Reklama

Reklama

Milagros (Natalia Oreiro) vyrůstala v sirotčinci, protože její matka zemřela během porodu a otce nikdy nepoznala. Nemá nejmenší tušení, kdo by jím mohl být, ale ze srdce jej nesnáší, protože od nich odešel. Milagros už oslavila osmnáctiny, a tak se nemůže nadále schovávat před okolním světem v bezpečí za zdmi sirotčince. Začne pracovat jako služebnice v domě bohaté rodiny Di Carlových, kde se seznamuje s novými přáteli. Ale narazí tam i na nové nepřátele, kteří nemůžou vystát její nezkrotný temperament a přímočarou upřímnost. Seznamuje se i s pohledným Ivem Di Carlo (Facundo Arana), mladým budoucím dědicem rodinného bohatství. Milagros a Ivo jsou jako oheň a voda, dva nezkrotné živly, které nejdou úplně dohromady, ale jeden ke druhému neodmyslitelně patří. Jak to s nimi dopadne, to je jedna z hlavních otázek nejslavnější a nejoblíbenější humorně-romantické telenovely Divoký anděl. Zamilujte si zábavný a napínavý příběh o lásce, rodině, bohatství, chamtivosti a lžích. Divoký anděl je plný plný napínavých zvratů, nečekaných překvapení, humorných situací i vášnivé romantiky. (TV Prima)

(více)

Videa (4)

TV spot 4

Recenze (422)

zdepapepa odpad!

všechny recenze uživatele

Nedovolte, aby vám nostalgie zaslepila oči. Těžko říct, co bylo skutečným průkopníkem jihoamerických telenovel na českých televizích, ale tohle k tomu nemá daleko. Ono je to i znát na lehce nestereotypních dějových linkách a postavách. Osobně bych to ale spíš viděl na Esmeraldu. Rád bych našel nějaký klad alespoň na tu jednu hvězdičku, ovšem nic ze seriálu mě nikdy nezaujalo (ač někteří členové okolí to žrali), Natalia mně nepřišla přitažlivá a ani úvodní znělka mě nebavila. Proto odpad. ()

Spectre odpad!

všechny recenze uživatele

Fúúúj! Buééé! Gŕŕŕŕrc! Óóóóóćh! - Pri pozeraní telenoviel vo mne nastávajú podobné pocity, ako mal Alex v Mechanickom pomarančí keď videl násilie.... je to strašné niečo. Scenár na jedno kopyto, réžiu a prevedenie tromfne každé lepšie home-video. rádobyHerecké rádobyvýkony. Ako to môže niekto pozerať? Ako tomu môže dať niekto čo i len ždibík hviezdičky? Jasný odpad, ten najväčší odpad z odpadov (platí na všetky telenovely). V tejto telenovele konkrétne sa snaží hlavná predstaviteľka byť akože vtipná. Keď to doma babka pozerá a ja náhodou idem okolo, tak ma chytajú kŕče... Ako je toto možné? Ako sa na tom môže niekto smiať? ... Veď pre normálneho človeka by bolo nútené pozeranie telenovely tým najväčším hororom (česť a sláva majstrom hororového žánru, ale je to tak :) ). Otázka znie, ako je možné, že to taká veľká časť národa baští? ... To sme klesli tak hlboko? ()

Reklama

Boogeyman 

všechny recenze uživatele

V mém životě jednou nastalo období, kdy jsem několik měsíců trávil doma a jediná moje aktivita byla hra na počítači a televize. V té době jsem koukal opravdu na všechno co běželo, což byla například i telenovela Divoký anděl. A musím přiznat, že mě to docela chytlo, ačkoliv jsem si stále musel opakovat, že je to brak. Klasická telenovela se vším, co k ní patří a co lidé buď milují, nebo nenávidí, tady navíc podpořeno poměrně absurdním humorem. Jenže když na to koukáte, zjistíte, že celý děj se obrací zhruba ve dvacetidílných intervalech naruby a pořád dokola a přitom se nikam nevyvíjí. Příklad: Hlavní pár, který je už od první vteřiny předurčen ke šťastnému zamilovanému happy endu, bohatý šlechetný Ivo a prostá chudá služebná Milagros jsou do sebe zamilovaní, ale okolnosti a sviňáci jim nepřejí a hází jim intriky pod nohy, které se vždy promění v roztržku, načež je jeden z páru naštvaný na toho druhého. Záleží, na jaký díl se zrovna podíváte, ale vždy uvidíte situaci, že ona chce jeho, ale on nechce ji, nebo naopak. A to pak už člověka přestane bavit. Natalia Oreiro činí asi 80% veškeré atraktivnosti této prvoplánově chytlavé, ale jinak bezduché a nikam vedoucí telenovely. ()

Véronique 

všechny recenze uživatele

Nejhorší je soudit dne před večerem. A tak to je s většinou odpůrců telenovel. Ty, stejně jako ostatní televizní žánry, obsahují naprostý odpad, stejně jako průměrná díla a několik těch nadprůměrných. Muňeca brava patří mezi ty velmi povedené telenovely, která se líbila v mnoha zemích po celém světě. Český divák má sklon dívat se na latinsko-americkou produkci svrchu, zatímco té např. severoamerické "pochlebuje". To je obecký trend. Bohužel. Kvalita není vždy jen o penězích. Každá kultura, národ, má jinou mentalitu sobě blízkou. Telenovely patří mezi typický produkt jižní Ameriky. Měla by tam být zábava, vtip, drama a hlavně velká láska - k tomu charismatičtí hlavní hrdinové. Jak se pak koktejl z těchto přísad namýchá, je věc jiná. Je ovšem potřeba dívat se na tuto produkci jinýma očima. Stejně jako českému naturelu nejsou blízké "americké akční střílečky" - avšak často vyzdvihovány - tak i telenovely jsou pro nás specifické, svou melodramatičností či řešením vztahů. Divoký anděl je opravdu výjimečný produkt, který si určitě takovu hanu nezaslouží. Limitující je pak snad jen délka seriálu, který byl uměle prodloužen o několik desítek dílů. ()

Akitenshi 

všechny recenze uživatele

Možná to není seriál na čtyři hvězdičky, ale zatraceně, když si vzpomenu, jak u nás letěli všechny možné telenovely a já neměl šanci dostat se k televizi, tak jsem děkoval všem Bohům, o kterých jsem kdy slyšel, že mimo jiné běží Divoký anděl... Nikdy se tam nic moc nestane, o herecké výkony se stará jenom Natalia Oreiro, ale má to vtip, mluví se tam i o něčem jiném než o vztazích a celkově v porovnání s jinými telenovelami je to mistrovské dílo... ()

Galerie (185)

Zajímavosti (31)

  • Valerie Zawadská šla do dabování staré babičky v seriálu s tím, že jí řekli ,že po několika dílech umře. Jenže její postava tam vydržela skoro až do konce. Více jak 200 dílů. (cariada)
  • Jméno Milagros (Natalia Oreiro) znamená v překladu zázrak. (fiLLthe3DD)

Reklama

Reklama