děvčat. Vzory nejen vzhledem, ale i vystupováním. Líbí se mi poznávání různých kultur co se týče oblečení, hodnocení vkusu na šaty i spousty zajímavých soutěží. Momentálně si vzpomínám na pózování s tarantulí, natáčení reklamy na japonské výrobky (beze znalosti jazyka), rychlostní vybíhání výškové budovy a následné focení, výuka čajového obřadu, či promenáda v botách o dvě čísla menších. Jedenáct úspěšných sérií snad vypovídá o tom, že nepůjde o přišernou záležitost, jak to tady podle hodnocení vypadá. ()

SiMMaS 

všechny recenze uživatele

Well. Ono to není tak strašné. Po tom, co jsem překonala prvotní šok, že něco takového existuje, se musím nerada přiznat, že mě to pohltilo. Je to fakt sranda a vždycky si najdu někoho, komu fandím a koho ráda nemám (yes, dívám se již na několikátou řadu). Kdyby to bylo tak hrozné, jak to tady všichni hodnotí, tak by to nebylo tak populární. Jsem zvědavá na českou verzi - to bude teprve sranda!:) Největší zabiják té americké je dabing. Tyra rozhodně nemá tak nepříjemný hlas! ()

Reklama

Brinkley

všechny recenze uživatele

Tak ani nevím, jak mám tuhle absurdní komedii ohodnotit, osciluji mezi odpadem a pěti hvězdičkami. Přiznávám, tomuto pořadu jsem na čas propadla, ne však z těch důvodů, jak si afektovaná hrošice Tyra Banks představovala. Šlo o nakoukání do americké kultury z pohledu Evropana; do absurdního načinčaného mikrosvěta, kde jsou systematicky psychicky odstřelovány hezké nebo průměrné mladičké hysterky, jež se tomu dobrovolně a s nadšením podvolují. Připadala jsem si jako člověk , který pod mikroskopem zkoumá odlišný živočišný druh. ()

Attta

všechny recenze uživatele

Jak vůbec taková reality show může někomu zaměstnat mozek nechápu. Tohle nemá opravdu nic racionálního, nic zábavného a k pořádné reality show to má hodně daleko. Nechci urazit nikoho koho tohle zajimá a sleduje to, ale zkrátka nemám jediný logický důvod proč se na tohle dívat. Doufám, že se nedočkám dne, až bude většina národa takhle dementí i u nás v ČR aby si na tohle udělali čas a hleděli na tyhle stupidní odrhováky. ()

OG_Swifty 

všechny recenze uživatele

Pro lidi, zajímající se o modeling jako takový, je to asi nejlepší "reality show" na trhu... pro ostatní lidi je to jenom pohled na blbé pipky, které řeší absolutní píčoviny, kterým nerozumí :) První 4 serie mě velmi bavily, potom jsem to přestal sledovat, protože mi to přišlo to samé (ačkoliv není, ale nejsem hold ten typ) ()

Galerie (352)

Zajímavosti (8)

  • V několika řadách se v úloze porotkyně objevila česká modelka Pavlína Pořízková. (ČSFD)
  • Tyra Banks projekt vymyslela a zároveň je jeho moderátorkou a porotkyní. (ČSFD)

Reklama

Reklama