Reklama

Reklama

Milagros (Natalia Oreiro) vyrůstala v sirotčinci, protože její matka zemřela během porodu a otce nikdy nepoznala. Nemá nejmenší tušení, kdo by jím mohl být, ale ze srdce jej nesnáší, protože od nich odešel. Milagros už oslavila osmnáctiny, a tak se nemůže nadále schovávat před okolním světem v bezpečí za zdmi sirotčince. Začne pracovat jako služebnice v domě bohaté rodiny Di Carlových, kde se seznamuje s novými přáteli. Ale narazí tam i na nové nepřátele, kteří nemůžou vystát její nezkrotný temperament a přímočarou upřímnost. Seznamuje se i s pohledným Ivem Di Carlo (Facundo Arana), mladým budoucím dědicem rodinného bohatství. Milagros a Ivo jsou jako oheň a voda, dva nezkrotné živly, které nejdou úplně dohromady, ale jeden ke druhému neodmyslitelně patří. Jak to s nimi dopadne, to je jedna z hlavních otázek nejslavnější a nejoblíbenější humorně-romantické telenovely Divoký anděl. Zamilujte si zábavný a napínavý příběh o lásce, rodině, bohatství, chamtivosti a lžích. Divoký anděl je plný plný napínavých zvratů, nečekaných překvapení, humorných situací i vášnivé romantiky. (TV Prima)

(více)

Videa (4)

TV spot 1

Recenze (422)

Vercinix 

všechny recenze uživatele

I když se nikomu ospravedňovat nemusím, prezto bych se chtěl omluvit za to co teď napíšu, ale Divoký Anděl se mi líbil! Tedy aby to neznělo opravdu tak vyhroceně a absurdně, tak tedy měl pro mě jisté kouzlo! Natálie byla rozverná, pošahaná, čiperná a poměrně pěkná a dala tomu jistý šmrnc! Ale popravdě hamba by mě musela fackovat pokud bych hodnotil lépe jak jednou hvězdičkou!:) ()

Gemini odpad!

všechny recenze uživatele

Úvodní titulky byly něco, co jsem si svého času nechával ujít jen velmi nerad:) S počtem opakování titulní "hitovky" a růstem popularity další z věhlasných jihoamerických umělkyň ale i tenhle světlý bod pozbýval lesku. Pokud telenovely zobrazují latinoamerické pojetí romantiky, tak snad radši aby se vrátila Angelika. ()

Reklama

GilEstel 

všechny recenze uživatele

Telenovela, která začátkem tisíciletí byla až nepochopitelně populární. Co by za její popularitu dala třeba taková KASSANDRA, která s ní běžela v dvojbloku. V tu dobu holt nebyl ještě tento žánr tolik vyčerpaný a oproti legendární MANUELE to byla příjemná a nápaditá změna (Ano v tomto kontextu lze použít i taková superlativa.) Dodneška s nostalgií vzpomínám na pohledného mafiána Pabla (ten byl zlej). Nejvíc se jako mafián projevil, když u něj jednou v šuplíku našla uklízečka pistoli. Od té doby se ho všichni v domě báli. Ze svého pokoje řídil celou Cosa Nostru. Zato příjemný gentleman pan Ivo, kterého milovala Milagros, to bylo zas jiný kafe. Nejdřív si ho nemohla vzít, protože jí nechtěl, pak ho zas nechtěla ona, pak si myslela, že je její bratr a hlavní dějovou linku to tak utáhlo docela dlouho. Populární Natalia Oreiro v roli Milagros, byla tak populární, že jí pan Železný pozval (jako největší trumf) na předávání Českého slavíka. Dokonce si na playback vystřihla i titulní píseň seriálu. Ze své popularity v ČR byla natolik příjemně na větvi, že tu hned vydala 2 hudební desky. No abych to zkrátil. Neviděl jsem samozřejmě všechny díly seriálu, ale ten závěrečný se svatbou Iva a Milagros jsem si ujít nenechal. Docela mě pobavily poslední záběry, jak nevěsta ve svatebních šatech vběhla na trávník a jako správná fotbalistka si (poprvé v seriálu) kopla do míče. Je zkrátka vidět, že v Argentině, kde je fotbal náboženstvím, jdou autoři do vkusu širšímu spektru diváckého publika. Ještě si přes ty svatební šaty mohla přetáhnout dres Maradony. ()

kingik odpad!

všechny recenze uživatele

Jihoamerický vlhký klín. Spojení Natalie Orálo a Fakunda Ararouna je nepřekonatelné. Jak se ale popasovat s mrzkým zbytkem. Stačí si nahodile vybrat jakýkoliv díl z bohatě škály jednotvárného pojetí seriálu a divák je opit krystalickým výplachem čiré stupidity, co má troufalost po létech od premiéry opětně okupovat vysílací čas. Romantika tak obludná, až i ženské ročníky 50+ spěchají během reklamních bloků na nákup tamponů. dějová schvácenost a schematičnost cloumá nevídaně se střevním procesem, tudíž po každé epizodě následuje střevní katar a řídká stolice provází účastníky sezení ještě celé měsíce po finálním polibku ústředních představitelů, dostávají zabrat i bulvy, kdy nezřídka dochází k nezvratnému odchlípení očních sítnic, když kameraman třímá kameru, co má vizuál, jak když s ní absolvuje bahenní lázně. Zabijácký je i dabing, který umocňuje velmi bizarní zážitek. Vysílacímu času, který je této roztomilé zhovadilosti vyhrazen, se tedy napříště vyhnu. 0/10 ()

Boogeyman 

všechny recenze uživatele

V mém životě jednou nastalo období, kdy jsem několik měsíců trávil doma a jediná moje aktivita byla hra na počítači a televize. V té době jsem koukal opravdu na všechno co běželo, což byla například i telenovela Divoký anděl. A musím přiznat, že mě to docela chytlo, ačkoliv jsem si stále musel opakovat, že je to brak. Klasická telenovela se vším, co k ní patří a co lidé buď milují, nebo nenávidí, tady navíc podpořeno poměrně absurdním humorem. Jenže když na to koukáte, zjistíte, že celý děj se obrací zhruba ve dvacetidílných intervalech naruby a pořád dokola a přitom se nikam nevyvíjí. Příklad: Hlavní pár, který je už od první vteřiny předurčen ke šťastnému zamilovanému happy endu, bohatý šlechetný Ivo a prostá chudá služebná Milagros jsou do sebe zamilovaní, ale okolnosti a sviňáci jim nepřejí a hází jim intriky pod nohy, které se vždy promění v roztržku, načež je jeden z páru naštvaný na toho druhého. Záleží, na jaký díl se zrovna podíváte, ale vždy uvidíte situaci, že ona chce jeho, ale on nechce ji, nebo naopak. A to pak už člověka přestane bavit. Natalia Oreiro činí asi 80% veškeré atraktivnosti této prvoplánově chytlavé, ale jinak bezduché a nikam vedoucí telenovely. ()

Galerie (185)

Zajímavosti (31)

  • Milagros (Natalia Oreiro) je velkou fanynkou fotbalu, který často také hraje. Pro Argentinu typický fotbal má ráda i její představitelka Natalia Oreiro. (fiLLthe3DD)
  • Divoký anjel sa natáčal 12 až 14 hodín denne, Natalia spolupracovala na humornej stránke scenára a často ho aj prepisovala podľa okamžitých nápadov. (matthew.17)
  • Mariana Arias, která ztvárnila Andreu, je v Argentině dobře známou modelkou. Roli však dostala náhodou přes konkurz. (xninjax)

Reklama

Reklama