Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Pracuje pro biotechnologickou společnost, která umí manipulovat s časem. Temnou stránku toho odhalí, až když jeho žena kvůli dluhům přijde o 40 let života. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (128)

johnsnow 

všechny recenze uživatele

Príjemné prekvapko. Prvá polka je síce výrazne lepšia ako druhá a film podáva toľko vecí, že by tomu lepšie sadlo seriálové spracovanie, ALE má to pár príjemných a niekedy i krutých zvratov a otvorený koniec na pokračovanie, ktoré by som veľmo rád uvítal, avšak poprosil by som ho v seriálovom spracovaní. ()

Heywood 

všechny recenze uživatele

Dávám vysoké hodnocení, protože: Moc korporátů začíná přesahovat moc zvolených vlád. Klidně si dnes pořídí soukromou armádu a zaplatí policii, soudce kohokoli. Jsou stejně velkým nebezpečím pro demokracii jako totalitní režimy a není divu, že tento film volal po ozbrojeném odporu. K tomu řada zajímavých "výstřelů": Pobaltské země vystoupili z EU.... Migranti se ženou kamkoliv do Evropy....soukromé společnosti disponují technikou špičkových rozvědek.. Některým to trochu připomene Vyměřený čas z roku 2011, ale v zásadě jde o skvělé téma, výborně natočené s detektivní zápletkou a morálním poselstvím, které nelze ignorovat. Časem by se z lidí stalo jen krmení pro bohaté? Stačí se podívat, jak se "strážci demokracie" staly Orwellovými prasaty podřadné kategorie.. Vizuál dobře temný, hudba skvěle doplňovala a herci byli ošklivě přesvědčiví. Takže 70% a mimochodem: Určitě jste před spaním zhasli tu zapálenou svíčku? ()

Reklama

dopitak 

všechny recenze uživatele

Viděno v anglickém dabingu s řeckými titulky. Začátek a vlastně nápad hodnotím za plný, provedení a závěr naopak hodně špatné. Námět by stál ze propracovanější scénář, protože ten nápad s dcerou a odbojovou skupinou se tam prostě strašně tloukly a bylo to překombinované. Až po propašování se přes hranice do Lotyška ok, pak už moc špatné. ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Na nemecké sci-fi slušná práca, hlavne nápad, ten stojí naozaj za spracovanie v Čiernom zrkadle, hoci film Vymedzený čas túto látku už spracoval veľmi dobre, ale šlo by to predviesť hru s časom a životom do absurdnejšej roviny. Premisa tak trochu predbehla film ako celok, no určite zaujal, lebo mal čím. Castingovo tiež veľmi dobre zvládnuté hlavne u hlavnej postavy, kde mladú a starú Elenu hrajú rôzne herečky, ale rozdiel takmer nepoznať. ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Šikovný debut se super námětem a jeden z těch lepších filmů od Netlixu. V ráji má tématicky nejblíže asi k Vyměřenému času, máme tu biotechnologickou firmu, která dokáže manipulovat s časem, tedy brát i dávat lidem věk. Námět je originální a trochu zamrzí, že se film nevěnuje více postavám a více problémům, protože potenciál tu byl vysoký, takhle se zaměřili jen na dvě postavy, které to postihlo poměrně fatálně. V hlavní roli je sympatický Kostja Ullman, kterého známe z Rande naslepo, zbytek postav mě nezaujalo. Škoda, že od druhé půlky film ztrácí tempo a závěrečná akce je hodně rutinní a nezajímavá. Hudba je v pohodě a vizuálně taky slušné, jen ta dějová výplň není tak intenzivní a poutavá jak samotná myšlenka, americkému remaku bych se nebránil.Celkem mi vadilo, že organizace Adam, která proti tomuhle systému ve filmu bojuje, ve výsledku nic moc pořádného nepředvede- tam byl potenciál daleko vyšší. 6/10. ()

Galerie (42)

Reklama

Reklama