Reklama

Reklama

Noční agent

(seriál)
  • USA The Night Agent
Trailer 1
USA, (2023–2024), 17 h 19 min (Minutáž: 45–56 min)

Tvůrci:

Shawn Ryan

Předloha:

Matthew Quirk (kniha)

Hudba:

Robert Duncan

Hrají:

Gabriel Basso, Luciane Buchanan, Hong Chau, Eve Harlow, Fola Evans-Akingbola, Sarah Desjardins, D.B. Woodside, Enrique Murciano, Phoenix Raei (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(2) / Epizody(20)

Obsahy(1)

Ostražitý agent FBI je nasazený na nouzovou linku v Bílém domě. Když přijme hovor, který odhalí spiknutí přímo v sídle prezidenta, převrátí se mu život vzhůru nohama. (Netflix)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (109)

Fr 

všechny recenze uživatele

„A PETERE, NIKOMU ANI SLOVO!…“ Jednoduchý, občas naivní, ale bez nějakejch excesů v ději nebo lobotomickýho chování postav. Prostě seriál „na pohodu“, kterýmu prospívá i to, že se děj nepřifukuje zbytečnou vatou. ///   -------------- POD ČAROU: ------------------------------------------------ 1.) Série vznikla podle stejnojmenné knihy, kterou v roce 2019 napsal Matthew Quirk. Česky zatím nevyšla. 2.) Thx za titule „Zdeněk Huml“.  ///                         PŘÍBĚH  ****  HUMOR  ne  AKCE  **  NAPĚTÍ  ** ()

dannyyy 

všechny recenze uživatele

Tenhle typ seriálu bych spíše čekal od Amazonu, takže velká trefa do černého pro Netflix. Tohle se vážně povedlo. Měl jsem v plánu kino a RE:4 Remake a vše jsem odsunul na neurčito, protože jsem se tak zažral do seriálu, že jsem to sjel na jeden zátah, chyběl mně už jen ten popcorn. Klišé neklišé, jak někteří píšou, já se velmi dobře bavil od začátku do konce. ()

Reklama

Mrkvič 

všechny recenze uživatele

Hodně příjemné překvapení. Akční politický thriller jak ze staré školy. A to právě nesedí spoustě, která hodnotí třemi a méně hvězdičkami. Hlavní hrdina je klaďas jak Mirek Dušín. Co jedněm přijde jako plochá postava, já oceňuji jako správného televizního hrdinu. Že není děj nijak extra zamotaný? Že flashbacky jsou věcné a jen minutkové? Pro mě zase jen samá pozitiva. Ideálně využitá stopáž a až na herečku v roli šéfky kanceláře Bílého domu mi všichni herci příjemně sedli. ()

ER 

všechny recenze uživatele

Řemeslně solidně zpracovaný seriál , s dobrou zápletkou, ale nečekejte kdovíjakou podívanou. Řada slabších scén jako skok z patra hotelu, či slaboduché dialogy sráží body dolů. A osočení agenta z útoku na metro, které má vyvolat náladu podezření, také nepatří mezi plusy. Herecké obsazení nenadchne. Naštěstí děj je konzistentní, spíše akční a s přimhouřeným okem napínavý. Hit se z toho nestane, na takového Bodyguarda to nemá, ale dívat se na to dá. ()

Wysch 

všechny recenze uživatele

"Show for dads", kterejm ještě nebylo čtyřicet. Nebo třicet. Nebo tak. Typickej konzumní seriál, kterej sice žádný rekordy v inovativnosti nepřepíše, ale na těch sedmnáct hodin umí díky sympaticky zahraným postavám toho mladšího fotříka k obrazovce přikovat. Já takovýhle seriály prostě můžu. A mladej Basso ze Super 8 nehorázně dospěl, nejen jako chlap, ale jako herec. ()

Galerie (138)

Související novinky

Co si odnést z hory statistik Netflixu

Co si odnést z hory statistik Netflixu

18.12.2023

Netflix už delší dobu každý týden vydává žebříček deseti nejsledovanějších pořadů, v celkových číslech i rozřazený pro jednotlivé země, kde je streamovací služba dostupná. V uplynulém týdnu ale firma… (více)

Netflix si připsal na konto nečekaný hit

Netflix si připsal na konto nečekaný hit

30.03.2023

Kdybyste si měli tipnout nejsledovanější premiéru Netflixu v letošním roce a třetí nejlepší start v historii streamovací služby vůbec, pravděpodobně byste to neuhodli. Co víc, podobný úspěch nejspíš… (více)

Reklama

Reklama