Reklama

Reklama

Milagros (Natalia Oreiro) vyrůstala v sirotčinci, protože její matka zemřela během porodu a otce nikdy nepoznala. Nemá nejmenší tušení, kdo by jím mohl být, ale ze srdce jej nesnáší, protože od nich odešel. Milagros už oslavila osmnáctiny, a tak se nemůže nadále schovávat před okolním světem v bezpečí za zdmi sirotčince. Začne pracovat jako služebnice v domě bohaté rodiny Di Carlových, kde se seznamuje s novými přáteli. Ale narazí tam i na nové nepřátele, kteří nemůžou vystát její nezkrotný temperament a přímočarou upřímnost. Seznamuje se i s pohledným Ivem Di Carlo (Facundo Arana), mladým budoucím dědicem rodinného bohatství. Milagros a Ivo jsou jako oheň a voda, dva nezkrotné živly, které nejdou úplně dohromady, ale jeden ke druhému neodmyslitelně patří. Jak to s nimi dopadne, to je jedna z hlavních otázek nejslavnější a nejoblíbenější humorně-romantické telenovely Divoký anděl. Zamilujte si zábavný a napínavý příběh o lásce, rodině, bohatství, chamtivosti a lžích. Divoký anděl je plný plný napínavých zvratů, nečekaných překvapení, humorných situací i vášnivé romantiky. (TV Prima)

(více)

Videa (4)

TV spot 2

Recenze (422)

Angie91 

všechny recenze uživatele

Svého času jsme to žrali všichni... nevidím důvod proč bychom se za to dnes měli stydět. Všichni jak se koukám moc rychle dospěli na to, aby si vzpomněli, že to byla nejsledovanější telenovela všech dob... a až zas bude někdo hodnotit "odpad", vzpomeňte si na dívku z kláštera, které stačil jediný pohled, aby měla české obecenstvo v kapse!!! ()

Véronique 

všechny recenze uživatele

Nejhorší je soudit dne před večerem. A tak to je s většinou odpůrců telenovel. Ty, stejně jako ostatní televizní žánry, obsahují naprostý odpad, stejně jako průměrná díla a několik těch nadprůměrných. Muňeca brava patří mezi ty velmi povedené telenovely, která se líbila v mnoha zemích po celém světě. Český divák má sklon dívat se na latinsko-americkou produkci svrchu, zatímco té např. severoamerické "pochlebuje". To je obecký trend. Bohužel. Kvalita není vždy jen o penězích. Každá kultura, národ, má jinou mentalitu sobě blízkou. Telenovely patří mezi typický produkt jižní Ameriky. Měla by tam být zábava, vtip, drama a hlavně velká láska - k tomu charismatičtí hlavní hrdinové. Jak se pak koktejl z těchto přísad namýchá, je věc jiná. Je ovšem potřeba dívat se na tuto produkci jinýma očima. Stejně jako českému naturelu nejsou blízké "americké akční střílečky" - avšak často vyzdvihovány - tak i telenovely jsou pro nás specifické, svou melodramatičností či řešením vztahů. Divoký anděl je opravdu výjimečný produkt, který si určitě takovu hanu nezaslouží. Limitující je pak snad jen délka seriálu, který byl uměle prodloužen o několik desítek dílů. ()

Reklama

Luteka 

všechny recenze uživatele

Jediná telenovela na kterou jsem se dívala ... A dívala jsem se s nadšením, zaujetím a s pobavením :) On miluje ji, ona nemiluje jeho ... Pak ona miluje jeho a on zase nemiluje ji ... Pak se milují oba navzájem, ale někdo/něco do toho vleze ... No kdo by to nemiloval? :) P.S. Tuto telenovelu hodnotí mé 12/13leté já :D ()

T-pack 

všechny recenze uživatele

Jakože nemám ohodnocenou žádnou telenovelu a vlastně mě to docela mrzí, protože zkusit se má všechno, ne? Z Divokýho anděla jsem viděl nejvíc a dej Špagetové Monstrum aby to tak navždy zůstalo, tak pokud jde o telenovely, pak je tenhle seriál jednou z těch stravitelnějších... předpokládám. Natalia Oreiro mě jako malého kluka bavila, zápletka asi ušla a prostě dělám to jen, abych měl ohodnocenou telenovelu, protože jsem jí vlastně viděl, tak mě odsuďte, no :D ()

chrispe 

všechny recenze uživatele

No... je to telenovela no. Když jsem byla na základce, byl to velký hit, všechny holky chtěly být jako Čolíto a milovaly Iva. A kluci zase snili o tom, že jednou taky budou mít takovou holku, která hraje fotbal a je zatraceně pěkná. Já na to tenkrát moc nekoukala - teda asi jo, protože si to dost pamatuju, ale rozhodně jsem nezačala nosit červenou kšiltovku kšiltem dozadu, nepořídila si CD Natalii Oreiro a Iva měla za hroznýho debila. No a koukám na to teď a baví mě to i přes to, že jako debily teď vidím oba hlavní hrdiny, neb mě milá čolíto tím svým vlastním výkladem slova morálka a dolízáním dost vytáčí. ;) No a o Ivovi, který snad patří do TOP10 nejdebilnějších chlapů na světě, radši ani nemluvím. Je to klasický I-love/hate-you koncept, manžel tu slepne pokaždé, když to tu mám puštěný a oni se zas pro nějakou debilovinu rozcházejí či udobřují, ale má to zároveň sympatický vedlejší postavy, který rozhodně nenechávají děj na mrtvém místě a tak se pořád něco děje a je to většinou i sranda. Je to úsměvný, je to zábavný a hlavně to má Natalii, která to vše táhne. Za mě je to koukatelná telenovela, kterou, jak se zdá, si můžete pustit i po letech a pořád baví. A je třeba to opravdu brát jako dílo ve svém žánru, které má svá obecné kritéria, rozpoznávací znaky a pravidla. ()

Galerie (185)

Zajímavosti (31)

  • Hlavní představitelka Natalia Oreiro nosí v celém seriálu ponožky a to proto, že má na noze u kotníku tetování, jenže v seriálu hraje prostou dívku vychovanou v klášteře, tak by to nebylo vhodné, tak se to vyřešilo tím, že nosí ponožky hodně často. (cariada)
  • Divoký anjel sa natáčal 12 až 14 hodín denne, Natalia spolupracovala na humornej stránke scenára a často ho aj prepisovala podľa okamžitých nápadov. (matthew.17)
  • Valerie Zawadská šla do dabování staré babičky v seriálu s tím, že jí řekli ,že po několika dílech umře. Jenže její postava tam vydržela skoro až do konce. Více jak 200 dílů. (cariada)

Reklama

Reklama