Reklama

Reklama

Hvězdná pěchota 2: Hrdinové Federace

  • USA Starship Troopers 2: Hero of the Federation (více)
Trailer

Obsahy(1)

Nejlepší jednotka Federace se střetává s hordou nepřátelských brouků. Ale tentokrát na ni brouci čekají. Malá skupina vojáků, odříznutá na odlehlé základně od nejbližších posil, bojuje s daleko chytřejším a prohnanějším nepřítelem. Pokud stojí alespoň o malou naději, musí spojit své síly s nechvalně proslulým zrádcem Federace. V sázce nejsou pouze jejich životy, jde o záchranu celé lidské rasy. Jestli chtějí přežít, musí být rychlejší než brouci! (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (308)

castor 

všechny recenze uživatele

Horda nepřátelských brouků je zpátky, ale bez elitního týmu vedeného zkušeným Paulem Verhoevenem jde dle očekávání jen o slabý odvar, který se posouvá do roviny jedné velké anekdoty. Atmosféra akční propagandistické prvotiny, která byla náležitou ukázkou „žánru“, je ta tam a prázdné, tupé herecké nádoby jako by navíc celý tenhle projekt úmyslně zesměšňovaly. ()

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack John W. Morgan a William T. Stromberg: 1. Fed Net - John Morgan ,2. Battle at Z.A. ,3. Retreat to Devi ,4. Storm ,5. The Fortress ,6. Red River Mercy ,7. Fortress Search ,8. Attack! ,9. Dax Released / ,10. DMZ ,11. Bug Zapper ,12. Reunion ,13. Sniff Factor ,14. Psychic Shakedo ,15. Kitchen Scene ,16. Soda Wakes ,17. Door Jam ,18. Reappearing Cre ,19. Soda's Tongue ,20. Joe's Smile ,21. Sahara and Dax/ ,22. Finger Food ,23. Vision Dream ,24. Spying on the G ,25. Tail O' The Bug ,26. Transition ,27. Meeting With Di ,28. Lieutenant Dill ,29. Dax Arrested ,30. The Rape of Rak ,31. Vengeance ,32. Rake's Sacrific ,33. Soda Fizzles ,34. The General Exp ,35. Kill Them All! ,36. Dax's Last Stan ,37. Fed Net / Epilo ,38. End Credits ()

Reklama

Torision 

všechny recenze uživatele

Hodně, hodně špatnej film. Kamera je nepřehledná, vizuální efekty neuvěřitelně přešlý, herecký výkony strašně nepřesvědčivý (a to hlavně dementní Richard Burgi), ...ale ty dialogy? To snad nikdo nemohl myslet vážně. Chápu, že Phill Tippert na tohle pokračování nedostal moc peněz, ale stejně by už raději neměl režírovat. Tohle je dost zostuzení dost hustý jedničky. ()

RHK odpad!

všechny recenze uživatele

Zlatá jednička, zlatý Verhoeven (geniální režisér původního filmu Hvězdná pěchota). Bohužel, Hvězdná pěchota 2 v nerežii Philla Tippetta je tak ubohá a amatérská, herci se neumějí pohybovat a hrát, že to celé vypadá spíše jako nějaký prolog k počítačové hře než jako film. Nejlepší na celém snímku je asi úvodní logo pegase společnosti Tristar, pak už nic. Vřele nedoporučuji, zvláště ne fanouškům Hvězdné pěchoty... Trailer (pro představu): http://www.youtube.com/watch?v=LIANjJwsDuo ()

SeanLSD 

všechny recenze uživatele

Napriek očakávaniu tradične desivej videodvojky som bol celkom prekvapený kvalitou niektorých ingrediencií, hlavne scenárom, pri ktorom zostal Ed Neumeier a neposkytol len prevarenú verziu jednotky, ale celkom zaujímavo pokračoval v heinleinovskej téme. Réžia pod taktovkou Phila Tipppetta bola skôr obyčajná, ale nerušila a jeho meno bolo zárukou toho, že efekty zostanú na úrovni napriek tomu, že oproti jednotke film klesol o niekoľko stupienkov v očakávaniach a hlavne rozpočte. Toho dokladom boli hlavne hereckí predstavitelia, kompletne nevýrazní a nezapamätateľní. Druhou vecou, ktorá film ťahala dolu, bola vyslovene otravná hudba, ktorá sa famóznym hrdinským fatalizmom predchnutým tónom Basila Poledourisa blížila asi ako slimák medzihviezdnej rakete. ()

Galerie (14)

Zajímavosti (18)

  • Vězněný veterán měla být původně postava seržanta Zima (Clancy Brown) z první Hvězdné pěchoty (1997), ale jelikož jeho představitel roli odmítl, tak byl scénář upraven. (Tarmenel)
  • Socha Daxe měla ve skutečnosti pouhých 15 cm. (HellFire)
  • Ve filmu se objeví z klasických brouků jenom Warrior Bug. (StrYke)

Reklama

Reklama