Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Belle Williams (Queen Latifah) je krásná, neústupná a sexy taxikářka, proslulá tím, že se ulicemi New Yorku zásadně řítí rychlostí přesahující 150 km v hodině! Andy Washburn (Jimmy Fallon) je mladý, sympatický detektiv, jeden z nejlepších, které New York má, ale bohužel zároveň jeden z nejhorších řidičů, kterého kdy město zažilo. Andy je na horké stopě gangu brazilských bankovních lupiček a přemluví Belle, aby mu pomohla čtveřici chytrých zlodějek dopadnout. Chladnokrevná taxikářka a sebevědomý policista se společně pouští do napínavé hry na kočku a na myš a snaží se vypočítavé dívky přelstít. Zběsilá honička může začít, pokud se ovšem dříve Belle a Washburn nezabijí navzájem. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (243)

Borrtex odpad!

všechny recenze uživatele

Docela nechápu, proč byl tento film vlastně natočen? Vždyť je to neoriginální zkopírovaná, a hlavně velice zkažená verze, již známého, originálního Taxi (1998). Queen Latifah se dle mého vkusu na roli taxikářky absolutně vůbec nehodila. Nemám co dodat, velice nepovedené kopie bez nápadu. 15% ()

Hopper 

všechny recenze uživatele

No jo, ziadne veldielo svetovej kinematografie, koniec koncov to nebola uz ani predloha. Jedine na co sa da aspon trochu pozerat je Gisele a Co., ktore su skutocne k zakusnutiu, ale herecky to zase nie je nic moc. Co zostava je nie velmi vtipne, nie velmi akcne a obcas dost stupidne dielko urcene na zviditelnenie Queen Latifah pre jej americkych tmavsich obcanov. ()

Reklama

DaViD´82 

všechny recenze uživatele

Herecky děs, akce nijaká, humor trapný a režie nudná. Výsledkem je težce nevyvedený remake již tak nijak zázračné francouzské předlohy. Ta na své straně měla alespoň charismatické hrdiny, nadhled a především slušnou akci. Nic z toho tady není a tak i těch necelých sto minut stopáže je místy neskutečné utrpení. Hodně slaboulinké dvě *. ()

Pekisan 

všechny recenze uživatele

To sa nikto nepzastavil nad obsahom? Vraj krasna, neustupna a sexy taxikarka je len obycajna cernoska typu Missy Elliott s podobnymi raperskymi kecami. Urcite je aj ona sexy pre niekoho, ale v porovnani so zlocineckym gangom frnd je to trosku slabsie. A ten finnest NY polis je len nemehlo, ktoremu sa nahodou zadari. Takze o zabavnu dvojicu je postarane, uz len to dat nejak dookopy. No nie je to najvtipnejsie, ale to nebol ani francuzky original, takze ziadna velka zmena k hosriemu nenastala. Nedelu poobede to prijemne zabavilo, ale sledoval som to tak na pol oka. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Je sice pravda, že si francouzské Taxi už zas až tolik nepamatuji (stejně jako jeho pokračování, protože jsem to viděl jednou a už kdysi dávno/ což musím co nejrychleji napravit), ale tohle americké bylo teda kýč. Nejen že mi byla hlavní hrdinka strašně nesympatická, ale celkově ten příběh nepobral moc originality a už vůbec ne vtipnosti. Jediné na co se dalo dívat, byla kočička Gisele Bündchen… ()

Galerie (21)

Zajímavosti (8)

  • Keď Belle Williams (Queen Latifah) vstáva v kancelárii zo stoličky, tak ju zhodí na zem, avšak v nasledujúcom zábere je už opäť na nohách. (toscho)
  • Aj keď sa prevažná časť filmu natáčala v New Yorku, takmer všetky scény, v ktorých vidno jazdiť taxík, vznikli v Los Angeles. (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama