Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Šest tisíc let čekal Ivan Sliz na vysvobození ze speciálně uzamčené komnaty. Nyní, když je opět na svobodě, spřádá plán na ovládnutí celého světa, ale v cestě mu stojí šestice mladých lidí, kteří se díky vesmírné síle mění ve Strážce vesmíru - odhodlané bojovníky dobra. Snímek vznikl na základě úspěšného seriálu. (oficiální text distributora)

Recenze (145)

creativek odpad!

všechny recenze uživatele

Po delší době jsem si na tenhle film našel znovu volnou chvíli,když už jsem u toho jako malý proseděl tolik času s otevřenou pusou a touhou být taky Power Ranger. Jediné co k tomu mužu napsat je: dětem do 10 let přistupné. Trikově slabé, dějově plné slizu, trapné. Morfovat už rozhodně nikdy nechci... ()

Chezzsterman odpad!

všechny recenze uživatele

Jedna z největších sra.ek světové kinematografie... byl jsem ochoten být po letech smířlivější (protože jsem to viděl naposled ve 12ti a ani tehdy mě to nijak neoslovilo), tak jsem udělal tu chybu, že jsem se na to ze srandy podíval znova... Snad ani po větším množství nejrůznějších narkotik a alkoholu, než je množství velké, se na to nedá dívat a nezachrání to opravdu nic. Horší je už jen seriál a některé díly Wolker Texas Ranger. BIG SHIT ()

Reklama

PATWIST 

všechny recenze uživatele

Teraz som si spomenul na tento film, keď som pozeral rebríček Nejrozporuplnější filmy a tam Dünyayı Kurtaran Adam. Power Rangers som videl asi aj 5 krát, kedysi ako malý sa mi to páčilo ale teraz by to už u mńa nemalo takú šancu, ale ak sa vám páči sci-fi tak to je určite lepšie ako Star Wars. Pre vekovú kategóriu do 10. ()

themic odpad!

všechny recenze uživatele

Nějakou chvíli jsem to žral, ale postupem času kdy jsem dostával rozum a rozhled, jsem zjistil co je tohle zač..! Neskutečná kravina, hodná jedině oprvžení... Znovu to píšu, že nechápu to jak někdo může vůbec najít odvahu k tomu aby natočil takovýto absurdní film..:D Nejlepší a jediná hláška z celého filmu je "Morfujeme, šavlozubý tygr"... Tenhle film není ani pro děti, na tož pro dospělé..:) Rozhodně nedoporučuji, kouknout na to jedním okem a už vůbec ne oběma..:) ODPAD! ()

Shakers 

všechny recenze uživatele

No musím povedať, že vlastne to fakt nieje také zlé ako to na hodnotení vyzerá. Čo sa týka nových Power Rangers tak sú na tom podobne ako starý. Tiež ten film nie je žiadna vyhrá. Toto je to proste viac zamerane na deti, ale je to sranda, vizuálne je to pekne (okrem efektov v závere), no akčná stránka sa podarila. 50% - 2* ()

Galerie (14)

Zajímavosti (11)

  • Při morfování zastupovali herce v uniformách kaskadéři. (HellFire)
  • Johnny Yong Bosch natočil všechny své scény bez kaskadéra, který se během natáčení zranil. (HellFire)
  • Seriál je známý tím, že se inspiruje akčními scénami z Japonských seriálů. V tomto filmu byl poprvé použit pouze originální materiál. (HellFire)

Reklama

Reklama