Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Šest tisíc let čekal Ivan Sliz na vysvobození ze speciálně uzamčené komnaty. Nyní, když je opět na svobodě, spřádá plán na ovládnutí celého světa, ale v cestě mu stojí šestice mladých lidí, kteří se díky vesmírné síle mění ve Strážce vesmíru - odhodlané bojovníky dobra. Snímek vznikl na základě úspěšného seriálu. (oficiální text distributora)

Recenze (145)

MM11 

všechny recenze uživatele

Paradoxně je tenhle první film na motivy kultovního seriálu asi desetkrát lepší než samotný seriál. Tvůrci konečně přišli s něčím, co se dá nazvat speciální efekty a i režie je řekněme průměrná. Herci jsou samozřejmě na zlatou malinu, ale každý kdo viděl (třeba jen nedopatřeím) kus seriálu ví, že to je normální věc. Dementní příběh nad kterým nelze jinak než kroutit hlavou je bohužel hlavní faktor srážející samotný děj. Dnešní generace má prostě lepší zábavu, to není přání, to je moje naprostá jistota... ()

pecicomix 

všechny recenze uživatele

Bohužel trapas nad trapasy pár děcek s barevnejma přilbami na motorku jde zachránit svět… naštěstí je to jenom film a né skutečnost jinak bych se šel zastřelit díky tomu kdo mně zachránil (možná vás překvapí za co je jedna hvězdička… je za ty parádní „kecy“ jako třeba: jedna mařka: pozor může to být nebezpečné. Rychlá odpověď od nějakého typana: jo dem tam. A za další, které asi měli vypadat drsně, ale jsou opravdu hodně vtipné!!!!) ()

Reklama

Le_Chuck 

všechny recenze uživatele

Onehdá som tomu filmu dal 3 hviezdy. Videl som ho ako asi 14-ročný a celkom sa mi páčil. Na to dobu fajn efekty a bitky. No. Teraz je 9 rokov after a TV Markíza tuto hrozu zaradila do svojho sobotného dopoludnajšieho programu. A čo Vám budem hovoriť, premáhal som sa ako sviňa, aby som to dopozeral aspoň do polovice. Trapas, trapas a zase len trapas. Nudné, trapné a lacné. Práve o tu jednu hviezdičku lepšie ako seriál. Urečené pre vekovú kategóriu 15-. ()

creativek odpad!

všechny recenze uživatele

Po delší době jsem si na tenhle film našel znovu volnou chvíli,když už jsem u toho jako malý proseděl tolik času s otevřenou pusou a touhou být taky Power Ranger. Jediné co k tomu mužu napsat je: dětem do 10 let přistupné. Trikově slabé, dějově plné slizu, trapné. Morfovat už rozhodně nikdy nechci... ()

Drozdo57 

všechny recenze uživatele

Ako dieťa som tento film videl asi stokrát. Je to film z 1995 a síce efekty v porovnaní s Terminátorom alebo Jurským Parkom zostarli dosť zle, na tú dobu sme na to čumeli ako na zjavenie. Videl vôbec niekto s miestnych erudovaných tento film? Alebo proste musíte preukázať svoje recenzentské kvality plácaním odpadov len z princípu? Lebo podľa hodnotení mám pocit, že pár ľudí to fakt videlo a potom sa ostatní prišli iba "prejaviť". Nejakí ľudia tu porovnávajú túto vec s tým pseudofilozofickým, preplácaným, "hlbokozamysleným" (ale inak štýlovým) Evangelionom... To sa snažíte o čo, konkrétne? PR nikdy nemali byť konkurenciou k EVE ani ku Gundam. Ano, ak porovnávate triky zo súčasných Marveloviek s týmto, tak to nevyzerá dobre. Tento film má všetko, čo potrebuje mať Power Rangers film pre cieľovú skupinu. Slušnú výpravu, efekty, akciu. A ako bonus Paula Freemana ako brilantného Ivana. Odporúčam tento dokument o tom, aký vlastne zázrak tento film je a koľko roboty na ňom bolo spravenej a že vyzerá ako vyzerá s tým rozpočtom, čo mali (asi pätinový rozpočet oproti veľkými filmom v tom roku!). A aj práve preto dávam 4*, pretože na svoju dobu to bol naozaj vynikajúci počin. Ktorý možno dnes už nenaplní očakávania dospelého náročného diváka... Ale to ani absolútna väčšina kalsických sci-fi filmov (Star Trek, etc) a napriek tomu to neodpadujete. Je a ako som to už niekoľkokrát napísal: vytiahnite si to zo zadku a neberte sa tak vážne, dobre? ()

Galerie (14)

Zajímavosti (11)

  • Walter Jones, Thuy Trang a Austin St. John (původní černý, žlutý a červený Power Rangeři) měli hrát ve filmu, ale nemohli se účastnit, protože byli vázáni smlouvou k seriálu. (HellFire)
  • Mariska Hargitay nahradila Gabrielle Fitzpatrick, u které byla během natáčení diagnostikována cysta na vaječnících, tudíž musela být okamžitě operována. Poté, co si štáb myslel, že Mariska není vhodnou kandidátkou pro svou roli, přijal v únoru 2005 nazpět Gabrielle Fitzpatrick, která se již zotavila. (HellFire)
  • Poslední film ve kterém si zahrála Julia Cortez. (Pumiiix)

Reklama

Reklama