Reklama

Reklama

Hvězdná pěchota 2: Hrdinové Federace

  • USA Starship Troopers 2: Hero of the Federation (více)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Nejlepší jednotka Federace se střetává s hordou nepřátelských brouků. Ale tentokrát na ni brouci čekají. Malá skupina vojáků, odříznutá na odlehlé základně od nejbližších posil, bojuje s daleko chytřejším a prohnanějším nepřítelem. Pokud stojí alespoň o malou naději, musí spojit své síly s nechvalně proslulým zrádcem Federace. V sázce nejsou pouze jejich životy, jde o záchranu celé lidské rasy. Jestli chtějí přežít, musí být rychlejší než brouci! (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (308)

monolog 

všechny recenze uživatele

Scénáristicky slušné horrorově laděné SF béčko. Burgi jako drsnej voják mi sedí mnohem víc než vyholení mladíčci z jedničky. Díky nízkému rozpočtu se autoři vrhli spíše než na speciální efekty na děj a prokreslování charakterů postav, a přestože kvůli málo penězům se jim nepovedlo sehnat nijak extra známé nebo dobré herce, výsledek není k zahození. Unavují mě už poslední dobou bombastickými triky přecpané áčkové produkce za stamiliony, bez nějakých lepších postav nebo rozumného děje... Dávám čtyři hvězdičky (o jednu víc, než bych dal v případě adekvátního hodnocení snímku místo nynějších mizerných 23%). Kdysi jsem četl předlohu a tento film s ní moc společnýho nemá (to ale ani první díl), Každopádně tento se mi líbil možná i o něco víc než jednička. ()

Big Bear 

všechny recenze uživatele

A mně se to líbilo. Samozřejmě za jedničkou to kulhá, ale přesto mně to bavilo. Burgi známý z přiblblého TV seriálu Sentinel si nechal narůst bradku a dal se do služeb Federace. Z velké války se nám boj přenese do jedné z opuštěných základen. Zde partička mariňáků odolává náporu hmyzáků. Ti mají nový plán jak ovládnot lidstvo. Na rozdíl od jedničky si už asi místy tvůrci dělali z filmu trochu srandu. Pár míst skutečně skřípe. Narazíme i na nějakou tu vykrádačku známějších sci-fi kousků. Ale i tak se to dá s přehledem dokoukat do konce. Zdejší soudce dávající odpad opravdu nechápu.. Když to shrnu, mohl tohle být klidně další díl Krajních mezí... A nezapomeňte ! ,,Služba, znamená občanství ------ chcete vědět víc? " * * * ()

Reklama

Bat55 

všechny recenze uživatele

Ani som nemohol uveriť,že toto je pokračovanie Hviezdnej pechoty.Strašná hovadina.V dvojke stoja za to len tie efekty.Nápad to bol zaujímavý(skupina vojakov sú donútení sa skryť v opustenej pevnosti),len to spracovanie je strašné.Jednotka má skvelých hercov,o dvojke sa to povedať nedá.Jediný kto stojí za to j hlavný hrdina Richard Burgi,ten zo seriálu Ochránca.Zaujímavé scény nahrádzajú úplné stupidity,ktorých je oveľa viacej.Celý film sa tiahne nudným tonom,žiadna adrenalinová scéna.Len priemerný vizuál v podpriemernom pokračovaní.Oproti jednotke je to jednoznačný prepadák.35% ()

VanTom 

všechny recenze uživatele

Jedinou složku, co se mi relativně líbila, představoval vývoj příběhu á la 'Věc', protože v tom, že se volné pokračování celé odehrávalo v jedné opuštěné polofunkční strážní věži, jsem problém neviděl. Jinak ovšem všechno špatně, až směšně: toporným střílením brouků počínaje, volovinami ve scénáři, impotentní režií i hnusným vizuálem pokračujíce, debilním chováním a patetickými řečmi neschopných pěšáků konče. PS: Jaktože seržantku hrála stejná herečka, jejíž (jiná) postava v jedničce zařvala (Brenda Strong - Kapitán Deladierová)? ()

RHK odpad!

všechny recenze uživatele

Zlatá jednička, zlatý Verhoeven (geniální režisér původního filmu Hvězdná pěchota). Bohužel, Hvězdná pěchota 2 v nerežii Philla Tippetta je tak ubohá a amatérská, herci se neumějí pohybovat a hrát, že to celé vypadá spíše jako nějaký prolog k počítačové hře než jako film. Nejlepší na celém snímku je asi úvodní logo pegase společnosti Tristar, pak už nic. Vřele nedoporučuji, zvláště ne fanouškům Hvězdné pěchoty... Trailer (pro představu): http://www.youtube.com/watch?v=LIANjJwsDuo ()

Galerie (14)

Zajímavosti (18)

  • Nízký rozpočet se projevil při natáčení filmu podle slov tvůrců například tím, že z plánovaných 120 vizuálních efektů nakonec měli rozpočet na 90. Původní věž také měla mít pět pater, ale jelikož jim na poslední nezbyli peníze, tak nakonec měla patra čtyři, a i ta byla dle slov tvůrců postavena za cenu pater dvou. Taktéž nezbýval prostor pro opakování záběrů, takže většinu museli udělat na první či maximálně na druhý pokus. (Tarmenel)
  • Socha Daxe měla ve skutečnosti pouhých 15 cm. (HellFire)

Reklama

Reklama