Reklama

Reklama

Critters se vracejí v supernapínavém sci-fi vesmírném dobrodružství! Tentokrát to ale nejsou obyčejní Critters – jedná se o speciální druh geneticky zkonstruovaných mutantů, kteří byli stvořeni, aby převzali vládu nad vesmírem. Tentokrát jsou lačni dobýt galaxii a zvláštní chuť mají na lidstvo, které je mimo tento svět. Přidejte se k majitelům oscarových nominací Angele Bassett (nejlepší herečka, Tina Turner, 1993) a Bradu Dourifovi (Pán prstenů: Dvě věže, nejlepší herec ve vedlejší roli, Přelet nad kukaččím hnízdem, 1975), Donu Keithovi Opperovi a Terrenci Mannovi, kteří se vracejí ke svým populárním rolím, a bojují o přežití proti Critters, nukleární zkáze a o osud vesmíru! (Magic Box)

(více)

Recenze (107)

Djoker 

všechny recenze uživatele

První dva díly mají něco do sebe, ale trojka už značně pokulhává a po dlouhém čekání na nástup Critters se člověk stejně nedočká ničeho zábavného ani nechutného. Všechny postavy působí hrozně hloupě a DiCaprio ve vedlejší roli je vlastně jediným zajímavým prvkem. Nedokážu říct, jestli je poslední díl ještě horší, ale jako vykrádačka Vetřelce je to parádní. Na Critters se čeká skoro hodinu a než si je člověk užije, tak je konec. Smutný úpadek hororové série, která měla velký zábavný potenciál. ()

molcan2 odpad!

všechny recenze uživatele

pozerám tento príšerný film, ako hovoríme. je to pravdepodobne jeden z najhorších filmov, ktoré sa kedy vysielali v mojom dome. sedím tu s 3 priateľmi a súhlasia. nie je to strašidelné. nie je to vtipné. nie je to dramatické. neobsahuje nič príťažlivé. sme 49 minút vo filme. videli sme len 2 zvieratá. len jedna osoba zomrela. tento film je jedno veľké sklamanie. nič z tohto hrozného, hrozného filmu ma nedonútilo pozrieť si zvyšok. dostávam filmovú kocovinu. dúfam, že všetci, ktorí mali niečo spoločné s natáčaním tohto filmu, zomrú. nemyslím len hercov. myslím režiséra, producentov, prezidentov zo štúdia, ktoré tento film financovalo. je to v plnom rozsahu najhorší film všetkých čias. ()

Reklama

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Nejhorší díl celé série, který balancuje na hraně lehkého podprůměru a odpadní stoky. První půlhodina naprosto tragická a uspávající. Jenže ani poté to není žádný zázrak, který bych si musel pouštět brzy znova. Herecké výkony doslova bída, critters aby jsme zde opravdu pohledali a kromě zhruba tří-čtyř dobrých scének je tentokrát nuda i s nima. Kam to tahle série dospěla....Velmi slabých... ()

walkingdead 

všechny recenze uživatele

Jak už to tak bývá, zvlášť u béčkových filmových sérií, to nejhorší na konec. Don Opper počtvrté vyrazil bojovat proti roztomilým všežravým příšerkám, tentokrát v budoucnosti, ve vesmíru, po boku má zhruba půltucet vesměs nesympatických postav, z nichž naštěstí většina umře. Triky jsou super, vypadá to tak o 10 let starší než třeba Vetřelec. A největší problém jsou samotní Critters - je jich málo a nejsou skoro vůbec na scéně. Ale i přes všechna negativa se na to asi ještě někdy mrknu, protože je to holt návrat do dětství. ()

Bloody13 

všechny recenze uživatele

Po americkém zapadákově a městském činžáku si to všežraví ježci namířili do vesmíru, kde nám předvedli ubíjející nudu. Pro lepší představu následuje pár (mnohdy spoileroidních) statistik... #1: Jedná se o nejdelší část série, která jako jediná překročila hranici 90 minut. #2: Critteři jsou tentokrát pouze dva, až v samotném závěru se jim podaří namnožit se. #3: To, že si oblíbených ježků moc neužijete, potvrzuje i fakt, že na obrazovce se objeví až ve 38. minutě, následujících dvacet minut pak čekáte na druhý střet. Z toho vyplývá i minimum černého humoru. #4: Bodycount čítá pouze 5 mrtvých, z toho dva během první hodiny. #5: Critters tu jako v jediném díle nestřílejí po obětech své ostny. #6: Charlie je sice pořád stejnej sympaťák, za to chudáka Ugga změní scénář na pěknýho hajzla.... Kdepak, čtyřka je natolik odlišná od ostatních částí, až je prostě špatná, bohužel. Možná by to chtělo remake. (30%) ()

Galerie (15)

Zajímavosti (7)

  • Film se natáčel v Los Angeles v Kalifornii. (rafix)
  • Pouze herci Terrence Mann a Don Keith Opper se objevili ve všech dílech série. (5150)
  • Všechny externí záběry z vesmíru jsou z filmu Android (1982). (HellFire)

Reklama

Reklama