Reklama

Reklama

VOD (1)

Upíři v čele s Danicou Talosovou vyhledají v syrské poušti pyramidu, v níž spí superupír Dagon. Potřebují ho k boji proti Bladeovi a vzorek jeho krve k tomu, aby umožnili upírům pohyb na denním světle. Zatímco Blade zlikviduje další z upírských skrýší, nastraží na něj protivníci past. Její vinou se lovec stane středem pozornosti policie a bezpečnostních složek, takže zanedlouho vtrhne do Whistlerovy továrny komando FBI, vedené agenty Cumberlandem a Halem. V boji se sice Whistlerovi podaří zničit počítačová data, v následné explozi však patrně přijde o život. Blade je zajat, když však přizná vraždu více než tisícovky upírů a jejich přisluhovačů, je pokládán za pomateného psychopata. Psychiatr Vance, který je jeho případem pověřen, je však jedním z přisluhovačů a přivolá Danicou vedené upíry. V poslední chvíli Bladea nečekaně zachrání ozbrojený Hannibal King a odvážná lukostřelkyně Abigail. Patří k organizaci Nočních lovců, kteří stejně jako Blade bojují s upíry. V jejich štábu se Blade seznámí se zbraňovým expertem Dexem, slepou vědkyní Sommerfieldovou, která vymyslela virus proti upírům, a její dcerou Zoe. Aby byl virus účinnější, je třeba získat vzorek Dagonovy krve. Blade se s Nočními lovci neochotně spojí, začnou likvidovat přisluhovače upírů a pátrat po jejich hlavním sídle. (TV Nova)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (516)

Eddard 

všechny recenze uživatele

Blade - a mluvím teď o prvním dílu - mezi comixovými adaptacemi stavěl především na vysokém "cool efektu". Čili co největší množství co nejsušších hlášek a hlavně - efektně natočená, svižná akce... Co na tom, že scénář byl slaboduchý a herecké výkony nevýrazné... Na to tady máme Xmeny a všelijaké jiné meny... Tenhle třetí díl však nejenže debilizující tendenci bladeovských příběhů ještě podtrhl, ale dokonce se silně prohřešil na svých největších devízách - akce už není svižná a efektní, ale neohrabaně natočená a směšná a hlášky kulhají, jako dvojnohý pes lezoucí do schodů... Přidejte si nehorázného Drákulu (nebo Drakea, chcete-li, zní to moderně ;-) ) a vypadne vám špinavá nuda, nehodná pozornosti. Katastrofa. 10% ()

POMO 

všechny recenze uživatele

Jednotka bola prvá, dvojka bola Guillerma del Tora. Trojka je tretia a nikoho. David S. Goyer iba remeselne, bez náznaku osobitého režijného dotyku zrežíroval rutinný scenár, často si otrocky vypomáhajúci s otrepanými motívmi a klišé. Videoklipové akčné sekvencie sú možno trochu umelé, ale vďaka hyper-dynamickému soundtracku a hlavne hláškovaniu Ryana Reynoldsa držia film nad vodou. Jessica Biel je sexy, škoda že hrá dvanáste husle. Celkovo ale stále zábavnejšia blbina, než som čakal po desivých reakciách. ()

Reklama

mzss1 

všechny recenze uživatele

Celkem dobré zakončení této dobré upírské trilogie. Film má ze všech dílů nejlepší akční efekty, akce je tu dost, film má dobré hlášky, dobré herce, např.Jessica Biel. Příběh není špatnej, akorát pojetí drákuly mi nepřijde moc přesvědčivé - finální bitka to ale vylepšuje. Ve filmu je spoustu nových zbraní a vychytávek. Zabití Krise Kristoffersona mi přišlo zbytečné, rovnou na začátku filmu. Úvod byl asi nejlepší, kdy Wesley Snipers likviduje několik upírů. Hudba byla narozdíl od předchozích dílů jiná, moderní, kterou moc nemusím - ale v tomto díle mi sedla. Celkově film hodnotím na 82% = **** ()

Brouk 

všechny recenze uživatele

Ať žije komerční věk !!!! X-krát sláva a x-krát fuj... Další, nesčetný případ pokračování a nastavovaných kaší poslední doby, které jsou už o ničem a mají jen jedinný úkol - natahat hejly buď do kina nebo koupit nějaký nosič a samozejmě náležitě za to zaplatit. Akční podívaná se spádem to sice je, ale takhle???? takhle lacině a podbízivě???? A co ten nelogický scénář??? To je na tom Wesley tak blbě, že bere takové role? Kdybych neviděl filmy předešlé, asi bych nebyl (možná) na hodnocení tak skoupý, ale "holt" já je viděl... ()

castor 

všechny recenze uživatele

Čekal jsem málo a dostal o něco méně. Scénář? Nenajdete!! Celá série je pohříchu přeceňovaná, přesto nemálo scén dosáhlo příjemných kvalit, vždy okořeněné kvalitním soundtrackem. Vše to kdysi začalo relativně zajímavým příběhem, charismatickými hrdiny a dusnou atmosférou. U třetího dílu si ale akční oddychovku představuji kapánek jinak.. nejednou jsem se nachytal, jak se nudím. Přesto je pozitivní, že si ultradrsný WS k sobě přibral dva parťáky, i když herecky z nich nikdo nic nevytřískal. Ostatní casting je velký omyl, chovající se jako loutky na provázku. Nejvíce mě potěšila asi ona scénka s agresivním pejskem. Stylově je třetí Blade sice vybroušený, ovšem bez jakékoliv osobitosti. Sterilní, bez invence. Buch, bác, nuda. 30%. ()

Galerie (176)

Zajímavosti (44)

  • Při odhození jednoho z upírů Bladem (Wesley Snipes) ke zdi padá tato dříve, než se jí upír dotkne. (Pepy)
  • Konec titulků obsahuje scénu, ve které Blade (Wesley Snipes) jede ve svém autě zabít dalšího upíra. (StevenW.)

Související novinky

Vládci vesmíru od Goyera?

Vládci vesmíru od Goyera?

01.12.2017

Když má scenárista (a občasný režisér) David Goyer dobrý rok, nadělí nám Bladea nebo Batman začíná. Když má špatný rok, vypadne z něj Blade: Trinity nebo Ghost Rider 2. Hollywoodská studia ale tohle… (více)

Goyerův sci-fi Cliffhanger

Goyerův sci-fi Cliffhanger

05.02.2014

Producent, scenárista a režisér David S. Goyer v současnosti patří mezi nejžádanější hollywoodské tvůrce. Připravoval Batmany Christophera Nolana nebo Muže z oceli Zacka Snydera, sám potom natočil… (více)

Upíři trochu jinak

Upíři trochu jinak

03.10.2007

Včera jsme tu měli dvě závažná politická dramata, dnes si dáme tuplovanou porci něčeho lehčího. Konkrétně se bude podávat krev. Ano, máme tu duo upírských filmů, a značně netradičních. Především je… (více)

Magneto už má režiséra... bohužel

Magneto už má režiséra... bohužel

01.05.2007

Někdy člověk kroutí hlavou, jací packalové dostávají v Hollywoodu velké příležitosti, zatímco třeba takovému Darrenu Aronofskému producenti akorát tak seškrtávají rozpočty a házejí mu pod nohy… (více)

Reklama

Reklama