Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Spolumajitel soukromé nemocnice, lékař John Dolittle s úžasem zjistí, že se mu vrátila schopnost z dětství, opět rozumí zvířecířeči. Záhy se seznámí sřadou zvířecích tvorů i s jejich problémy, a stane se roti své vůli věhlasným zvěrolékařem, vyhledávaným zvířaty domácími i divokými. Nová "praxe" mu však způsobí vážné komplikace v práci i v rodině. Díky malé dcerce Maye však nakonec pochopí, že se musí smířit se skutečností a přijmout sebe samotného jako "zvláštního" člověka: vyléčí tygra Jacoba, který chtěl spáchat sebevraždu a stane se konečně správných otcem, manželem i lékařem. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (182)

tron 

všechny recenze uživatele

„Nemôžeš operovať tigra. Nepoznáš symptómy.“ - „Vravel, že vidí dvojmo a bolí ho hlava.“ Žiadne veľdielo, ale i vďaka umiernenému Eddiemu Murphymu a vydareným trikovým scénam s ukecanými zvermi sa to dá prežiť. Dokonca sa možno sem-tam zasmejete (záverečný zvierací protest: „Preč s prasatami!“ – „Čože?!“ – „Myslel som policajtov.“). Priemerná snímka pripomína priemernú komédiu s Jimom Carreym KLAMÁR, KLAMÁR – tiež dobrý námet a slušní herci, ale celé to ide len na pol plynu. Navyše, ak DOKTORA DOLITTLEA prirovnáme k inému zvieraciemu hitu (BABE), nemá šancu. Kino Považan NMnV 1999 ()

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Dost podhodnocená komedie z posledního období, kdy se ještě dal Murphy považovat za komediální špičku.Dneska jsem se po dlouhý době na film kouknul v televizi a smál jsem se víc než dost.Jasně, humor je místy dost infantilní, ale Eddie hraje dobře a mluvící zvířátka na mě prostě vždycky fungovali, jeden z posledních opravdu hodně dobrých filmů v jeho kariéře.70%. ()

Reklama

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Už samotný nápad je bláznivý, aj keď chápem, že v 90.tych rokoch sa takéto nápady akceptovali. Dokonca si spomínam, že sme si tento film neraz požičali na VHS a spoločne sledovali. Teraz ma to ale neberie. Triky tu sú dobré, hudba snáď žiadna. Dieťa by snáď aj uverilo, že tie zvieratá naozaj hovoria. Ale inak ... Murphyho typický "humor" a samozrejme typicky americký koniec. Čo k tomu viac dodať. Asi by som to v tejto dobre neodporučil ani milovníkom rodinných filmov. ()

Pilsen_Kafka 

všechny recenze uživatele

Předělávka z roku 1967 neboli za 19 let vznikl tento nový. Komedie určená pro sobotní či nedělní odpoledne, když nemáte co dělat. Jsou tam dost vtipné pasáže, herci jsou příjemní. Vše sedí jak má, tak by to mělo být. Hodně jsem se nasmál, ale Velké díky si zaslouží Eddie Murphy. Dává do toho vše, což se mi na něm líbí. ()

Little_Sawy 

všechny recenze uživatele

Dle mého názoru, je tohle celkem fajn, v hlavný roly Murphy, zde je černého humoru hodně, film se mi zdá byt asi nějlepší ze všech Dolittleovských častí vůbec. Jako malá, žlutá holka, jsem tuhle prkotinu měla ráda, nebylo dne, kdy jsem si tohle nepustila kdy jsem měla chuť. Dá se říct že tohle je nějkoukatelňejší díl z celé sérií, kterej pobaví mladé tak i dospělé publikum. Od dvojky to jde jaksi celé do sraček.. ()

Galerie (18)

Zajímavosti (9)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno