Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Pracuje pro biotechnologickou společnost, která umí manipulovat s časem. Temnou stránku toho odhalí, až když jeho žena kvůli dluhům přijde o 40 let života. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (128)

angel.CZ 

všechny recenze uživatele

Velmi zajímavá myšlenka která ještě není až tak okoukana (ano, pár podobných filmu je). Ovšem co se týče spadu a rychlosti děje, mohlo to jít trošku rychleji a mít větší spád, poté by jistě bylo vyšší hodnocení. Za erotickou scénu se stařenkou by měl herec dostat fakt velký honorář 😅. 60% a je to mezi 3-4* ()

bobstock 

všechny recenze uživatele

Slušná scifárna od Rýna v mírné televizní formě. Téma prodeje či nákupu lidského času už tu byla, ale proč ji nezopakovat. Tato temná vize budoucnosti může nastat dříve nežli řeknete ´´Scheisse Pobaltí už není v EU?´´ Rád porovnám s českým Bodem obnovy snad brzy. 65% ()

Reklama

Heywood 

všechny recenze uživatele

Dávám vysoké hodnocení, protože: Moc korporátů začíná přesahovat moc zvolených vlád. Klidně si dnes pořídí soukromou armádu a zaplatí policii, soudce kohokoli. Jsou stejně velkým nebezpečím pro demokracii jako totalitní režimy a není divu, že tento film volal po ozbrojeném odporu. K tomu řada zajímavých "výstřelů": Pobaltské země vystoupili z EU.... Migranti se ženou kamkoliv do Evropy....soukromé společnosti disponují technikou špičkových rozvědek.. Některým to trochu připomene Vyměřený čas z roku 2011, ale v zásadě jde o skvělé téma, výborně natočené s detektivní zápletkou a morálním poselstvím, které nelze ignorovat. Časem by se z lidí stalo jen krmení pro bohaté? Stačí se podívat, jak se "strážci demokracie" staly Orwellovými prasaty podřadné kategorie.. Vizuál dobře temný, hudba skvěle doplňovala a herci byli ošklivě přesvědčiví. Takže 70% a mimochodem: Určitě jste před spaním zhasli tu zapálenou svíčku? ()

Lachtaan 

všechny recenze uživatele

Asi budu u tohoto výroku v českém rybníčku v menšině, ale zastesklo se mi po poslechu němčiny a zabrousil jsem k něčemu, co už si skřížilo mou pozornost během své letní premiéry, aby to rychle zapadlo prachem a nátlakem dalších tun obsahu. V ráji je dystopické sci-fi, které je přesným prototypem cesty po schodech. Bohužel ale té, kde začínáte nahoře a míříte střemhlav dolů. Na začátku filmu jsem byl extrémně zaháčkován, žral každý detail, nechal se unášet vizuálem i podmanivým soundtrackem a fandil ústřednímu páru. S každou další desítkou minut ale všechna výše zmíněná pozitiva začala upadat a u toho roztodivného konce jsem jen doufal, že tím tvůrci nenaznačují ambice jakkoli pokračovat. Ale cením mezinárodní spolupráci s Litvou, státy jako tento to potřebují. [viděno na Netflixu 28.4.2024] ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Na nemecké sci-fi slušná práca, hlavne nápad, ten stojí naozaj za spracovanie v Čiernom zrkadle, hoci film Vymedzený čas túto látku už spracoval veľmi dobre, ale šlo by to predviesť hru s časom a životom do absurdnejšej roviny. Premisa tak trochu predbehla film ako celok, no určite zaujal, lebo mal čím. Castingovo tiež veľmi dobre zvládnuté hlavne u hlavnej postavy, kde mladú a starú Elenu hrajú rôzne herečky, ale rozdiel takmer nepoznať. ()

Galerie (42)

Reklama

Reklama