Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jménem "všech utlačovaných brouků světa" se vynalézavý mravenec Flik rozhodne najmout "brouky válečníky", aby ochránil své mraveniště před hordou příživnických kobylek, které vede zlý Hopper. Když však vyjde najevo, že Flikova jednotka je jen partou ušmudlaných a neschopných cirkusáků, změní se příběh v komické dobrodružství plné "hrdinů proti své vůli"! (Warner Home Video CZ)

(více)

Videa (4)

Trailer 2

Recenze (301)

Streeper 

všechny recenze uživatele

Asi je to na mě už moc dětské nebo okoukané. Nebavilo mě to tolik jako dříve. Spíše jsem se nudila, hlavně začátek je zdlouhavý, bavilo mě to jen chvílemi, když se tam konečně objevily cirkusáci, ale i tak to nebylo ono. Za mě průměrná pohádka, na kterou se stačí podívat jednou za rok, nepustila bych si jí vícekrát. ()

*Elfík* 

všechny recenze uživatele

Na modré roztomilé mravenečky jsem byla donucena dívat se asi tak pětkrát v průběhu dvou dnech kvůli mé malé sestřence, která chtěla vidět kobylky. Kobylky! Člověk by řekl, že malé děti ocení třeba tu tlusťoučkou housenku nebo krásného motýla. Ale ne. Prostě divné zelené zjizvené kobylky. Když jsem to zapnula a našla tu scénu, kdy se kobylky vynoří z mlhy a hrozivě se mračí, roztřásla se a vlezla mi na klín. Ale kvůli kobylkám jsem to musela zapínat pětkrát..... ()

Reklama

Ryuuhei 

všechny recenze uživatele

Kdysi to byl snímek, na kterém jsem byl dokonce jako malý v kině. A dodnes si s ním spojuju velmi příjemný zážitek. Příběh jde ze začátku po takových klasických kolejích - hrdina, který se něčím liší a ostatní ho pro jeho odlišnost nedokážou přijmout. Něco se zvrtne a tento stejný hrdina bude muset dokázat, že není jen tím outsiderem, za kterého ho všichni mají. Co velmi uznávám, je záporák - jeho motiv má hlavu a patu. Zbytek je zábavný, povedeně vtipný a hravý, co se prací s miniaturním světem a jeho fungování týče. Samozřejmě, není to geniální dílo z pozdějších let Pixaru, ale na snímek ze sklonku devadesátek nestárnoucí, animovaná klasika, které by měl každý fanoušek hmyzího světa dát šanci. 85% ()

Vyrida 

všechny recenze uživatele

První film od Pixarů, který jsem viděl a díky bráchovi i sestře, pro které to byl v jeden okamžik snad nejoblíbenější animovaný film na VHSce ( kdyby tady měli účet, tak tomu bez mrknutí oka napálí plné hodnocení ), jsem se na něj byl nucen koukat nesčetněkrát až se mi malinko zprotivil. Každopádně to vypadá hezky, tématicky stejně jako předešlé Hračky přitažlivé, ale když už, tak si raději pustím těch Sedm Statečných ;) ()

JADIM 

všechny recenze uživatele

Animáciou PIXAR roku 1998 rozhodne zažiaril, dnes už však takto podobne vyzerajú niektoré detské seriály, ale nevyzerá to vôbec zle. Príbeh trochu zaostáva a nie je ničím špeciálny, aj keď narážky na druhy hmyzu celkom pobavili. Keď mám porovnať Život chrobáka a Mravca Z, tak to vidím narovnako. V niečom bol lepší ten a v niečom ďalšom bol lepší ten druhý. Život chrobáka bol síce trochu detskejší, ale mal lepšiu animáciu a zase Mravec Z mal iné prednosti. Celkovo je to priemerný film. PIXAR už vyprodukoval oveľa lepšie kúsky, ale niekde to začať muselo a tu sa ešte rozbiehal :) 6/10 ()

Galerie (72)

Zajímavosti (35)

  • Restaurace v broučím městě je plechovka "Low Fat Lard" ("Nízkotučné sádlo"). (D3VIL)

Reklama

Reklama