Reklama

Reklama

Amerika hledá topmodelku

(pořad)
  • USA America's Next Top Model
Reality-TV / Dokumentární
USA, 2003, 322x42 min

Tvůrci:

Ken Mok

Scénář:

Kenya Barris

Účinkují:

Tyra Banks, Dita Von Teese, Atoosa Rubenstein, Katie Cleary, Janice Dickinson, Dylan Ramsey, Erika Heynatz, Ryan Hansen, Nicole Richie, Bill Maher (více)
(další profese)

Jedna z nejpopularnějších modelingových reality show. Supermodelka Tyra Banks hledá topmodelku. Z několika tisíc dívek jich bylo porotou vybráno 10, které budou po celých 8 týdnu ubytované v luxusním hotelu. Každé kolo budou modelky muset splnit úkol a na konci každého dílu jednu dívku porota vyloučí. (oficiální text distributora)

Recenze (212)

paascha odpad!

všechny recenze uživatele

Krávy, píčy, slepice a úplně vymaštěný doroty, nějaká ta, jako prdel Věry Bílý hnusná negryně se sebevědomím Pamely Anderson, pár pseudo zasloužilých modelín a nějaká afektovaná negerská buzna, která si nechá říkat slečna. To je k obsazení. A děj? Oh my God, jakýpak děj, když jde o americkou soutěž modelek? ()

dubinak 

všechny recenze uživatele

Tohle mě prostě vždycky chytne. Je to skvělá možnost jak u něčeho absolutně vypnout a nechat odpočívat mozkové buňky. Navíc mě baví sledovat to veškeré focení, kostýmy, líčení a proměny. Chápu, sledování téhle reality show vám nejspíš nedá absolutně nic, ale aspoň pro dámy, si myslím, že je to dobrá forma relaxace. ()

Reklama

wosho odpad!

všechny recenze uživatele

Nemám rád reality show. Jsem předem naplněný neobjektivním pohled a vím, že to není vůči této zábavě férové. Ale to je mé osobě u zadnice a TOTO je opravdová sračka a odpad ze samého pekla. Banda koček se ze snaží ze sebe udělat supermodelku a tak místo provádění felace fotografům a hledačům talentů, raději jde se svou levnou kůží do televize a divák s minimální inteligencí se nudí a nechápe. Peklo!!!! ()

Doudis19 

všechny recenze uživatele

Hlavním kouzlem téhle nabubřelé reality show je fakt, že celé prostředí modelinku je normálnímu člověku nutně jednou velkou, připitomělou atrakcí. 4%-ní návrháři, střed vesmíru Tyra Banks a neuvěřitelně vymaštěné soutěžící jsou nepřetržitým zdrojem nechtěně absurdního humoru, který po Přemku Podlahovi pravidelně zpříjemňuje sobotní poobědový relax. ()

ABCD Marta odpad!

všechny recenze uživatele

Jeden můj blízký kamarád tvrdí, že mám krajně extremistické názory a že patřím přesně doprostřed názorového spektra. No, nevím sice, co je na tom pravdy, ale pohled na tato stvoření, jak řeší, jestli je ta či ona víc věřící, nebo ta či ona je tlustší, ve mně vyvolává rozhořčení a chuť, jak říkává můj bratr, nabít brokovnici a...a výsledek si domyslete sami. ()

Galerie (352)

Zajímavosti (8)

  • V několika řadách se v úloze porotkyně objevila česká modelka Pavlína Pořízková. (ČSFD)
  • Tyra Banks projekt vymyslela a zároveň je jeho moderátorkou a porotkyní. (ČSFD)

Reklama

Reklama