Reklama

Reklama

Série(3) / Epizody(25)

Obsahy(1)

Další ze zajímavých novodobých britských sitkomů. Zachycuje útrapy obyvatel jedné bohem zapomenuté farnosti kdesi na ostrůvku kousek od pobřeží Irska. Smolař otec Ted se musí, vedle poněkud svérázných církevních návštěv, potýkat i s vrtochy svých spolubojovníků za svátost boží - s natvrdlým otcem Dougalem a věčně v lihu naloženým otcem Jackem. (Ruut)

(více)

Recenze (185)

Merenre

všechny recenze uživatele

No viděl jsem jenom dva díly, tak nebudu hodnotit, ale těšil jsem se na to, že když je za tím linehan, bude to něco alespon přibližně dobrého jako ajťáci, ne li dokonce blekovo knihkupectví. Nicméně se k mému velkému zklamání dostavilo jenom zklamání. Byla to nuda a dost o ničem, vtipné taky ne. Třeba tomu ještě dám někdy šanci, ale zatím škoda. ()

Igy007 

všechny recenze uživatele

Tento seriál musel ve své době hodně rozvířit ty zatuchlé katolické suknice irské ... I kdyby byl seriál špatný, za téma by ode mne dostal tři hvězdy. Je to pár let, co jsem shlédla téměř všechny díly a bavila jsem se jako nějaký biskup na orgiích. A to jsem si jistá, že mi některé slovní hříčky unikly, přeci jen je můj první jazyk čeština. Asi nejkomičtější je Doug a pak ten starý dědek, co pořád nadává jak starej Tourett ... ale sám otec a paní hospodyně, krásná to žena, za nima nijak nepokulhávají. Můj život by byl bez ostrovních sitkomů o mnoho smutnější - a je úplně jedno, jestli si jdu v Londýně koupit knihu od ožralýho Ira, mám poruchu na kompu, lítám miliony let vesmírem jako poslední člověk, jsem druhorozený všemi vysmívaný šlechtic nebo jdu nakupovat podprdy s irskejma knězema ... ()

jincer 

všechny recenze uživatele

Třetí série Otce Teda je ta nejdokonalejší esence britského humoru, kterou lze někde vidět. "Já nejsem fašista, jsem kněz. Fašisti se oblékají do černého a říkají vám, co máte dělat, kdežto kněží..... Další pití!" ()

watchtower 

všechny recenze uživatele

Není to vůbec špatné, ale pominu-li skečový Velkovlak tak jako sitcom je přece jen lepší IT Crowd. O pošucích v Black Books ani nemluvě. ()

MyFairLady 

všechny recenze uživatele

Genialny serial s kopou hlodavych hlasok o nabozenstve a jednymi z najvtipnejsich serialovych postav! (Ted: It's not as if everyone's going to go off and join some mad religious cult just because we go off for a picnic for a couple of hours./ Dougall: God, Ted, I heard about those cults. Everyone dressing in black and saying our Lord's gonna come back and judge us all! / Ted: No... No, Dougal, that's us. That's Catholicism.) Mierne drzy, vtipny, inteligentny. Dermota Morgana je veru skoda.... ()

DannyVlk 

všechny recenze uživatele

Možná se po druhém shlédnutí vytáhne na 5 hvězdiček, zatím však zůstanu na 4, protože tam byly hluchá místa a scény s otcem Jackem a paní Doylovou jsem moc nemusel. Nicméně Ted a Dougal jsou správná dvojka, která mě nemálo-krát rozesmála, ikdyž na Mosse a Roye nemají. (Pravděpodobně proto že IT je mi blíže než církev). ()

Baroque 

všechny recenze uživatele

To je teda trio. Jeden nešťlastivec, jeden dôkaz neúspešnej intelektuálnej evolúcie a posledný z tejto trojice príklad dobrovoľnej senilnej devolúcie. O ostatnom osadenstve najzapadnutejšieho zapadákova radšej ani nebudem nič písať. Absurdne dokonalé. Britsko-Ulstersko-Írsky humor je skrátka... nenapodobiteľný. Aj tá najnevtipnejšia nevtipnosť vás dokáže zraziť k zemi. :D A ten undergroundový dabing :D Možno to nebude chutiť každému, ale keď sa do toho obujete, ste v tom až po uši. Skrátka "pozoruhodne" božské. Nutné vidieť.90% ()

Jezkoic 

všechny recenze uživatele

škoda že nemůžu dát 6* , pač by to ještě bylo pořád málo! Father Ted je OLD SCHOOLovej TEJPEK S OPOCENYM KOLÁRKEM a kdo seriál zná, nemůže ho nemilovat ( = musí ho milovat :)...respekt otče :-D ()

shortycz 

všechny recenze uživatele

V této době pět chválu na Grahama Linehana, kdy se většina lidí s jeho výtvory seznámila, nemá cenu. Ale já si to neodpustím. Pro mne je Father Ted to nejlepší co Linehan natočil. I přes velkou konkurenci v podobě IT Crowds. Pro ty jež se podívali jen na první díl a upustili od sledování dalších dílů: nechte to uležet a pustťe si první díl znovu, zaručuji, že Vás již nepustí. ()

Kowl3r 

všechny recenze uživatele

no neni to špatné , ale nejako mi to nesedí , dokola sa opakujúce situácie časom lezú na nervi ale na občasné vzhliadnutie sa to dá... ()

xark 

všechny recenze uživatele

okrem poslednej serie IT CROWD ma Graham Linehan este nesklamal... nie velmi znamy ale o to lepsi serial z prostredia fary na malom ostrovceku. O faru sa deli s "domacou", vecne opitym fararom ktoreho sny su mlade dievcata, a s dalsim fararom ktory si mysli ze vsetko to o krestanskej viere je trosku divne... ()

littelfuse 

všechny recenze uživatele

Tento britsko-irský seriál o partičce kněží a jejich každodenních starostech asi příliš nenadchne milovníky Přátel a podobných amerických sitcomů, každopádně se určitě zavděčí typicky britským humorem. Spousty hlášek, které na nás chrlí hlavní představitelé, se vám určitě vryjou do paměti. ()

mondo 

všechny recenze uživatele

Opravdu nechápu proč jsem se několik let tomuto seriálu vyhýbal. Autor IT crow, Black books a dalších povedených kousků opravdu umí. O záchvaty smíchu nouze není. Trojice hlavních představitelů na ostrově Craggy Island jsou silnou konkurencí hochům z Červeného trpaslíka. ()

cotti 

všechny recenze uživatele

Někdy mě tenhle seriál drtil vtipností (vstávání Dougala), někdy zase trapností (fotbalový zápas)...ale lepší než kdyby to bylo vtipný tak akorát....a proto hurá z extrému do extrému!!!! ()

Reklama

Reklama